استاندارچهارمحال و بختياري گفت: عزت و اقتدار نظام جمهوري اسلامي ايران مرهون خون شهدا و ايثارگري رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، قاسم سليماني دشتکي روز چهارشنبه در ديدار با تعدادي از خانواده هاي شهداي استان تصريح کرد: امنيت و آسايش امروز ايران اسلامي در منطقه و دنيا مديون جانفشاني شهدا و جانبازان و ايثارگران است.
وي از مسئولان اجرايي استان خواست مشکلات خانواده هاي شهدا، جانبازان و ايثارگران را با اولويت و جديت پيگيري کنند.
سليماني دشتکي، تکريم خانواده شهدا و فرزندان شاهد را وظيفه اقشار جامعه اسلامي دانست و توضيح داد؛ بايد فرهنگ ايثار و شهادت به نسل جديد انتقال يابد.
وي دلجويي و سرکشي ازخانواده شهدا و ايثارگران را در دستور کار و برنامه هاي دولت يازدهم اعلام کرد و توضيح داد: مسئولان استان نيز براي برطرف کردن مشکلات خانواده شهدا و ايثارگران دريغ نکنند.
اشتغال، مسکن و تسهيلات بانکي مهمترين مشکلات خانواده شهدا، جانبازان و ايثارگران بود که در ملاقات با استاندار چهارمحال و بختياري عنوان شد.
در اين نشست تعدادي از مديران کل دستگاه هاي اجرايي چهارمحال و بختياري حضور داشتند.
استان چهارمحال و بختياري در دوران دفاع مقدس تعداد 2 هزار 400 شهيد، 750 جانباز و حدود يکهزار آزاده تقديم نظام جمهوري اسلامي کرده است.
منبع:ايرنا