به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، همزمان با توسعه ورزش بانوان، مسأله هنجارشکني برخي از فعالان اين حوزه به موضوعي نگران کننده تبديل شده است. اگر چه کليت ورزش بانوان با رعايت مسائل شرعي پيوند خورده اما در معدود موارد، عدم رعايت موازين شرعي در ورزش بانوان، زحمات و تلاش هاي زن ايراني مسلمان را در افکار عمومي خدشه دار کرده است؛ مواردي همچون ظاهر شدن بيحجاب نمايندگان ايران در مسابقات بينالمللي کاراته و تکواندو يا بيحجابي فوتباليست هاي زن اماراتي و زنان تيرانداز آسيايي در تهران.
اما در تازهترين اتفاق، بعد از انتشار تصاويري از حواشي تمرين تيم ملي فوتبال دختران کشور، مسؤولان فدراسيون فوتبال هم مجبور شدند اذعان کنند که مربيگري دختران را يک مرد بر عهده دارد! برخي از مربيان مرد تيم بانوان کشور هم گفتند که براي پيشرفت فوتبال زنان چارهاي جز استفاده از مردان مربي نيست!
وقتي قهرمان جودو از پشت پرده ورزش بانوان ميگويد
دختر مجبه جودوکار ايران، پارسال وقتي ميخواست مدال قهرماني بگيرد در ميان نگاه حاضران و ورزشکاران کشورهاي مختلف جهان با حجاب کامل (چادر) از سکوي دريافت مدال بالا رفت. سميه حيدري همان ورزشکاري است که امسال به دلايلي که مسؤولان فدراسيون آنها را از نظر خود موجه ميدانند حتي اجازه شرکت در مسابقات قهرماني کشور را هم نيافت و حتي شنيده مي شود بعد از رسانه اي شدن اين قصه براي او از سوي مسؤولان فدراسيون جودو، مشکلاتي نيز پديد آمده است.
سميه حيدري قهرمان کشورمان در اين باره به برنامه «تا نيمروز» راديو ايران ميگويد: "قرعه هم من و هم خواهرم مشخص شده بود. بعد از آن خانم ميري (نائب رئيس بانوان فدراسيون جودو) مي رسند و مي گويند که اين دو خواهر حيدري بايد حذف بشوند و تصميم مي گيرند که بنده را حذف کنند و من را از مسابقات قهرماني کشوري حذف کردند! "
البته سميه حيدري چند سال پيش هم خبرساز شده بود؛ وقتي مربيان ايراني به ورزشکاران زن و مرد کشور پيشنهاد برگزاري مسابقه مشترک را داده بودند(!) و خانم حيدري از شرکت در مسابقات خودداري کرده بود.
اما وقتي اين موضوع با خانم ميري، نائب رييس فدراسيون جودو اين ماجرا را جويا مطرح شد پاسخي باورنکردني از او شنيده شد: «تمرين بسکتبال بوده است! يعني فقط توپ را به يکديگر پرت کردند! اين مسأله وقتي خطرناک است و بايد غصه بخوريم که خانمها و آقايان دارند با هم تمرين تن به تن جودو ميکنند. اين اتفاق خطرناک و معضل است براي ما!»
مربي مرد براي تيم ملي فوتبال دختران!
جديدترين هنجارشکني در حوزه ورزش بانوان، مسالهاي است که اگر چه از نظر فدراسيون ممکن است اشکالي بر آن نباشد ولي شوک خبري آن نشانه عبور از حريم قرمز اخلاقي جامعه است... تمرين دختران فوتباليست زير ?? سال کشور با مربيان مرد!
گويا تيم بانوان ايران که به مسابقات روسيه رفته بود يک ناظر ويژه داشت. اگر عکس هاي مستند پخش شده در فضاي مجازي نبود، معلوم نبود که آيا مسؤولان فدراسيون فوتبال از اساس چنين چيزي را تکذيب مي کردند يا خير.
البته کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال در پاسخ به انتقادها گفته است: «آقاي اکبر محمدي در واقع به تيم ملي بانوان کمک فني ميکنند، چون تيم ملي بانوان از نظر مربيگري ضعفهايي دارد. بنابراين از آقاي محمدي که تجربه خوبي دارن به عنوان مشاور فني فدراسيون و نظارت بر عملکرد تيم ملي بانوان استفاده شد تا همراه تيم به مسابقات رفته و به کميته فني فدراسيون ارائه گزارش کنند.»
بر اساس گزارشات رسيده، اکبر محمدي با بيان اينکه مدير فني تيم است نه سرمربي، عذري بدتر از گناه آورده و گفته که قبلا هم دو مربي مرد ديگر مديريت فني تيم را بر عهده داشتند و وي يک سالي است که مديريت فني تيم را بر عهده گرفته است!
به گزارش خبرنگار جهان، متاسفانه برخي از فدراسيوننشينها با ناديده گرفتن استعدادهاي نهفته در ورزش بانوان کشور، شرط پيشرفت ورزش زنان کشور را استفاده از مربيان مرد ميدانند! گويا آنها فراموش کردهاند که اصالت زن چه بوده و هدف نهايي چيست! بديهي است که حتي اگر مربي مرد هم بتواند تيمهاي ورزشي زنان را به پلههاي بالاتر جهاني برساند در اين صورت چنين تيمي را حتي اگر نماينده ورزشي ايران حساب کنيم، نماينده فرهنگي و ديني جمهوري اسلامي ايران نخواهد
بود.
منبع: جهان نيوز