امامجمعه فارسان گفت: افکار عمومي و فعالان رسانهاي بايد اين حقيقت را درک کنند که مذاکره، نه نشانه ضعف، بلکه نمايانگر قدرت و هوشمندي ايران در برابر فشارهاي جهاني است. در اين جنگ ترکيبي، حضور فعال در همه ميدانها، از ديپلماسي تا رسانه، کليد پيروزي است.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: يکي از مصاديق تقوا ارتباط با فرهنگ عاشورا و کربلاست، فرهنگ عاشورا اساسنامه مبارزه با پوچيها است. اين مبارزه، در نگاه حضوري به کربلا تجلي مييابد. وقتي انسان خود را در صحنه کربلا حاضر ميبيند، احساس هم وقتي و همعهدي با امام حسين (ع) در او شکل ميگيرد. اين احساس، او را از پوچيهاي زمان فاني رها ميکند و به زندگي معنوي بينهايت رهنمون ميشود. کربلا، خزينه اسرار است که انسان را به حقيقت جاري در هستي متصل ميکند و او را از تعلقات موهوم آزاد ميسازد
.
امامجمعه فارسان به بيانات مقام معظم رهبري اشاره داشت و افزود: حتماً روز چهارشنبه بيانات مقام معظم رهبري را شنيديد خداوند متعال را شاکريم. در يک تحليل کلي فرمايشات رهبر انقلاب را ميتوان بهعنوان منشور تثبيت پيروزي پس از حمله اخير تلقي کرد؛ اما در اين سخنراني، پيامهاي راهبردي بر اساس نگاه عميق و منحصربهفرد و دقيق ايشان به مسائل وجود دارد.
وي تصريح کرد: تضمين پيروزي ملت ايران بر مدار مقاومت و تثبيت اين باور که نصرت الهي تضمينشده است، بهشرط وفاداري به مسير مقاومت
. جنگ پايان نيافته و پيگيري حقوقي بهعنوان ادامه بخش نظامي جنگ و پايان دادن به انفعال حقوقي و رسانهاي در برابر جنايات آمريکا و اسرائيل
.
وي بيان داشت: مرور و بازخواني پيروزي ملت نه صرفاً در قاب عمليات نظامي، بلکه در عزم و اراده و ايستادگي
. دعوت به انسجام عمومي فراتر از ظاهر، مذهب و سياست
. رز قائل شدن و خطکشي بين نقد مسئولانه و جنجالهاي فرصت سوز
. لزوم ادامه کار همزمان ديپلماسي و نظامي البته با جبههبندي روشن و مشخص
. بهواقع اگر اراده ملت حفظ بماند، اگر يقه جنايتکار رها نگردد و اگر جنگ رسانهاي به نفع ما بچرخد، عملياتهاي بعدي ديگر غافلگيرانه هم نخواهد بود.
وي گفت: ببينيد جنگ امروز ديگر تنها در ميدانهاي نظامي خلاصه نميشود. ديپلماسي، حقوق بينالملل، رسانه، اقتصاد و افکار عمومي، همگي جبهههايي هستند که دشمن در آنها بهصورت ترکيبي عمل ميکند. در اين جنگ چندوجهي، غيبت در هر يک از اين ميدانها به معناي واگذاري ابتکار عمل به دشمن است. اگر ايران در مذاکرات حضور نداشته باشد، تنها صداي دشمن است که در فضاي جهاني طنينانداز خواهد شد.
امامجمعه فارسان گفت: ايران در شرايطي که سايه مکانيسم «اسنپبک» و تهديد بازگشت تحريمهاي شوراي امنيت از سوي غرب بر مذاکرات سنگيني ميکند، رويکردي هوشمندانه در پيشگرفته است. تهران نهتنها ميدان مذاکره را ترک نکرده، بلکه آن را به ابزاري براي مديريت فشارهاي خارجي تبديل کرده است. با حفظ پايبندي ظاهري به مذاکرات و درعينحال ايستايي بر موضع استيفاي حق مردم ايران، مذاکره را ابزار مهار تهاجم دشمن، خريد زمان و افزايش هزينههاي تحرکات خصمانه دشمن نموده است؛ تا اجماعسازي جديد عليه خود را دشوار و فشارهاي ديپلماتيک غرب را خنثي نمايد.
وي اظهار داشت: افکار عمومي و فعالان رسانهاي بايد اين حقيقت را درک کنند که مذاکره، نه نشانه ضعف، بلکه نمايانگر قدرت و هوشمندي ايران در برابر فشارهاي جهاني است. در اين جنگ ترکيبي، حضور فعال در همه ميدانها، از ديپلماسي تا رسانه، کليد پيروزي است. ايران با اين رويکرد، نهتنها از منافع ملي خود دفاع ميکند، بلکه جايگاه خود را بهعنوان بازيگري مؤثر و مشروع در عرصه جهاني تثبيت ميکند.
انتهاي پيام