به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، اين روزها فيس بوک به سوژه برخي از محافل تبديل شده است؛ فيس بوکي که در سال 88 به دليل دامن زدن به فتنه 88 و همچنين گسترش فحشا در کشور فيلتز شده بود.
اين روزها با هجوم گسترده برخي از دولتمردان به فيس بوک و اظهار نظرهاي آنها در اين شبکه اجتماعي، تعدادي از مردم نيز براي آگاهي از اين اظهار نظرها به اين شبکه اجتماعي پيوستند.
درحالي که وزير ارشاد از رفع فيلتر فيس بوک در کشور سخن مي گويد و آن را يک مأموريت ويژه براي خود در دولت يازدهم مي داند، سوابق و شواهد نشان دهنده کاهش 400ميليوني مخاطبان اين شبکه اجتماعي طي چند ماه گذشته است.
طبق آمار و ارقامي که در مجامع رسمي بين المللي منتشر شده است تعداد کاربراني که حساب کاربري خود را در اين شبکه اجتماعي بسته اند به شدت افزايش يافته است؛ اين در حالي است که تعداد کاربران فيس بوک از سن 13 تا سن 24 ساله رشد منفي داشته اند و اين رقم به بيش از 32 درصد نيز رسيده است.
اين درحالي است که تنها رشد کاربران در سنين بالاي 50 سالگي بوده است که نشان دهنده ورود افراد مسن به اين شبکه اجتماعي و خروج جوانان از آن است.
طبق آماري که در جدول زير نيز مشاهده مي شود رشد تعداد افراد تحصيل کرده نيز در اين شبکه اجتماعي به شدت منفي بوده است؛ به طوري که افراد با تحصيلات دبيرستان و دانشگاهي در اين شبکه اجتماعي حضور کمتري داشته اند.

در حالي که تلاش مسئولين کشور به شکلي است که سعي در گسترش اين شبکه اجتماعي در ايران دارند، فيس بوک تنها در تعداد کمي از کشورهاي آفريقايي به عنوان شبکه اجتماعي اول مورد استفاده قرار مي گيرد و در بيشتر نقاط جهان، شبکه هاي اجتماعي داخلي همان کشور استفاده مي شود.
اين نشان دهنده تمرکز ملت ها براي مقابله با خروج اطلاعات مردم خود از کشورشان است؛ چرا که در شرکت فيس بوک يک سري ابر پسوردهايي وجود دارد که به وسيله آنها مي توان به حساب کاربري تمام کاربران مراجعه کرد و اطلاعات شخصي آنها را به دست آورد.
همانطور که در جدول زير مشاهده مي شود نفوذ اين شبکه اجتماعي بيشتر در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا است که با توجه به اظهارات مدير ارشد فيس بوک که طي گزارش هاي بعدي منتشر مي شود، اين يک مأموريت جهاني براي فيس بوک است که به دستور اسرائيل بر عهده گرفته است.
