کد مطلب: 204780
قطع يارانه فروردين ماه برخي خانوارها بر خلاف وعده مسئولان وزارت رفاه
تاریخ انتشار : 1395/01/28 18:58:43
نمایش : 1690
با وجود آنکه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعي اعلام کرده بود که يارانه فروردين ماه مطابق با فهرست اسفند ماه پرداخت مي‌شود اما برخي خانوارها از حذف يارانه خود از فروردين ماه خبر مي‌دهند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، يارانه فروردين‌ماه به عنوان شصت و دومين يارانه نقدي در روز پنجشنبه گذشته به حساب سرپرستان خانوار واريز شد.

اما در حالي که قرار بود اين دوره نسبت به ماه هاي قبل هيچ تغييري در تعداد يارانه بگيران ايجاد نشود برخي سرپرستان خانوار از قطع يارانه خود خبر مي‌دهند.

اين افراد که اسفند ماه آخرين يارانه نقدي خود را دريافت کرده بودند؛ حالا با عدم واريز وجه نقد يارانه به حسابشان به سايت استعلام وضعيت يارانه مراجعه کرده و متوجه شدند که از فهرست يارانه‌بگيران حذف شده‌اند.

پيش از اين يک مقام مسئول وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي با اعلام اينکه يارانه فروردين‌ بدون حذف خانوارهاي جديد، همانند ليست اسفند پرداخت خواهد شد، گفته بود: براي حذف خانوارهاي ديگر منتظر مصوبه مجلس شوراي اسلامي هستيم.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html