وزير جنگ پيشين رژيم صهيونيستي در مقالهاي که براي روزنامه لسآنجلس تايمز نوشته است از آمريکا براي مقابله با آنچه تهديد ايران ناميد کمک خواست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پايگاه اينترنتي "الگماينر" به انتشار مقاله "موشه يعلون،" وزير جنگ پيشين رژيم صهيونيستي، در روزنامه لسآنجلس تايمز پرداخت. يعلون در اين مقاله در اضهاراتي مضحک مدعي شد کشورهاي جهان بايد خطري را که از سوي ايران متوجه جامعه بينالملل است جدي بگيرند. وي همچنين مدعي شد بايد ايران را از بهرهبرداري از توافق هستهاي باز داشت و نقشه راه سياسي جديدي براي خاورميانه ترسيم کرد.
يعلون در بخش ديگري از اين مقاله بيپايه و اساس نوشت: مقامات سياسي آمريکا در هر دو حزب دموکرات و جمهوريخواه بايد به جاي مبارزه با داعش، متوقف کردن تهديدات امنيتي از سوي ايران را در دستور کار خود قرار دهند.
اين مقام پيشين صهيونيست مدعي شد ايران بيش از هر گروه تروريستي در جهان براي منافع غرب تهديد به حساب ميآيد.
يعلون مدعي شد: با امضاي توافق هستهاي در ژوئيه سال گذشته، ايران به بيشتر از آنچه پيش از اين از دست داده بود، رسيد. ايران در ازاي به تعويق انداختن برنامه تسليحات هستهاي، به لغو بسياري از تحريمهاي اقتصادي دست يافت، از انزواي سياسي خارج شد و سختگيريها درمورد آزمايش موشکهاي بالستيک اين کشور نيز از بين رفت.
وزير جنگ پيشين رژيم صهيونيستي همچنين مدعي شد: کشورهاي عضو گروه 1+5 در مورد وحشت از کنار رفتن ايران از روند مذاکرات صلح اغراق کردند و يک بهانه خوب به دست آنها (ايرانيها) دادند تا از شکافهاي موجود در توافق هستهاي به سود خود بهره ببرند. تهران از اين شرايط براي وسعت دادن به نفوذ خود در منطقه استفاده کرد و با علم به اين موضوع که ديگر گزينه نظامي پيش روي آمريکاييها نيست، ترسي از واکنش غرب ندارند.
يعلون که خود عامل کشتار هزاران فلسطيني در اراضي اشغالي و نوار غزه است براي مردم سوريه اشک تمساح ريخت و مدعي شد: رفتار سرکش ايران موجب شد درگيري داخلي سوريه به يک بحران فراگير تبديل شود و تعداد زيادي از مردم اين کشور جان خود را از دست بدهند. اگر ايران از گروههاي شيعه و دولت "بشار اسد" حمايت نميکرد و تجهيزات نظامي در اختيار آنها قرار نميداد، اين کشتار گسترده اتفاق نميافتاد. حمايت ايران از حزبالله لبنان و انصارالله يمن نيز در راستاي ناامن کردن منطقه خاورميانه صورت گرفته است. ايران به دنبال تقويت نيروهاي شبه نظامي در همسايگي اسرائيل است تا به هر نحوي که شده به تلآويو ضربه وارد کند. حالا تحريمهاي 14 ساله که ايران را از انجام بسياري امور مداخلهجويانه و نظامي در منطقه بازميداشت برچيده شده است و جامعه بينالملل خود را در بدترين موقعيت ممکن دربرابر ايران و يا بازدارندگي اين کشور براي دستيابي به سلاح اتمي قرار داده است.
يعلون در پايان اين مقاله ادعا کرد: امروز اسرائيل و کشورهاي عربي داراي منافع و ديدگاه مشترکي هستند. ما و کشورهاي عربي به خوبي ميدانيم ايران دشمن مشترک همه ما است و براي مقابله با تهديدات اين کشور در يک مسير قدم برميداريم. ما فقط نقش رهبري را که سابق بر اين از سوي آمريکا، دوست و متحد قديميمان، ايفا ميشد از دست دادهايم. "باراک اوباما" و يا جانشين وي در دور بعد رياست جمهوري آمريکا بايد به جاي مقابله با داعش، مقابله با تهديدات ايران را در اولويت کاري خود قرار دهد.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان