کد مطلب: 226022
مرغ بازهم گران مي شود
تاریخ انتشار : 1395/05/27 10:20:48
نمایش : 1410
رئيس اتحاديه پرنده و ماهي گفت:افزايش قيمت مرغ از اواخر اين هفته و اوايل هفته آينده در بازار پيش بيني مي شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مهدي يوسف خاني رئيس اتحاديه پرنده و ماهي  از کاهش 100 توماني قيمت مرغ نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کيلو مرغ زنده 4 هزار و 800 تومان و مرغ آماده به طبخ درب کشتارگاه 6 هزار و 600 تومان،توزيع درب واحد هاي صنفي 6 هزار و 650 تومان و مراکز خرده فروشي 7 هزار و 200 تومان به فروش مي رسد.

وي در خصوص وضعيت قيمت مرغ در بازار افزود: با توجه به قيمت نهاده ها انتظار داريم قيمت مرغ زنده حداقل 5 هزار تومان و مرغ آماده به طبخ با قيمت منطقي 7 هزار و 500 تومان باشد.

يوسف خاني ادامه داد: شرکت پشتيباني امور دام بايد توزيع مرغ در ميادين و اتحاديه ها را خاتمه دهد و مابقي ذخيره خود را نگه داري کند چرا که بحران افزايش قيمت از 10 شهريور ماه پيش بيني مي شود.

رئيس اتحاديه پرنده و ماهي با اشاره به پيش بيني قيمت مرغ در روزهاي آتي بيان کرد: افزايش قيمت مرغ از اواخر اين هفته و اوايل هفته آينده پيش بيني مي شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html