کد مطلب: 117238
گرايش دانشجويان اروپايي به مسئله ولايت فقيه
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1228

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، آيت‌الله عبدالنبي نمازي ظهر امروز در جمع اساتيد و کارکنان دانشگاه علوم پزشکي کاشان اظهار داشت: امروز اکثر ملت‌هاي جهان به اين نتيجه رسيده‌اند که حاکمان‌شان صلاحيت اداره کشورشان را ندارند و با تمام پيشرفت‌هاي علمي که دارند ملت‌هايشان بدنبال عدالت‌خواهي هستند و هرگاه که احساس مي‌کنند دولت‌مردان‌شان به سمت ظلم حرکت مي‌کنند دست به قيام مي‌زنند.

وي تصريح کرد: جنايات و کشتار بشري در دنيا در حال افزايش است و اگر جوامع بشري را مسلح به علومي کنيم که تمام نيازهاي بشري را تأمين کند شاهد چنين جناياتي نخواهيم بود.

نماينده ولي‌‌فقيه در کاشان افزود: برآورده کردن تمام نيازهاي بشري بدون معرفت‌شناسي و شناخت الهي امکان پذير نيست و زماني بشر به کمال مي‌رسد که خداي خود را بشناسد و به اسرار هستي پي ببرد.

نمازي تصريح کرد: امروز برخي دولت‌مردان با دستيابي به علم از حيوانات هم درنده‌تر شده‌اند و جناياتي را رقم مي‌زنند که انسان تاب تماشا و حتي شنيدن آنها را ندارد. نياز بشر به علم،علوم مادي نيست بلکه منظور دست‌يابي به علوم آسماني و مسلح شدن جوامع بشري به معرفت‌الله است.

به گفته عضو خبرگان رهبري، دليل تمامي جنايت امروزي دولت‌مردان حب دنيا و بيگانگي انسان‌ها از خداي خود است.

نمازي با بيان اينکه به سمت ظهور امام زمان(عج) نزديک مي‌شويم و بايد خودمان را به دانش و معرفت مسلح کنيم متذکر شد: نبايد خود را درگير کارهاي کوچک کنيم بلکه بايد تفکر جهاني داشته باشيم زيرا آينده غرب از آن جهان اسلام است و امروز شاهد گرايش نسل جوان و دانشگاهي به شناخت معرفت و حقيقت هستيم.

منبع:فارس

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html