سخنگوي وزارت خارجه آمريکا ميگويد که کشورش نگران بالا گرفتن تنشها با نظاميان ايران در آبهاي جنوبي اين کشور است و با زباني نرم هشدار داده که «ايران هنوز شانس تغيير رفتار را دارد.»
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، «مارک تونر» معاون سخنگوي وزارت خارجه آمريکا امشب در کنفرانس خبري روزانه اين وزارتخانه در خصوص تازهترين رويارويي ايران و آمريکا در آبهاي خليجفارس سخن گفت.
امروز پنتاگون اعلام کرده بود که 7 فروند گشتي متعلق به سپاه پاسداران، 2 روز پيش (يکشنبه) در آبهاي خليجفارس به يک کشتي جنگي آمريکايي نزديک شدهاند و شناور آمريکاييها براي جلوگيري از برخورد با يکي از قايقها که بسيار نزديک شده بوده، مجبور ميشود مسير خود را تغيير دهد.
تونر در واکنش به اين حادثه گفت: «هنوز در حال اخذ گزارش در خصوص اين حادثهايم؛ روشن است که اين حادثه مايه نگراني است و ميتواند باعث اوجگيري بيجهت تنشها ميان ايران و آمريکا و حتي در منطقه شود.»
وي ادامه داد: «ايران هنوز فرصت تغيير رفتار و ايفاي نقش سازنده در منطقه را دارد.»
سخنگوي وزارت خارجه آمريکا در پاسخ به سوالي در مورد انتشار تصاوير حضور سردار قاسم سليماني در شهر حلب سوريه، گفت: ايران فعالانه از رژيم سوريه حمايت ميکند و اين امر بر کسي پوشيده نيست. اين تصاوير هم همين مسئله را ثابت ميکنند.
وي در مورد درگيري لفظي ميان مقامات ايراني و سعودي، گفت: «روشن است که اين افزايش تنش ميان ايران و عربستان سعودي مايه نگراني جدي ماست.»
منبع:فارس