به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، کشور در هفته گذشته شاهد برگزاري اجلاس بين المجالس اسلامي بود که اين اجلاس با استقبال گسترده اي مواجه شد و ايران توانست ميزباني خود را در حد عالي به نمايش بگذارد.
اين تشکل در مجلس چهارم به رياست ناطق نوري و با تلاشهاي محمدجواد لاريجاني تشکيل شد و برخي ها انتظار داشتند که ناطق نوري به عنوان يک ميهمان در اين اجلاس حضور داشته باشد.
با غيبت ناطق نوري در اجلاس بين المجالس اسلامي گمانه زني هاي زيادي در اين خصوص مطرح شد که در نهايت حسين شيخالاسلام در اينباره گفت: حجتالاسلام ناطق نوري به عنوان يکي از پايهگذاران کنفرانس بينالمجالس اسلامي همواره به اين کنفرانس دعوت ميشد.
وي افزود: اما سخنراني ايشان در اجلاس اندونزي دچار چالش جدي شد و تعدادي از کشورهاي حاشيه خليج فارس به آن عکسالعمل شديدي نشان دادند.
شيخالاسلام ادامه داد: در همان اجلاس و پس از اعتراض اين کشورها تصويب شد که از آن به بعد نام سخنرانان بايد به تاييد برسد و در همان اجلاس تصويب شد که آقاي ناطق نوري در فهرست سخنراني نباشد.
شيخ الاسلام خاطرنشان کرد: در نهمين کنفرانس قبل از شروع اجلاس برخي از کشورهاي حاشيه خليج فارس به طور صريح و يا پنهاني به آقاي لاريجاني اين پيام را رساندند که اگر آقاي ناطق نوري در اجلاس حضور داشته باشد جلسه را ترک خواهند کرد. بر اين اساس برنامهريزي شد تا در ضيافت شامي که از سوي لاريجاني ترتيب داده ميشود از پايهگذاران اين کنفرانس تقدير شود و در آنجا آقاي ناطق نوري سخنراني کند؛ اما ايشان علاوه بر غيبت در اجلاس افتتاحيه در مراسم شام نيز حاضر نشدند.
اما روزنامه هاي اصلاح طلب نيز طبق روال گذشته خود با پرداختن به اين موضوع، به طور گسترده به بزرگ نمايي اين موضوع و همچنين حمايت از ناطق نوري پرداختند.
اين در حالي است که روز گذشته نيز اين رسانه ها با تيتر زني هاي زنجيره اي صفحه اول خود را به خبر ناطق نوري اختصاص داده و اظهارات وي در مراسم ختم ابوالفضل حاجيحيدري را با تيترهاي دلخواه خود بازتاب دادند.
اين حمايت گسترده و هماهنگ رسانه هاي اصلاحطلب از ناطق نوري در حالي صورت مي گيرد که پيش از اين اصلاحطلبان با ورود زود هنگام خود به عرصه انتخابات مجلس شوراي اسلامي آينده، ناطق نوري را به عنوان گزينه خود انتخاب کرده و حتي ان را به عنوان رئيس مجلس آينده نيز مطرح کردند!
اين مصادره شخص ناطق نوري از سوي اصلاحطلبان امري دور از ذهن نبود؛ چرا که اصلاح طلبان در پي شکست هاي متعدد خود در گذشته و به ويژه شکست سران اصلاحات در فتنه 88، تمايل زيادي به چهره سازي براي خود نشان دادند.
آنها در نبود يک رهبر واحد براي جبهه اصلاحات در دور يازدهم انتخابات رياست جمهوري خود را به روحاني نزديک کرده تا شايد بتوانند از اين طريق جبهه خود را بازسازي کنند؛ اگرچه با راي آوردن کانديداي اعتدال هم اين جبهه نتوانست نقطه اتکاي خود را پيدا کند.
به نظر مي رسد اصلاح طلبان طي يک برنامه هماهنگ و با همکاري رسانه هاي زنجيره اي سعي دارند تا با نزديک کردن خود به ناطق نوري، شانسشان را براي بازسازي اين جبهه امتحان کنند؛ هرچند ناطق نوري بيشتر به عنوان يک چهره اصولگرا شناخته مي شود تا يک اصلاحطلب.
اين رسانه هاي زنجيره اي فراموش کرده اند که در زماني که خاتمي و ناطق نوري در براي انتخابات رياست جمهوري به عنوان رقيب وارد عرصه شدند، چگونه با شعارهاي خود وي را از صحنه خارج کرده و خاتمي را به عنوان رهبر اصلاحات انتخاب کردند.






منبع:دانا