پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 204811
چرا "درگيري نظامي" با ايران به نفع "هيچ کشوري" نيست؟+تصاوير
تاریخ انتشار : 1395/02/04 09:19:40
نمایش : 983
درگيري نظامي با ايران، در منطقه به دلايلي به نفع هيچ کشوري نخواهد بود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مدتي است که  "باراک اوباما" رئيس جمهور ايالات متحده آمريکا وارد منطقه شده تا با مقامات کشورهاي حاشيه خليج فارس و غرب آسيا ديدار کند.

تحليلگران معتقدند ، اين ديدارها به منظور گسترش روابط  فيمابين ايالات متحده و کشورهاي منطقه صورت مي گيرد و لذا جمهوري اسلامي ايران يکي از نقاط مشترکي است که دو طرف علاقه دارند درباره آن رايزني کنند.

"باراک اوباما"  رئيس جمهور ايالات متحده در سفر منطقه اي  خود با طرح برخي ادعاها جمهوري اسلامي ايران را باز هم متهم کرد اما نقاط قابل ذکري در سخنراني رئيس جمهور آمريکا ديده مي شود.

**بازخواني اظهارات "اوباما"

"باراک اوباما" رئيس جمهور آمريکا، در کنفرانس خبري در پايان نشست مشترک با سران کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس در  "رياض" و در پرسش و پاسخ با خبرنگاران گفت: دوستي و همکاري ميان ما و عربستان در چند دهه گذشته ادامه داشته است. اوباما گفت: ايران به تعهدات خود بر اساس توافقنامه هسته اي عمل مي کند. به نفع هيچ کشوري نيست با ايران درگير شود. ميان ما و کشورهاي عضو شوراي همکاري اختلافات تاکتيکي درباره ايران وجود دارد.

 

چرا درگيري نظامي با ايران به نفع هيچ کشوري نيست؟ + تصاوير

 

وي مدعي شد: ما تعامل ساده انگارانه اي نسبت به رفتارهاي ايران در بعضي کشورهاي منطقه نداريم. ما با اعضاي شوراي همکاري در اين باره توافق نظر داريم که ايران براي تحريک و مداخله در امور کشورهاي منطقه تلاش مي کند. تهديدات ايران در منطقه را درک مي کنيم و براي اقدامات لازم آمادگي داريم.  وي گفت : آمريکا و کشورهاي حاشيه خليج فارس براي از بين بردن گروه (تروريستي) داعش متحد هستند.

وي خاطر نشان کرد: آتش بس در سوريه شکننده است و شايد شاهد فروپاشي آن باشيم. از  "ولاديمير پوتين" خواستم  "بشار اسد" را تحت فشار قرار دهد. آمريکا و روسيه درباره گفتگوهاي صلح سوريه با يکديگر هماهنگي مي کنند.  وي مدعي شد: براي برقراري صلح در سوريه "بشار اسد" بايد از قدرت کنار برود. ما نمي توانيم باقي ماندن رئيس جمهور سوريه را در حکومت آينده اين کشور بپذيريم، زيرا او بخشي از مشکل در اين کشور است. ما از ادامه مذاکرات سوريه حمايت مي کنيم. بهترين گزينه در سوريه، راهکار سياسي است و همگان بايد در آن مشارکت کنند.

 باراک اوباما  گفت: حيدر العبادي، نخست وزير عراق، شريک خوبي براي ما در مبارزه با داعش است و با چالش هاي زيادي روبروست. چالش هاي فعلي در بغداد مذهبي نيست. عراقي ها بايد درباره اوضاع کشورشان، خود تصميم گيري کنند و اقدامات لازم را به نفع عراق انجام دهند.

 

**آمريکا پشتيبان لجستيکي و مالي داعش

تروريست هاي داعش چند سال است که در عراق و سوريه با  کمک هاي مالي و تسليحاتي آمريکا و برخي کشورهاي منطقه جنايت مي کنند و همه اين اقدامات داعش به دليل پشتيباني منطقه اي است که در 5 سال گذشته از اين گروه تروريستي شده است.

نکته دومي که در سخنان  "اوباما" وجود دارد اينکه او معتقد است درگيري با ايران به نفع هيچ کشوري نيست. "اوباما" رئيس جمهور قويترين ارتش جهان در حالي اين سخنان را به زبان مي آورد که اخيرا جزيره کوچک بحرين ؛ ايران را به اقدام نظامي تهديد کرده است.

 

ايالات متحده آمريکا اگر توان اقدام نظامي عليه ايران را داشت لحظه اي درنگ نمي کرد و يکي از دلايلي که گفته مي شود درگير شدن با ايران به نفع هيچ کشوري نيست ، توان بازدارندگي بالاي جمهوري اسلامي است.

**ايالات متحده آمريکا اگر بداند با گزينه نظامي مي توان کار خود را پيش ببرد ، هيچگاه  وارد فاز ديپلماتيک نمي شود

 

در حقيقت ايالات متحده آمريکا اگر بداند با گزينه نظامي مي توان کار خود را پيش ببرد ، هيچگاه  وارد فاز ديپلماتيک نمي شود ؛ و اين موضوع درباره عراق و افغانستان اتفاق افتاد و ايالات متحده به اين دو کشور حمله کرد.

 امير سرتيپ "احمد رضا پوردستان" فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اين که دشمن تلاش مي‌کند از طريق جنگ نيابتي به جمهوري اسلامي ضربه بزند، ياداور شد: سال 2001 ميلادي امريکايي ها که با تجهيزات نظامي انبوه و 180 هزار نيرو به منطقه آمدند نيامده بودند افغانستان و يا عراق را تصرف کنند؛ بلکه هدف آنها حمله به جمهوري اسلام ايران بود.

 

چرا درگيري نظامي با ايران به نفع هيچ کشوري نيست؟ + تصاوير

 

 

و با اشاره به اين که استکبار در آن زمان متوجه شد که مولفه‌هاي قدرت در جمهوري اسلامي بالاست و رهبري و نيروهاي مسلح و مردم هوشمندانه آمده دفاع از کشور هستند، پس از 14 سال عقب نشيني مفتضحانه اي کردند و گروه‌هاي تکفيري را ايجاد نمودند. فرمانده نزاجا گرفت: جاي هيچ گونه نگراني نيست و اشراف اطلاعاتي کاملي بر تروريست‌ها وجود دارد و ما اعتقاد داريم اين تهديدات قبل از رسيدن به مرزها خنثي شود.

 

**جمهوري اسلامي قدرت موشکي بي بديل منطقه است

دليل ديگري که ايالات متحده آمريکا اشاره مي کند درگيري با جمهوري اسلامي ايران به نفع هيچ کشوري نيست، اين است  که جمهوري اسلامي قدرت موشکي بي بديل منطقه است و انواع موشک هاي سطح به سطح را مي سازد و ذخيره مي کند.

 

چرا درگيري نظامي با ايران به نفع هيچ کشوري نيست؟ + تصاوير

چرا درگيري نظامي با ايران به نفع هيچ کشوري نيست؟ + تصاوير

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با دارا بودن انواع موشک هاي زمين پايه ، قطب بزرگ موشکي منطقه غرب آسيا به حساب مي آيد که مي تواند در کمتر از چند ساعت چندين پايگاه نظامي آمريکا را به طور کامل ويران کند و اين نه در سخن بلکه در عمل اثبات شده است.

 

سردار  سرتيپ "حسين سلامي"  جانشين فرمانده کل سپاه گفت: قدرت موشکي جمهوري اسلامي ايران تابع اراده دروني نظام بوده که توسط فرماندهي کل قوا شکل مي‌گيرد. جانشين فرمانده سپاه خاطر نشان کرد: پشتوانه اصلي قدرت دفاعي کشورمان، منزلت حيات و بقاي ماست.

 

چرا درگيري نظامي با ايران به نفع هيچ کشوري نيست؟ + تصاوير

 

يک دليل بسيار مهم که باعث شده "اوباما" کشورهاي منطقه را به عدم درگيري با ايران تشويق کند، اين است که جمهوري اسلامي در دوران دفاع مقدس فاز تهديدات نظامي را پشت سر گذاشته است . ايران در دوران دفاع مقدس ده ها عمليات موفق را انجام داد و هزاران کيلومتر مربع از خاک کشورمان را از ارتش رژيم بعثي که در قالب يک نيروي نظامي جهاني شکل گرفته بود ، پس گرفت.

البته "اوباما" در موضوع سوريه معتقد است که "بشار اسد" بايد کنار برود و ين در حالي است که جمهوري اسلامي و روسيه معتقدند که روند سياسي سوريه بايد توسط مردم اين کشور صورت بپذيرد و آمريکا نبايد دخالت کند.

"علي اکبر ولايتي" رييس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين زمينه عنوان داشت: آمريکا با هزاران سرباز به دنبال حضور نظامي در عراق بود و در پنج سال اخير تلاش کرده تا "بشار اسد" را سرنگون کند و چون ايران به ستون فقرات مقاومت و بازوي آن يعني "حزب الله"  کمک کرد و چون آمريکا شکست خورده با يک زبان نرمي مي گويد ايران کمک کند تا "بشار اسد" نباشد؛ بايد گفت به شما چه ارتباطي دارد که رئيس جمهور سوريه باشد يا نباشد و مردم اين کشور در اين زمينه تصميم مي گيرند.

 

در مجموع به دليل  "توان نظامي و موشکي بالاي جمهوري اسلامي ايران در منطقه" ، "نفوذ سياسي و معنوي محور مقاومت در منطقه غرب آسيا" و "تجربيات بالاي فرماندهان نيروهاي مسلح ايران در دوران دفاع مقدس" ، درگيري نظامي با جمهوري اسلامي به نفع هيچ کشوري نخواهد بود.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html