تروريستها از 75 کشور جهان در سوريه جمع شدند و تنها هدف آنها براندازي نظام و دولت مردمي سوريه است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، بعد از سوئيس، سوريه با کيفيتترين شکلاتهاي دنيا را توليد ميکند و زماني سومين کشور صادرکننده شکلات پس از سوئيس و بلژيک بود. اين کشور زماني جزء سرزمين هاي امن دنيا بود، البته تا قبل از اين جنگ نيابتي تروريستي آمريکا. پايينترين آمار سرقت، پايينترين آمار قتل و پايينترين آمار ناامني در اين کشور به ثبت رسيده بود و چيزي به نام ناامني در اين کشور وجود نداشت.

سوريه بيخ گوش اسرائيل حالت ايزولهاي براي خود به وجود آورده بود که از هر گزند و خطري در امان باشد و انصافا در اين راه موفقيتهايي را نيز به دست آورده بود، اما اين کشور اسير توطئههاي بزرگي شد.
نيروهاي امنيتي سوريه از 16 نهاد امنيتي تشکيل شده بودند در آن زمان گمان کردند که سوريه تنها گذرگاهي براي عبور تروريستها خواهد بود در حالي که پسماندهاي آنها در سوريه ماندني شدند.

در هر حال طبق نقشهها بايد مهمترين خط مبارزه با اسرائيل از بين ميرفت، زيرا در اين صورت امنيت اسرائيل فراهم ميشد. در پي ماندن اين تروريستهاي اوليه در سوريه ساير تروريستها نيز وارد اين کشور شده و ماندني شدند که اين موضوع منجر به تشکيل جبههالنصره که امروزه به جبهه فتح الشام تغيير نام داده است؛ شد.
جبههالنصرهاي که از تروريستهاي خشني که در عراق آموزش ديده و عمليات ترويستي انجام ميدادند تشکيل شده بود. به موازات اين اتفاق در عراق نيز گروهکي تروريستي تشکيل شد به نام دولت اسلامي عراق که به واسطه وجود ناامني در سوريه به اين کشور نيز چشم طمع دوخت و به دولت اسلامي عراق و شام يا همان داعش تغيير نام داد. اين گروه هاي تروريستي با حمايت مالي عربستان و قطر و لجستيک ترکيه به انجام عمليات بر عليه مردم و نظام سوريه دست زدند.

زندان بوکا، محل تولد تروريسم منطقهاي
گروههاي تروريستي و در راس آنها داعش در واقع در زندان بوکا در جنوب عراق و زير نظر آمريکا در زمان اشغال عراق به وجود آمد.
ابواحمد از زندانيان سابق بوکا که اکنون از سرکردگان داعش است، گفت که بوکا مکان مناسبي بود که ما و ايديولوژيمان در آن شکل گرفت. وي افزود: براي اولين بار با ابراهيم عواد السامرايي معروف به ابوبکر البغدادي در اين زندان آشنا شدم، برخي از زندانيان نزد وي ميآمدند، اما کسي نمي دانست او روزي سرکرده خواهد شد.
ابو احمد ادامه داد: احساس ميکردم البغدادي موضوعي را مخفي ميکند که نميخواهد ديگران آن را بفهمند. فردي آرام و داراي شخصيتي خاص بود. آمريکاييان وي را فردي ميدانستند که براي حل منازعات در زندان و حفظ آرامش آن ميکوشد.

وي گفت: ارتش آمريکا به البغدادي احترام ميگذاشت و به همين دليل وقتي دريافت که خطري ندارد، او را در ماه دسامبر 2004 آزاد کردند.
اين سرکرده داعش گفت: اگر زندان آمريکاييان در عراق وجود نداشت، داعش نيز اکنون نبود. به گفته ابو احمد، آمريکا زندان بوکا را در وسط صحراي جنوب عراق پس از سال 2003 بنا نهاد و در مدت شش سال، صد هزار نفر در آن زنداني شدند که اوج آن سال 2007 بود.
وي ادامه داد: ابو مصعب زرقاوي بسيار زيرک و از بهترين طراحان استراتژي داعش بود، اما البغدادي که جانشين وي شد، بسيار بيرحم تر و خونخوارتر است. همچنين در اين زمان بود که بعثي ها به داعش پيوستند.

زندانيان سابق بوکا ميگويند اين زندان مکان مناسبي براي رشد القاعده و گروههاي تروريستي وابسته به آن و در واقع مدرسهاي بود که بسياري از تروريستها به طور سازمانيافته از آن فارغالتحصيل شدند.
تروريستها در عراق و سوريه سه دسته هستند
تروريستها در عراق و سوريه سه دسته هستند که شامل معارضين اوليه سوري، دشمنان عقيدتي مردم سوريه که تکفيريها بودند و گروهي از انسانهاي حرفهاي اين کار که پول ميگيرند و آدم ميکشند، گروه سوم در قبال پولي که گاهي به ماهي 1000 دلار هم ميرسد انسان ميکشند. تعدادي از تروريستهاي پول بگير در سوريه از منطقه قفقاز به اين کشور ميآيند و چون در کشور خود مجال اينچنين کارهايي ندارند، براي ارضا کردن خود به جان مردم سوريه و عراق ميافتند.
از 75 کشور جهان در سوريه جمع شدند و تنها هدف آنها براندازي نظام سوريه است
گفتني است گذرگاه اصلي تروريستها حلب و مرز ترکيه است. تروريستها پس از تأمين مالي بايد براي خود امنيت به وجود ميآوردند که براي ايجاد اين امنيت نيز درگيريهايي به وجود آمد. زخميهاي اين گروههاي تکفيري آمريکايي در ترکيه و بهترين بيمارستانهاي اسرائيل مداوا ميشوند و اين نشان از پشت پرده اين قضايا است.
ژنرال "عاموس يادلين" رييس اسبق سازمان اطلاعات ارتش صهيونيستي (امان) سرنگوني "بشار اسد" رييس جمهور سوريه را به نفع و مصلحت اين رژيم دانست و بر مقابله با محور تهران، بغداد، دمشق و بيروت (حزب الله) تاکيد کرد. وي که رئيس مرکز پژوهش هاي امنيتي ملي رژيم صهيونيستي است، با انتشار مقاله اي در پايگاه "مرکز" خاطرنشان کرد که اسد در هر صورت بايد برود.
اما آنچه امروز دل همگان را به درد ميآورد اين است که ما با خشنترين و سفاکترين گروهها در عراق و سوريه مواجه هستيم که به هيچ صراطي مستقيم نيستند. انسانهايي که به هيچ موجود زندهاي رحم نميکنند. دروزي، مسيحي، شيعه، علوي و سني همگي از اين گروههاي تروريستي ضربه خوردهاند؛ گروههايي که به هيچ ديني پايبند نيستند جز تفکر قالب سعودي که ريشه آن وهابيگري و تفکرات ابن تيميه است.
در هرحال از تابستان 2013 تا کنون مذاکرات مختلفي براي حل بحران سوريه صورت گرفته است اما به نظر ميرسد تلاشها براي ايجاد صلح درسوريه 2016، بيش از هر زمان ديگري جديتر است و شواهد حاکي از آن است که اگر اتفاق خاصي نيفتد، قبل از شروع فصل پاييز، سرزمين شام بعد از 5 سال، نفس راحتي خواهد کشيد و شهروندان سوري به زندگي نسبتاً آرامي برخواهند گشت.
اينکه امروز، تا چه ميزان از نقشه راه سوريه عاري از جنگ ترسيم ميشود و چقدر کارها پيش ميرود بسته به رضايت قدرتها از حداقل امتيازاتي است که به دست ميآورند. شواهد نشان ميدهد سوريه نزديک به صلح است اگر اتفاق خاصي نيفتد!!!
گزارش از حميدرضا قرباني