کد مطلب: 116901
وقتي که ارزش ها و باورهاي ديني تحت الشعاع تصميم مغرضانه فدراسيون جودو مي شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1267

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از مشکات برين، چندي پيش متوجه شديم خانم سميه حيدري بانوي محجبه مدال آور المپيک جهاني و آسيايي، به دليل تصميم شوراي فني فدراسيون جودو، از مسابقات قهرماني كشور جودو بانوان در تاريخ دوم اسفند سال جاري حذف شده است و تصميم شوراي فني فدراسيون جودو بعد از پذيرش شدن و وزن كشي انجام شده، به گونه اي که اين خانم ورزشکار استان بعد از انجام قرعه كشي حدود ساعت دوازده شب به همراه خواهرش از مسابقات حذف شده و تنها دليلشان اين بوده كه اين موضوع، تصميم شوراي فني فدراسيون جودو است.

بعد از گذشت چند روز اين مشکل را در روز سه شنبه ? اسفند ماه سال جاري از مسئولين مربوطه استان چهار محال و بختياري پيگير شديم که بعضي از اين مسئولين در جريان نبودند و اعلام کردندجهت پيگيري، روز ? شنبه را وقت ندارند و روز ديگري موضوع را بررسي مي کنند و بعضي ديگر علت را نامعلوم اعلام نمودند و قول دادند که موضوع را پيگيري کنند که ما اميدواريم در انجام وظيفه مسئول باشند! گفتني است تا امروز ? اسفند ماه مسئولي از استان به ما جواب قانع کننده نداده است.

درادامه پيگيري هاي انجام شده جريان را از خانم سميه حيدري پيگير شديم، که وي دليل حذف از دور مسابقات قهرماني کشور را اين چنين بيان کرد: متاسفانه غرض ورزي مسئولين فدراسيون عامل اصلي حذف بنده از دور مسابقات بود زيرا تصميم داشتند استان لرستان به عنوان قهرمان کشور اعلام شود و با حذف من و خواهرم به اين هدف رسيدند.

اين قهرمان جهاني در اعتراض به گفته فدراسيون‌جودو که اعلام نموده، "وي بدون مجوز استاني در مسابقات کشوري حضور داشته است" اظهار کرد: اگر استان به ورزشکار اجازه حضور ندهند ورزشکار نمي تواند پذيرش شود و وزن کشي انجام شود در صورتي که من هم پذيرش شدم و هم وزن کشي انجام شد و قرعه من و خواهرم مشخص شد، من به خاطر عرق ملي که به استانم داشتم بر خلاف اصرار هاي مسئولين که تصميم داشتن من ازتهران شرکت کنم، از استان خودم با مجوزي که سند آن وجود دارد شرکت نمودم ولي متاسفانه غيرمنصفانه حذف شدم.

بر اساس اين گزارش، سميه حيدري ورزشکار زن کوراش استان مان که چندي پيش درمسابقات فينال آسيايي در وزن منهاي ?? کيلوگرم با شکست برابر حريفي از ازبکستان به مدال نقره دست يافت و به خاطر حضوربا پوشش چادر روي سکوي قهرماني درخششي فرا‌تر از درخشش مدال نقره داشت. افتخارآفريني اين دختر شايسته استان چهارمحال و بختياري نه تنها به خاطر مدال نقره اش بود بلکه نشان داد که حاضر نيست براي دريافت مدال، ارزش ها و باورهاي ديني خود را کنار بگذارد.

اين عمل او موجب شد تا طي نامه اي از سوي دفتر رهبر معظم انقلاب مورد تقدير قرار بگيرد. و نيز به ديدار با رهبر انقلاب برود و عملکرد او در روي سکو رفتن با چادر مورد تاييد ايشان قرار بگيرد.

قابل توجه است رسانه هاي غربي به دليل وحشتي که از تهاجم فرهنگي دختران محجبه ايراني دارند تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا از نمايش چهره نمونه يک زن موفق و اجتماعي با رعايت حدود شرعي و اسلامي طفره روند و اين رويداد ارزشمند را به تصوير نکشند.

وي در دور مسابقات قهرماني جهان در ترکيه در وزن ?? کيلوگرم به ميدان رفت و موفق به کسب مدال برنز شد و اين اولين مدال بانوان در مسابقات کوراش قهرماني جهان بود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html