کد مطلب: 226566
روايت وبگاه انگليسي از رونمايي پهپاد جديد ايران
تاریخ انتشار : 1395/07/13 09:34:46
نمایش : 1353
يک وبگاه انگليسي در مطلبي به ساخت پهپاد جديد ايران و قياس نسبي آن با پهپاد آمريکايي «آر-کيو -170 » پرداخت.
به گزراش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، وبگاه انگليسي «جينز ديفنس» در تحليلي پيرامون رونمايي از «صاعقه» پهپاد جديد ايران نوشت: آنطور که رسانه‌هاي دولتي ايران در 1 اکتبر ( شنبه) اعلام کردند، اين کشور دو پهپاد جديد از نمونه پهپاد «آر-کيو -170 سنتينل» را که سال 2011 به دست آورد، ساخته ‌است.

بر اساس اين گزارش، پخش تصاوير خط توليد به نمايش درآمده از سيماي ايران بخشي از نمايش آخرين موفقيت‌هاي بخش هوا فضاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است.

به نوشته جينز ديفنس، از 13 پهپاد موجود، دو نمونه شبيه به پهپاد آرکيو -170 و مجهز به ورودي هوا در بالاي بدنه بودند. به نظر مي‌رسد در 11 پهپاد ديگر بخش مکنده هوا کوچکتر از بقيه بوده و  آن‌ها مجهز به موتور پيستوني توربوتراپ هستند.

توربوپراپ (نوعي موتور توربيني گازي است که در آن از گردش محور توربين براي گرداندن ملخ وايجاد پيش‌رانش استفاده مي‌شود. با اينکه گاز خروجي اين موتورها نوعي جت است ولي در طراحي توربوپراپ سرعت گاز خروجي را فداي قدرت چرخاندن محور مي‌کنند تا بيشتر نيروي موتور صرف گرداندن ملخ شود. موتورهاي توربوپراپ در سرعت‌هاي متوسط (در حدود 730 کيلومتر/ساعت) کارايي دارند و در سرعت‌هاي بيشتر کارايي خود را از دست مي‌دهند. جنگنده‌اي  «Republic XF-84H » از اين نوع هواپيماها است که با موتور توربو پراپ کار مي کند ولي به علت سرعت بالاي 850 کيلومتر در ساعت صدا بسيار زيادي توليد مي‌کند.از اين جنگنده به عنوان قوي‌ترين و پرسرصدا ترين جنگنده‌ها ياد مي‌شود به طوري که صداي موتور آن در فاصله چندين کيلومتري شناسايي مي‌شود.

اين وبگاه انگليس در خاتمه نوشت: پهپاد آمريکايي آرکيو-170 پنجره‌اي در زير بدنه دارد که در نوع ايراني آن نيز قابل مشاهده بود. در زير يکي از اين پهپادها چهار موشک هوا به سطح  وجود داشتند. هنوز مشخص نيست که اين پهپادها وارد چرخه عملياتي مي‌شوند يا اين‌که در حال آزمايش مي باشند.

وبگاه شبکه خبري «راشاتودي» نيز روز گذشته در گزارشي نوشت، مهندسين ايراني توانسته‌اند با مهندسي معکوس از پهپاد « RQ-170» آمريکا،  پهپاد نظامي جديد بسازند.

به نوشته اين منبع خبري، با توجه به اين‌که توانايي ايران در خريد فن آوري نظامي به واسطه تحريم‌هاي بين‌المللي محدود است، اين کشور در پي خوداتکايي در توليدات نظامي است و در اين زمينه در پي ساخت تنوعي از سخت افزارهاي نظامي بر آمده است.

راشاتودي با اشاره به گوشه‌اي از جزييات فني پهپاد جديد صاعقه نوشت: ايران تاکيد دارد که تهديد نظامي عليه هيچ کشوري خارجي نيست اما بي‌شک به واسطه حضور نظامي آمريکا در مرزهاي خود خشمگين است و به تازگي با اجراي رزمايش‌هاي مختلف در نزديکي کشتي‌هاي جنگي آمريکا در تنگه هرمز  ناخرسندي خود از اين مورد را نشان داد.

ايران در ژانويه سال جاري پهپاد بزرگي را به نمايش گذاشت که قادر به حمل موشک‌هاي هوا به سطح عليه ناو هواپيمابر «يو.‌اس.‌اس‌.هري. اس ترومن» آمريکا بود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html