کد مطلب: 226155
قاچاق کالا بخشي از جنگ اقتصادي غرب عليه ايران
تاریخ انتشار : 1395/06/11 08:47:42
نمایش : 1085
يک کارشناس اقتصادي با بيان اينکه قاچاق بخشي از جنگ اقتصادي غرب عليه کشور است، گفت: بسياري از کشورها پس از شناسايي کالاهاي قاچاق براي اينکه از طرق ديگر اين اقلام وارد بازار نشود، آن را امحا مي‌کنند پس براي ما نيز اين اقدام مقدور و لازم است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، قنبري با تأکيد بر اينکه کالاهاي قاچاق ضربه‌اي به اقتصاد کشور مي‌زند که جبران ناپذير است، اظهار داشت: ورود قاچاق يعني بيکار شدن جوان‌ها که نتيجه آن شکسته شدن پشت صنعت، کشاورزي و در اصل توليد داخل است بنابراين مبارزه با آن يک اصل مهم است.

وي با اشاره به موضوع دامپينگ گفت: کشورهاي ابرقدرت با مأمور کردن شرکت‌هاي بزرگ براي فروش کالاهاي خود به زير قيمت (٧� درصد زير قيمت) سعي مي‌کنند از رشد صنايع کشورهاي ديگر جلوگيري و درنهايت آنها را ورشکسته کنند، بنابراين ورشکستگي بسياري از صنايع کشورمان به‌دليل دامپينگ کشورهاي ابرقدرت است.

اين کارشناس مسائل اقتصادي ادامه داد: قاچاقچيان، افراد وطن‌فروشي هستند که تنها به فکر منافع و سود خود بوده و کشور را دچار بحران اقتصادي مي‌کنند. اين افراد کالاهاي دست دوم را وارد کشور کرده تا بازار را از صنايع توليدي خودمان بگيرند.

قنبري با تأکيد بر اينکه مبارزه با قاچاق نياز به يک اقدام جدي دارد، گفت: بسياري از کشورها پس از شناسايي کالاهاي قاچاق براي اينکه از طرق ديگر اين اقلام وارد بازار نشود، آن را امحا مي‌کنند پس براي ما نيز اين اقدام مقدور و لازم است. البته برخي از کالاهاي قاچاق را که در گمرک موجود است مي‌توان بازگرداند.

وي خاطرنشان کرد: برخي اقلام گران‌قيمت را نيز مي‌توان فروخت و هزينه آن را صرف مبارزه با قاچاق کرد اما نکته مهم اين است که ما با کشورهاي غربي در جنگ تمام‌عيار هستيم و نه در جبهه‌هاي جنگ بلکه در مسائل فرهنگي، بنابراين نبايد موضوع قاچاق را ساده گرفت زيرا اين جنگ از  جنگ در جبهه مهمتر است. 

قنبري با اشاره به اينکه غربي‌ها در مسائل سياسي نتوانستند کاري از پيش ببرند و سعي دارند از طريق فرهنگي و اقتصادي وارد عمل شوند، تصريح کرد: در گذشته کالاهاي قاچاق مصادره و سپس به حراج گذاشته مي‌شد اما اين کار فايده‌اي نداشت زيرا مجدداً اين کالاها از طرق مختلف وارد بازار مي‌شد، بنابراين بايد با يک حرکت بسيار شديد اين کالاها را معدوم کرد.

اين کارشناس مسائل اقتصادي اضافه کرد: بايد در مقابل اينکه برخي مي‌گويند معدوم و امحا کردن کالاهاي قاچاق از بين بردن ثروت ملي است نيز بگويم درست است بخشي از سرمايه ملي از بين مي‌رود ولي در مقابل به صرفه‌جويي در صنايع و حرکت آنها کمک مي‌کنيم زيرا بايد توليد و صنعت داخل کشور در اولويت باشد.

وي در پايان تأکيد کرد: معدوم کردن کالاهاي قاچاق عين صحت کار است و بايد مانع چرخه ورود کالاهاي قاچاق در بازار شد.

منبع:تسنيم

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html