کد مطلب: 117035
شهرستان فارسان پذيراي مهمانان نوروزي است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1184

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فيروز احمدي در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: شهرستان فارسان در فاصله 35 کيلومتري غرب شهرکرد مرکز استان واقع شده و 2 هزار و 40 متر از سطح دريا ارتفاع دارد.

وي قلعه سردار اسعد جونقان را يکي از مراکز ديدني اين شهرستان دانست و گفت: پير غار در روستاي ده چشمه، باغ اسعديه واقع در روستاي چليچه، چشمه قلعه و غار سراب بابا حيدر از ديگر مراکز ديدني اين شهرستان است.

احمدي از آمادگي چهار آموزشگاه براي اسکان مسافران نوروزي خبر داد و خاطرنشان کرد: اين تعداد مدارس داراي 30 کلاس درس هستند و به تمامي امکانات ضروري مجهز مي‌باشند.

فرماندار شهرستان فارسان ادامه داد: در اين شهرستان يک خانه معلم با هفت سوئيت و 54 تخت و امکانات مناسب آماده پذيرايي از مسافران نوروزي است.

احمدي به وجود سه هتل و مهمانسرا در اين شهرستان اشاره کرد و اذعان داشت: شهرستان فارسان به دليل برخورداري از طبيعت بکر و مردماني مهمان‌نواز و خونگرم هميشه کانون توجه گردشگران بوده است.

اين مسئول وجود بقاع متبرکه قابل توجه در اين شهرستان را يکي از عوامل موفقيت اين شهرستان برشمرد و يادآور شد: امامزاده سيد ميراحمد، امامزاده حيدر بن مالک و امامزاده سيد محمد از جمله بقاع متبرکه اين شهرستان هستند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html