پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 226083
تشريح آخرين دستاوردهاي حوزه دفاعي از زبان سردار دهقان
تاریخ انتشار : 1395/06/01 08:11:37
نمایش : 1115
وزير دفاع گفت: موتور «اوج» هم بر روي پهپادها و هم هواپيماهاي جت آموزشي و پشتيباني نزديک قابل نصب است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار حسين دهقان وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با حضور در برنامه گفتگوي ويژه خبري شبکه دو سيما به تشريح آخرين دستاوردهاي حوزه دفاعي پرداخت.

سردار دهقان در ابتدا درخصوص موتور بومي توربوجت «اوج» که امروز با حضور رئيس جمهور رونمايي شد، اظهار داشت: هميشه يکي از بخش هاي گلوگاهي ما در حوزه هواپيماها، بحث موتور است که ساخت موتور اوج در حوزه توربوجت‌ها در دستور کار قرار گرفت. البته اين قبلا در موشک‌ها توليد شده بود اما اين بار براي پرنده هاي تا 10 تن وزن ساخته شد.

وي ادامه داد: اين موتور هم بر روي پهپادها و هم هواپيماهاي جت آموزشي و پشتيباني نزديک قابل نصب است.

دهقان با بيان اينکه حرکت به سمت موتورهاي سنگين تر توربوجت و بعد توربوفن در دستور کار است، گفت: در يک برنامه حداکثر 3ساله به موتور توربوجت سنگين دست پيدا خواهيم کرد.

وزير دفاع گفت: سامانه موشکي باور 373 مي تواند در ارتفاع 27 کيلومتر با هدف درگير شود.

وي ادامه داد: اين موشک در منطقه پرتاب رفته و تست هاي ميداني نيز آزمايش شده و رئيس جمهور خواست تا اولين تست موشک آن عليه موشک بالستيک باشد که تا پايان سال انجام خواهد شد.

وي تصريح کرد: در بحث پدافند ارتفاع بالا و برد بلند، سيستم ديگري نياز نداريم و قصد داريم سيستم باور 373 را ارتقا دهيم. لذا نيازي به خريد سلاح ديگر ازجمله S-300 يا S-400 نيست.

دهقان درخصوص پيشنهاد روسها براي واگذاري سامانه S-400 نيز گفت: چون رييس جمهور روسيه دستور عدم تحويل S-300 را صادر کرده بود، بعدا آنها پيشنهاد S-400 يا آنتي 2500 را دادند که ما قبول نکرديم.

وي همچنين درخصوص برخي گمانه‌هاي زني هاي خارجي ها از جمله آمريکايي ها درباره محل هاي استقرار سامانه‌هاي S-300 در ايران تاکيد کرد: اين موضوع ربطي به آمريکايي‌ها ندارد.

وي درخصوص هواپيماي جنگنده قاهر نيز اظهار داشت: نمونه هاي کوچک اين هواپيما پرواز کردند و نمونه يک يکم آن نيز نهايي شده و در حال نصب موتور بر روي آن هستيم.

وزير دفاع گفت: البته از نيروي هوافضاي سپاه نيز آمدند و اين هواپيما را ديدند و سفارش هايي روي آن گذاشتند و تصورم بر اين است که اين هواپيما امسال تاکسي مي‌کند و اماده پرواز ميشود

دهقان ادامه داد: توليد انبوه آن بستگي به سفارش دارد و ما هم اين هواپيما را در واقع يک پروژه تحقيقاتي مي‌دانيم.

وي با بيان اينکه هيچ محدوديتي در حوهز موشک ها نداريم، گفت: الان ما به موشک‌هاي برد بلند نياز نداريم و اين برد متناسب با تهديدات تعيين مي‌شود.

وزير دفاع در بخش ديگري از سخنان خود درخصوص ارتقا توان هوايي نيروهاي مسلح در حوزه جنگنده‌ها نيز تصريح کرد: البته ما براي تقويت نيروي هوايي نياز به تامين جنگنده داريم. ما در عين حال جنگنده‌هاي خود را عمردهي کرده و آنها را کاملا بازسازي مي کنيم. سيستم‌هاي اويونيکي آنها را بروز کرده و سيستم سلاح هواپيماها نيز بومي سازي شده‌اند. در واقع مي‌توان گفت بجز بدنه و موتور، همه سامانه‌ها را تغيير داده و بازسازي کرده‌ايم.

سردار دهقان درخصوص خريد جنگنده‌هاي سوخو30 از روسيه نيز گفت: اين هواپيما، جنگنده خوبي است و ما هم براي خريد آنها پاسخ منفي از روسها نشنيديم.

وي ادامه داد: در اين باره در حال مذاکره هستيم و اميدواريم اين زمان، خيلي به درازا نکشد و بتوانيم خبرهاي خوبي به ملت ايران بدهيم.

وزير دفاع درخصوص تانک «کرار» نيز که چندماه قبل خبر آن را داده بود گفت: اين تانک با مدل تانک T-90 قابل مقايسه است که متناسب با شرايط آب و هوايي ما طراحي و ساخته شده و درضمن نقايص تانک T-90 را هم ندارد.

زيردريايي بومي «فاتح»، از ديگر موضوعاتي بود که وزير دفاع به آن اشاره کرد و گفت: اين زيردريايي از فناوري بالايي برخوردار است که قرار بود در سوم خرداد الحاق شود اما دوستان نداجا ترديدهايي داشتند که در حال رفع آنها هستيم.

دهقان تصريح کرد: فاتح اخيرا در دريا تست شده و در اين کلاس به دنبال خريد خارجي نيستيم.

وي در بخش ديگري از اين گفت به موضوع حضور هواپيماهاي روسي در ايران اشاره کرد وگفن: اين حضور به درخواست دولت سوريه بود و بنا بود طي آن، روس‌ها بخشي از توان هوايي خود را به سوريه منتقل کنند.

وزير دفاع ادامه داد: با توجه به اينکه تروريستها در سوريه توسط امريکا و عربستان بصورت جدي تجهيز شدند، لذا لازمه مقابله با آنها حملات سنگين زميني و پشتيباني زياد هوايي بود که در اين راستا از پايگاه نوژه استفاده کردند.

سردار دهقان از نمايندگان مجلس نيز به دليل توجه به حوزه دفاعي و بيانيه تقديرآميز آنها تشکر کرد.

وي در عين حال تصريح کرد: ما نه پايگاهي به روس‌ها داديم نه قرار است آنها در ايران بمانند بلکه اين کمکي بود که ما امکان نشست و برخواست و سوخت گيري را به آنها داديم و در واقع اين يک همکاري عملياتي بود.

وزير دفاع نحوه اعلام خبر اين حضور از سوي روس‌ها را نوعي خودنمايي و بي معرفتي از طرف آنها عنوان کرد.

منبع:فارس

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html