افسردگي مردم به خاطر لغو کنسرتها يا بيکاري و رکود؟ مسئولان و برنامهريزان ارشد دولت به جاي اصرار بر برگزاري کنسرتها براي رفع افسردگي جامعه، بايد به فکر رفع رکود از اقتصاد کشور و اشتغالزايي باشند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، بر اساس اين گزارش، در هفتههاي اخير جريان اصلاحطلب و حاميان دولت، بهانه جديدي را دستمايه جنجالسازي در کشور قرار دادهاند و ميخواهند آن را به عنوان مسئله اول کشور مطرح کنند؛ لغو برخي کنسرتها در شهرستانها. در مدت اخير تعدادي از کنسرتهاي موسيقي در شهرستانها به دلايل مختلف همچون عدم اخذ مجوز از نهادهاي قانوني يا مخالفت ائمه جمعه، روحانيون و مردم لغو شده است. همين مسئله با واکنش مسئولان ارشد دولتي مواجه شده است.
به عنوان مثال چندي پيش محمدباقر نوبخت سخنگوي دولت در پاسخ به سوالي در مورد لغو مجوز کنسرتها در شهرهاي مختلف، به سخنرانيهاي رئيسجمهور و تاکيد او بر نارضايتي از چنين رفتارهايي اشاره کرد و گفت: رئيسجمهور در برخي سخنرانيهاي خود به صراحت مراتب نارضايتي خود را از لغو مجوزهاي قانوني کنسرتها بيان کردهاند.
از سوي ديگر علي جنتي وزير ارشاد نيز درباره علت اصرار دولت بر برگزاري کنسرت در شهرهاي مذهبي کشور، مدعي شد: اصرار ما براي برگزاري کنسرتها به دليل نياز جامعه به نشاط است، زيرا مردم ما دچار افسردگي هستند و براي رفع اين افسردگي بايد فکر کرد، برگزاري کنسرتها، هنرهاي نمايشي، سينما از اقداماتي است که موجب رفع افسردگي ميشود.
اما آيا افسردگي مردم به خاطر لغو کنسرتها است يا بيکاري و رکود؟ بيکاري افسردگي مردم را رفع ميکند يا لغو کنسرتها؟
واقعيت آن است که اگر هم بخشي از مردم دچار افسردگي باشند، دليل افسردگي آنان برگزار نشدن کنسرت موسيقي نبوده، بلکه ريشه اين افسردگيها بيکاري جوانان و کسادي بازار است که در سه سال اخير تشديد هم شده است. متاسفانه سياست غلط دولت در گره زدن تمام امور اقتصادي کشور به مذاکرات هستهاي و لغو تحريمها، موجب شد اقتصاد کشور به مدت 3 سال در حالت خوف و رجا باقي بماند. اين مسئله سبب کاهش شديد فروش شد و به کاهش سودآوري توليدکنندگان منجر شد و آنان چارهاي جز تعديل نيرو نداشتند. به همين دليل بود که رشد اقتصادي کم شد، خالص اشتغال منفي شد و نرخ بيکاري افزايش يافت و اوضاع آمارهاي اقتصادي به گونهاي شده که دولت چاره را در عدم اعلام برخي از آمارهاي اقتصادي مثل رشد اقتصادي ديد.