کد مطلب: 226371
اتفاقي کم سابقه در سخنراني روحاني در نيويورک
تاریخ انتشار : 1395/06/27 18:35:16
نمایش : 1131
خبرگزاري فرانسه فهرست برخي از سخنرانان هفتاد و يکمين مجمع عمومي سازمان ملل را منتشر کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، خبرگزاري فرانسه در گزارشي، فهرست برخي از سراني که در هفتاد و يکمين مجمع عمومي سازمان ملل سخنراني خواهند کرد، منتشر کرد و نوشت:

 

باراک اوباما، رئيس جمهور آمريکا، هفته آينده براي آخرين بار در مجمع عمومي سازمان ملل سخنراني خواهد کرد.

 

برخي ديگر مانند ترزا مي، نخست وزير انگليس، و جاستين ترودو، نخست وزير کانادا، براي نخستين بار است که اين کار را انجام خواهند داد.

 

فهرست برخي از سراني که در اين گردهمايي ديپلماتيک سالانه به سخنراني خواهند پرداخت به اين شرح است: 

 

دور پاياني
باراک اوباما: کمتر از دو ماه مانده به انتخابات رياست جمهوري آمريکا، او سه‌شنبه هشتمين و آخرين نطق خود را در مجمع عمومي سازمان ملل ايراد خواهد کرد. او قرار است در آن به جنگ با داعش از سوي ائتلافي بين المللي به فرماندهي کشورش اشاره کند.

 

وي همان روز رياست کنفرانس کمک‌کننده‌ها را براي جمع‌آوري پول به نفع بيست و يک ميليون آواره که بسياري از آنها از سوريه فرار کرده‌اند، برعهده خواهد داشت.

 

بان کي مون: او در پايان سال 2016 پس از ده سال سمتش را به عنوان دبيرکل سازمان ملل ترک مي کند و رقابت براي جانشيني وي از قبل آغاز شده است.

 

او دوشنبه رياست نخستين نشست سران سازمان ملل را که به مهاجران و آوارگان اختصاص دارد، برعهده خواهد داشت.

 

ورود به عرصه
ترزا مي: سه ماه پس از رأي مردم انگليس به خروج از اتحاديه اروپا، نخست وزير جديد انگليس سه‌شنبه تلاش خواهد کرد شرکايش را متقاعد کند که لندن به رغم برکسيت، يک بازيگر بين المللي بزرگ باقي خواهد ماند.

 

جاستين ترودو: او قصد دارد بازگشت کانادا را به عرصه بين المللي و سازمان ملل تأييد کند. او قول داده است صدها نيروي حافظ صلح را در اختيار سازمان ملل بگذارد.

 

اين نخستين سخنراني او در نشست سالانه مجمع عمومي سازمان ملل و سومين سفر او به مقر سازمان ملل در نيويورک خواهد بود.

 

ميشل تمر: رئيس جمهور برزيل به تازگي جانشين ديلما روسفي شده است که از سمتش خلع شد. او نخستين سخنراني خود را در مجمع عمومي سازمان ملل سه‌شنبه درست پيش از باراک اوباما ايراد خواهد کرد.

 

پنجشنبه مختص سخنراناني از غرب آسيا
رجب طيب اردوغان: رئيس جمهور ترکيه به تازگي از يک کودتا جان به در برد اما به سبب سرکوب‌هاي پس از کودتا، با انتقاد روبروست.  

 

او ابتکارات در بحران سوريه را افزايش داده و حمله‌اي را در شمال سوريه بر ضد تروريست‌هاي داعش و شبه‌نظاميان کرد سوري آغاز کرده است.

 

بنيامين نتانياهو: نخست وزير اسرائيل سعي مي‌کند حسي قوي را روي صحنه به نمايش بگذارد. بدين ترتيب او در گذشته تصوير يک بمب را براي هشدار در مورد «بلندپروازي‌هاي هسته‌اي ايران» نشان داد. سال گذشته او  براي محکوم کردن «سکوت کرکننده» جامعه بين الملل در مقابل «تهديدهاي ايران» بر ضد اسرائيل به مدت 45 ثانيه سخنش را قطع کرد.

 

محمود عباس: رئيس تشکيلات خودگردان فلسطيني پنجشنبه درست پيش از نتانياهو سخنراني خواهد کرد و در سخنراني خود احتمالا شهرک‌سازي‌هاي اسرائيل را به عنوان مانع اصلي صلح محکوم خواهد کرد.

 

حسن روحاني: انتظار مي رود رئيس جمهور ايران در سخنراني خود به مناقشه‌ها در سوريه و يمن همچنين روابط بسيار متشنج کشورش با عربستان سعودي بپردازد.

 

خبرگزاري فرانسه در پايان نوشت: روحاني، عباس و نتانياهو روز پنجشنبه به فاصله چند ساعت از يکديگر سخنراني خواهند کرد که اتفاقي کم‌سابقه است.

منبع:
باشگاه خبرنگاران جوان
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html