اصلاحطلبان به دو دوزهبازي با علي لاريجاني بر سر رياست مجلس روي آوردهاند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار اين طيف از يک سو ميگويند عارف بايد رئيس مجلس شود و از سوي ديگر مدعي تعامل با لاريجاني و عدم رقابت با وي هستند. معناي اين دو دوزهبازي کاربست فشار و فريب توأمان براي حذف بيسروصداي لاريجاني است.
در اين زمينه محسن رهامي رئيس کميته ائتلاف اصلاحطلبان به ايرنا گفت: اصلاحطلبان با لاريجاني رقابت نميکنند. به ادعاي وي فهرست اميد 125 راهيافته به مجلس دارد که با ترکيب برخي نمايندگان ديگر ممکن است اکثريت پيدا کند.
همزمان فاطمه ذوالقدر منتخب اصلاحطلب تهران به ايسنا گفته است: توافق اصلاحطلبان بر رياست دکتر عارف است.
عبدالله ناصر عضو مرکزيت سازمان مجاهدين (انقلاب) نيز به نامهنيوز گفت: عارف تنها گزينه مورد اجماع اصلاحطلبان براي رياست مجلس است.
وي ادامه داد: نامزد اصلي رياست مجلس براي اصلاحطلبان و اعتداليون دکتر عارف است و ايشان را گزينه اصلي رياست ميدانند. هم در تهران و هم در ديگر شهرستانها روي اين گزينه اجماع دارند.
اما کاظم جلالي ديگر منتخب تهران در مصاحبه با تسنيم و در پاسخ به سوالي درباره اخبار منتشر شده مبني بر امضاء ميثاقنامه بين 30 منتخب ليست اميد براي حمايت از رياست عارف، با ابراز بياطلاعي از وجود چنين ميثاقنامهاي، گفت: ميثاقنامهاي را تاکنون نديدم و کسي هم از ما امضايي نخواسته و من هم هيچ چيزي را امضا نکردم.
غير از جلالي، بهروز نعمتي ديگر منتخب رهرواني حوزه انتخابيه تهران به خبر آنلاين گفت: فراکسيون رهروان بعد از مرحله اول انتخابات مجلس، يک جلسه داشت و به زودي هم يک جلسه ديگر خواهيم داشت و اساسا انحلال فراکسيون کذب محض است.
وي گفت: بسياري از دوستان به تشکيل دو فراکسيون در مجلس دهم اصرار دارند اما ما فراکسيون سومي هم تشکيل خواهيم داد با همان مشي فراکسيون رهروان ولايت که احتمالا نام آن تغيير ميکند.
وي در پاسخ به اينکه آيا علي لاريجاني رئيس اين فراکسيون خواهد بود يا نه؟ اظهار داشت: اين مسئله هنوز مشخص نيست اما ايشان حتما عضو فراکسيوني که گفتم خواهد بود. کما اينکه هماکنون نيز ايشان عضو فراکسيون رهروان ولايت هستند.
وي در واکنش به خبرسازي رسانهها درباره ديدارها و مذاکرات عارف و لاريجاني، نيز گفت: اين آقايان تاکنون نشستي درباره رياست مجلس با يکديگر نداشتهاند، اما چندين بار تلفني با هم صحبت کردهاند.
منبع:کيهان