کد مطلب: 116759
دفتر خبرگزاري تسنيم در شهرکرد گشايش يافت
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 2017

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از جهانبين نيوز، آئين افتتاحيه دفتر استاني خبرگزاري بين‌المللي تسنيم در چهارمحال و بختياري با حضور حجت‌الاسلام سيد ابوالحسن فاطمي امام جمعه موقت شهرکرد، حسين گنجي مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري، سيدعلي ميررضوي مديرکل استان هاي خبرگزاري تسنيم،اصحاب رسانه و جمعي از مديران، نخبگان و فرهيختگان اين استان برگزار شد. 

حجت‌الاسلام نکونام: تسنيم پيام انقلاب اسلامي را به گوش جهانيان برساند

حجت‌الاسلام محمدعلي نکونام نماينده ولي‌فقيه در چهارمحال و بختياري، در اين مراسم اظهار کرد: رسانه‌ها بايد با حرکت در مسير حق و ثبات قدم و بصيرت‌افزايي راهگشا و هدايت‌گر افکار عمومي به سمت کلام الهي باشند.

وي، اضافه شدن خبرگزاري تسنيم به جمع مطبوعات و رسانه‌هاي اين استان همزمان با ايام‌الله دهه مبارک فجر را به فال نيک گرفت و از مسئولان و خبرنگاران اين رسانه کوشا خواست با توجه ويژه به تمامي ابعاد و انعکاس سريع و صحيح حقايق، در راستاي روشنگري افکار عمومي فعاليت کنند.

انتقال خدمات ارزنده مسئولان به مردم، از وظايف رسانه‌ها است

حجت‌الاسلام نکونام از رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطي مسئولان و مردم ياد کرد و انتقال خدمات ارزنده مسئولان به مردم، انعکاس نقطه نظرات و مشکلات مردم به خدمتگزاران نظام را از وظايف رسانه‌ها برشمرد.

نماينده ولي‌فقيه در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه دستاوردهاي انقلاب همواره بايد تبيين و پاس داشته شود، تصريح کرد: خبرگزاري تسنيم تلاش کند تا پيام و محتواي انقلاب همواره در منظر عموم و با صدايي رسا به گوش جهانيان رسانده شود.

حجت‌الاسلام نکونام خاطرنشان کرد: اميد مي‌رود خبرگزاري تسنيم نيز همچون ساير رسانه‌هاي ارزشي استان در اين راستا موفق عمل کند.

وي به نقش مهم رسانه‎ها در انتقال ارزش‌ها و باورهاي ديني و کلام الهي اشاره کرد و گفت: ورود به اين عرصه تضمين و تامين‌کننده سعادت، ماندگاري و مقبوليت يک رسانه است.

تسنيم انتقال پيام شهدا و فرمايشات امام(ره) و مقام معظم رهبري را سرلوحه کار خود قرار دهند

نماينده ولي‌فقيه در چهارمحال و بختياري بر ضرورت پرهيز از پرداختن به امور غيرضروري در اطلاع‌رساني تاکيد کرد و منفعت‌طلبي, القاء افکار و سلايق حزبي و گروهي را از آسيب‌هاي رسانه‌هاي جانب‌گرا برشمرد.

حجت‌الاسلام نکونام خطاب به خبرنگاران تسنيم در استان، اظهار کرد: تسنيم بايد همواره انعکاس اخبار به حق، انتقال پيام شهدا، انتقال فرمايشات امام راحل و مقام معظم رهبري و خدمات شايسته نظام و انتقال مطالبات مردمي به مسئولان را سرلوحه کار خود قرار دهد.

گنجي: ضرورت تلاش تسنيم در راستاي‌ رشد و شکوفايي چهارمحال و بختياري

حسين گنجي مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري، نيز در آئين افتتاحيه دفتر استاني خبرگزاري بين‌المللي تسنيم در چهارمحال و بختياري اظهار کرد: افتتاح خبرگزاري تسنيم در چهارمين روز از دهه فجر که با عنوان انقلاب اسلامي، گفتمان ديني، تثبيت ارزش‌هاي الهي و عدالت‌گستري نامگذاري شده را به فال نيک گرفته و اميد داريم که اين خبرگزاري در اين راستا بتواند نقش اساسي خود را ايفا کند.

وي با اشاره به سخنان امام خميني (ره) در رابطه با انقلاب اسلامي گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي، اسلام تولدي دوباره گرفت به اين معنا که ارزش‌ها و فضيلت‌هاي فراموش شده‌اي را که در تاريخ به دست خلفاي جور از بين رفته بودند، مجددا زنده و احيا شدند.

نقش رسانه‌ها و مطبوعات در تثبيت ارزش‌هاي ديني و الهي در جامعه

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري با اشاره به نقش رسانه‌ها و مطبوعات در تثبيت ارزش‌هاي ديني و الهي در جامعه تصريح کرد: رسانه‌ها و مطبوعات کشور نقش مهمي را در تداوم گفتمان انقلاب و اسلام و تثبيت ارزش‌هاي اسلامي بر عهده دارند که اين نکته بايد همواره مورد توجه آنها باشد.

گنجي با اشاره به موقعيت ايران اسلامي در منطقه و جهان افزود: مدعيان قدرت به اين نکته که انقلاب اسلامي يک حقيقت است اذعان دارند و آن را به عنوان يک واقعيت پذيرفته‌اند چراکه ايران اسلامي با پويايي و توانمندي بالاي خود همه معادلات جهان را برهم ريخته و گفتمان جديدي را ارائه داده است.

وي با اشاره به ظرفيت‌هاي بالاي کشور در عرصه‌هاي مختلف خاطرنشان کرد: اين توان و ظرفيت را مي‌توان از طريق خبرگزاري‌ها و مطبوعات به ملل ديگر اطلاع‌رساني و با برنامه‌هاي استکباري مقابله کنند.

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري با تبريک افتتاح دفتر خبرگزاري تسنيم در اين استان گفت: از اينکه اين خبرگزاري به ظرفيت‌هاي خبري استان اضافه شده خوشحاليم و انتظار داريم با تلاش، هم‌افزايي و همراهي اين رسانه با ساير رسانه‌ها شاهد رشد و شکوفايي پيش از پيش استان باشيم.

گنجي تعداد مطبوعات و رسانه‌هاي اين استان را 50 مورد برشمرد و افزود: اين تعداد از نظر کمي شاخص خوبي است و انتظار مي‌رود شاهد ارتقاي ظرفيت‌هاي کيفي اين رسانه‌ها نيز باشيم.

حجت‌الاسلام فاطمي: تسنيم جامعه را از معرفت سيراب کند/ ضرورت نشر علم از ايران اسلامي به ساير ملت‌ها

حجت‌الاسلام سيد ابوالحسن فاطمي امام جمعه موقت شهرکرد، نيز در اين مراسم ضمن تبريک به‌مناسبت ايام‌الله دهه فجر اظهار کرد: سي و‌ پنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و به ثمر نشستن خون شهدا و تلاش‌هاي پيگير امام راحل و مجاهدت ملت انقلابي ايران را شاهد هستيم و خدا را به‌واسطه اين نعمت شکرگزاريم.

وي با اشاره به ريشه واژه  تسنيم، انتخاب اين واژه را براي خبرگزاري حسن انتخاب اين مجموعه دانست و گفت: واژه تسنيم، واژه بسيار زيبايي است که آيت‌الله جوادي آملي اسم کتاب تفسير خود را به همين نام نام‌گذاري کرده‌اند، در قرآن هم به کلمه تسنيم اشاره شده و به‌معناي چشمه‌اي است در بهشت که هرکس از آب آن بنوشد سبب رفعت مقامش مي‌شود.

امام جمعه موقت شهرکرد تصريح کرد: راه‌اندازي اين خبرگزاري يک اقدام خيرانديشانه است و اميد مي‌رود اين مجموعه به چشمه جوشاني تبديل شود که افراد از معرفت، نورانيت، علم و آگاهي آن بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام فاطمي بر ضرورت اطلاع‌رساني و نشر علم از ايران اسلامي به ساير ملت‌هاي مسلمان تأکيد کرد و گفت: خبرگزاري‌ها و مجموعه‌هاي خبري کشور بايد در ترويج ارزش‌هاي ديني و الهي تلاش کنند و به اين مأموريت والاي خود به‌خوبي واقف باشند، همچنين بايد با انتشار اخبار صادقانه به سراسر جهان نام اسلام و شيعه را زنده کنيم و زمينه‌سازي براي امام زمان(عج) را که مهمترين مأموريت ما است، به‌خوبي فراهم کرد.

ايران اسلامي سردمدار حق است

مدير حوزه علميه شهرکرد با بيان اينکه ايران اسلامي سردمدار حق است، اظهار کرد: بايد رسانه‌ها مأموريت بزرگ خود را متناسب با ارزش‌ها و آرمان‌هاي اسلامي و انقلاب تدوين کنند تا دچار آسيب‌ها و تهديدهاي موجود در اين عرصه نشوند.

حجت‌الاسلام فاطمي بر ضرورت توجه به منويات مقام معظم رهبري از سوي رسانه‌ها تأکيد کرد و گفت: صداقت، پاکدامني، دوري از دنياپرستي، پرهيز از انفعال در مقابل انحرافات و فسادها از مهمترين مواردي است که رسانه‌ها بايد توجه ويژه‌اي به آن داشته باشند.

ميررضوي:‌ خبرگزاري تسنيم بازوي رسانه‌اي نيرو‌‌هاي ارزشي و انقلابي است

سيدعلي ميررضوي مديرکل استان‌هاي خبرگزاري تسنيم، نيز در اين آئين ضمن تبريک به‌مناسبت سي و پنجمين سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي، با اشاره به جنگ نرم غرب عليه جمهوري اسلامي اظهار کرد: با پيروزي انقلاب اسلامي ايران در سال 57 و اتخاذ سياست نه غربي نه شرقي، غرب منافع خود را در منطقه خاورميانه به‌عنوان منطقه‌اي استراتژيک در خطر ديد.
وي افزود: در همين راستا غرب براي مقابله با اين موج انقلابي و مهار اين جنبش مردمي و نيز جلوگيري از تسرّي آن به ديگر بخش‌هاي منطقه سياست‌هايي را پايه‌گذاري کرد.

مديرکل استان‌هاي خبرگزاري تسنيم با بيان اينکه آن‌چه پس از سال‌ها بررسي فضاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي ايران براي سياست‌گذاران آمريکايي حاصل شد، ناکارآمدي کافي سياست‌هايي چون جنگ سخت و تحريم‌هاي اقتصادي در تضعيف جمهوري اسلامي ايران بود، خاطرنشان کرد:‌ تغيير در سياست خارجي آمريکا از چارچوب‌هاي تحريم اقتصادي و تهديد به جنگ که همگي از مصاديق جنگ سخت به شمار مي‌روند به‌سمت سرمايه‌گذاري براي تحول فرهنگي در ايران و تهاجم فرهنگي به اين کشور، گوياي اتخاذ روشي جديد براي مقابله با جمهوري اسلامي بود که مقام معظم رهبري از آن به‌عنوان شبيخون فرهنگي در چارچوب ناتوي فرهنگي ياد کردند.

هدف اصلي ناتوي فرهنگي، از هم پاشيدن وحدت و پيوند ناگسستني ملت ايران است

ميررضوي تصريح کرد: هدف اصلي ناتوي فرهنگي از هم پاشيدن وحدت و پيوند ناگسستني ملتي بوده که بيش از سه دهه با تمام فشارها و کاستي‌ها، صبر و مقاومت پيشه کرده است.

وي تأکيد کرد: همواره در مواجهه با سياست‌هاي خصمانه غرب عليه جمهوري اسلامي، مقاومت ملت ايران به‌عنوان پشتيباني اساسي و مشروعيت‌بخش براي نظام به شمار مي‌رود که از همين رو بايد رسانه‌هاي ارزشي و انقلابي نيز در اين عرصه به آگاهي‌بخشي، اطلاع‌رساني صحيح و انعکاس به‌موقع و شفاف اخبار بپردازند تا چهره واقعي نظام جمهوري اسلامي ايران به جهانيان منعکس شود.

مديرکل استان‌هاي خبرگزاري تسنيم در ادامه افزود: تأکيد بر هويت اسلامي و ايراني مردم ايران و دوري از غرب‌پرستي همواره پاسخ محکم جمهوري اسلامي به تهديدات و هجمه‌هاي فرهنگي غرب بوده است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با ابراز خرسندي از افتتاح سيزدهمين دفتر استاني خبرگزاري تسنيم اظهار کرد: تسنيم همزمان با عيد غديرخم در سال گذشته فعاليت خود را آغاز کرد و تمام سعي و تلاش خود را به‌منظور ايجاد محل امني براي نيروهاي ارزشي و انقلابي قرار داده است.

وي همچنين تأکيد کرد: تسنيم امروز خانه امن نيروهاي ارزشي و انقلابي بوده و همواره به‌دنبال اجرا کردن آرمان‌هاي انقلاب، فرامين امام راحل و فرمايشات مقام معظم رهبري است.

ايجاد دفاتر خارجي تسنيم در آينده‌اي نزديک

ميررضوي بيداري اسلامي را از مهمترين رويکردهاي اين خبرگزاري دانست و گفت: به‌زودي  دفاتر خارجي خبرگزاري تسنيم نيز در خارج از کشور افتتاح مي‌شود.

مديرکل استان‌هاي خبرگزاري تسنيم با بيان اينکه بيش از يک‌هزار خبر در شبانه‌روز از سوي اين خبرگزاري مخابره مي‌شود، خاطرنشان کرد: تلاش ما در اين راستا است که اين خبرگزاري در آينده‌اي نزديک به خبرگزاري صوتي و تصويري تبديل شود که البته در حال حاضر نيز در اين حوزه فعاليت مي‌کند. 

نوروزي: تسنيم نقش مهمي در بازتاب آرمان‌هاي نظام جمهوري اسلامي ايفا مي‌کند

مجتبي نوروزي مديرکل سياسي و نظارت بر انتخابات استانداري چهارمحال و بختياري، نيز در آئين افتتاحيه دفتر استاني خبرگزاري بين‌المللي تسنيم در چهارمحال و بختياري اظهار کرد: سي‌وپنجمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي را در حالي جشن مي‌گيريم که ايران اسلامي جايگاه ويژه‌اي در جهان پيدا کرده و به الگويي براي ساير ملت‌هاي جهان تبديل شده است.

وي افزود: 35 سال پيش امام خميني (ره) با رهبري ملت انقلابي ايران عليه رژيم شاهنشاهي قيام کرد و اين انقلاب را به سرمنزل مقصود رساندند.

مديرکل سياسي و نظارت بر انتخابات استانداري چهارمحال و بختياري با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري در رابطه با وظايف رسانه‌ها و مطبوعات کشور تصريح کرد: اطلاع‌رساني صادقانه و شفاف، نقد و نظارت و تبادل افکار در سطح جامعه از مهمترين اين وظايف است.

نوروزي صدور انقلاب اسلامي را از مهمترين اولويت‌هاي نظام در زمان فعلي دانست و گفت: خبرگزاري تسنيم در بازتاب اهداف و آرمان‌هاي نظام نقش مهمي را ايفا مي‌کند.

وي خاطرنشان کرد: وظيفه ما مسئولان نيز فراهم کردن بسترهاي لازم براي ايفاي نقش حساس و مهم رسانه‌ها در عرصه داخلي و بين‌الملل است.

فتح‌اللهي: اثربخشي تسنيم در تقويت پايه‌هاي نظام جمهوري اسلامي

حميد فتح‌اللهي نايب‌رئيس شوراي اسلامي شهر شهرکرد، نيز در اين مراسم اظهار کرد: در حال حاضر بيش از 50 رسانه و خبرگزاري در اين استان فعالند اما آنچه از اهميت بيشتري برخوردار بوده کسب اقبال عمومي از سوي اين رسانه‌ها است.

وي افزود: رسانه‌هايي که بتوانند مخاطب بيشتري را جذب کنند بي‌شک از اثربخشي بيشتري برخوردار هستند.

نقش رسانه‌ها در رشد بلوغ سياسي مردم

نايب‌رئيس شوراي اسلامي شهر شهرکرد صداقت را از مهمترين رويکردهاي هر رسانه‌اي دانست و گفت: اگر رسانه‌هاي خبري به اصل صداقت اعتقاد داشته باشند و در انعکاس اخبار قضاوت را به‌عهده مخاطب بگذارند در رسالت خود موفق عمل کرده‌اند.

فتح‌اللهي بر ضرورت انتقال شفاف و سريع اخبار تأکيد و خاطرنشان کرد:‌ رسانه‌ها با تحليل درست و به‌دور از جانب‌داري مي‌توانند در بلوغ سياسي و رشد اجتماعي مردم نقش مهمي ايفا کند.

خبرگزاري‌ها پل ارتباطي ميان مردم و مسئولان هستند

وي با بيان اينکه خبرگزاري‌ها پل ارتباطي بين مردم و مسئولان هستند، به‌کارگيري اعتدال را از ديگر رويکرد رسانه‌ها دانست و گفت:‌ استفاده از نظر کارشناسان و تحليل‌گران در اخبار و گزارش‌ها مي‌تواند خبرگزاري‌ها را به منبع علمي و مورد وثوق مردم تبديل کند.

نايب‌رئيس شوراي اسلامي شهر شهرکرد در خاتمه براي خبرگزاري تسنيم در اين استان آرزوي موفقيت کرد و گفت: اميد است تسنيم بتواند در تقويت پايه‌هاي نظام اثربخش باشد.

فرهادي:‌ بهره‌گيري از ظرفيت خبرگزاري تسنيم در رشد و توسعه چهارمحال و بختياري

فرج‌الله فرهادي مدير دفتر خبرگزاري تسنيم در استان چهارمحال و بختياري، نيز در اين مراسم اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه ارتباطي بين مردم و مسئولان هستند و وظيفه دارند از يک سو مطالبات و دغدغه‌هاي مردم را به مسئولان انتقال دهند و از سوئي عملکرد مسئولان را نيز به گوش مردم برسانند.

وي افزود: بي‎شک رسانه‌ها بازوان قوي مسئولان هستند و نبايد از انعکاس مشکلات در رسانه‌ها واهمه داشته باشند و با تعامل سازنده و مثبت با خبرنگاران بستر لازم را برا رشد و توسعه استان فراهم کنند.

فرهادي با اشاره به آغاز به کار دفتر استاني خبرگزاري تسنيم در چهارمحال و بختياري، تصريح کرد: در حالي که اين خبرگزاري مدت زمان کوتاهي است که فعاليت خود آغاز کرده اما توانسته در بين مردم و ساير خبرگزاري‌ها جايگاه ويژه‌اي پيدا کند و مخاطبان گسترده‌اي را به خود جذب کرده است.

مدير دفتر خبرگزاري تسنيم در چهارمحال و بختياري با اشاره به ويژگي‌هاي اين خبرگزاري، گفت: به روز بودن، بهره‌گيري از نيروهاي توانمند، کارآمد، حرفه‌اي و ارزشي، پايبندي به آرمان‌ها و ارزش‌هاي اسلام و انقلاب از مهمترين اين ويژگي‌هاست.

وي با اشاره به جنگ نرم دشمن، خاطرنشان کرد: خبرگزاري تسنيم يکي از رسانه‌هاي مهم و نقش‎آفرين در خنثي‎سازي توطئه‌هاي دشمن در جنگ نرم است.

کرمي: تسنيم با صداقت در انتشار اخبار اعتماد عموم مردم را کسب کرده است

فتاح کرمي فرماندار بروجن، نيز در آئين افتتاحيه دفتر استاني خبرگزاري بين‌المللي تسنيم در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه اصحاب رسانه سربازان نظام در جنگ نرم دشمن هستند، اظهار کرد: اصحاب رسانه بايد جايگاه خود را به درستي بشناسند و در خط مقدم حرکت جهادي گام بردارد.

وي با بيان اين که رسالت حوزه رسانه خط مقدم حرکت جهادي بسيار سنگين است، گفت: شناسايي دشمن و اهداف آن‌ها يکي از اموري است که بايد مد نظر قرار گيرد.

کرمي تصريح کرد: اگر امروز يک اقناع و اجماع ملي و به دنبال آن، اقتدار ملي در موضوعات مختلف به دنبال پيشرفت‌هاي ايران حاصل شده، نتيجه کار بزرگ اصحاب رسانه بوده که براي کشور، اقتدار ملي را به همراه داشته است.

رسانه‌ها همواره يار مسئولان و مردم هستند

فرماندار شهرسنان بروجن افزود: رسانه‌ها در هر زمان، يار مسئولان و مردم هستند و نه تنها تهديد به شمار نمي‎روند، بلکه مديران بايد آن‌ها را از خود بدانند و از آن‌ها به عنوان فرصت ياري گيرند.

کرمي خاطرنشان کرد: هنگامي که دشمن با ابزار رسانه به تهاجم برخاسته، بهترين شکل مديريت، اين است که در آفند و پدافند از همان ابزارهاي رسانه اي براي مقابله با آن بهره برد.

وي با اشاره به اهميت رسانه‌ها در جامعه گفت: هيچ رسانه و خبرنگاري نبايد تحت تاثير گروه و فردي قرار بگيرد، چون رسانه‌ها رکن چهارم قدرت به حساب مي‌آيند و رسالت واقعي که در قبال جامعه دارند بايد به صورت اساسي ادا کنند.

جايگاه ارزشمند رسانه‌ها در انتقال مسائل و مشکلات مردم

کرمي با بيان اينکه ما به جايگاه رسانه اعتقاد داريم، افزود: رسانه و خبرگزاري‌‌ها جايگاه ارزشمندي در انتقال مسائل و مشکلات مردم دارند.

فرماندار شهرستان بروجن با بيان اينکه خبرنگاران بهترين رابط بين مردم ومسئولان هستند تصريح کرد: اصحاب رسانه افرادي زحمت‌کش و پرتلاش هستند که بدون هيچ چشم داشتي خدمات و مشکلات جامعه را به مسئولان انتقال مي‌دهند.

کرمي اظهار کرد: رسانه‌ها بخشي از بدنه دولت و نظام هستند و همه خدمات آن‌ها در راستاي بيان مشکلات مردم و براي مردم و در حمايت از مسولان و خدمتگزاران نظام است.

وي تصريح کرد: وظيفه خبررساني يک وظيفه سنگين وحساس است که بايد در جهت اطلاع‌رساني دقيق و براساس واقعيت‌ها صورت گيرد.

به گزارش تسنيم، در اين مراسم، هم‌چنين حکم فرج‌الله فرهادي به‌عنوان مدير دفتر نمايندگي خبرگزاري تسنيم در استان چهارمحال و بختياري به وي اعطا شد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html