به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روزنامه "ديلي تلگراف" انگليس در مطلبي نوشت : "کاترين اشتون" مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا به لباسي دست يافته که لباس زنان ايراني است و قرار است که در جريان مذاکرات هستهاي آن را به تن کند.
اين روزنامه با اشاره به اينکه "اشتون" يک طراح لباس مشهور ايراني را مسئول طراحي لباس خود در جريان مذاکرات هستهاي کرده است افزود : مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا عملا به لباس جديدي دست يافته که سطح زيادي از بدن خود را پوشانده و در سخناني از پوشيدن اين لباس در دور جديد مذاکرات هستهاي خبر داده است.
اين روزنامه انگليسي زبان نوشت : "کاترين اشتون" روز ?? مي رياست هيات گروه ?+? را در مذاکرات هستهاي با ايران برعهده دارد و اين دور از مذاکرات منحني مهمي در سلسله جلسات مذاکره ايران و غرب به شمار ميرود.
مرجع : سايت خبري باشگاه خبرنگاران جوان