کد مطلب: 204654
با انهدام و دستگيري باند جاعل صورت گرفت؛
جزئيات جديد از اختلاس 7 ميلياردي!
تاریخ انتشار : 1395/01/16 12:14:24
نمایش : 1048
تاکنون23نفر از جمله مسئول وقت محاسبه عوارض شهرداري گچساران، مسئول درآمدهاي شهرداري و عضو شوراي اين شهر به عنوان متهم اول تا سوم پرونده اختلاس شناخته شدند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از آفتاب جنوب،به نقل از دادستاني شهرستان گچساران، تاکنون23نفر از جمله مسئول وقت محاسبه عوارض شهرداري گچساران، مسئول درآمدهاي شهرداري و عضو شوراي اين شهر به عنوان متهم اول تا سوم  پرونده اختلاس شناخته شدند.

22 هزار و 500 فقره پرونده موجود در بايگاني واحد شهرسازي شهرداري گچساران توسط بازرسي استان بررسي و در اين بررسي،مشخص شد باند قدرتمندي در شهرداري گچساران با همدستي دلالان، از کساني که براي ساخت و ساز به اين مجموعه مراجعه مي کردند پول هاي کلان مي گرفتند، بدون اينکه اين مبلغ به حساب شهرداري واريز شود.

 

متهم رديف اول پرونده ع .ت نيا کارشناس وقت محاسبه عوارض شهرداري فيش هاي جعلي را دريافت و با ترفندهاي کامپيوتري و امضاي رييس اداره تامين اجتماعي پرونده جعل مي کرد.

 

متهم رديف دوم وظيفه جمع اوري فيش هاي بانکي و کنترل آنها را به عهده داشت و با تاييد فيش هاي جعلي وصدور برگ تاييديه و استفاده از سند مجعول مبلغي را به جيب خود مي ريخت.؛ن.ف متهم رديف سوم و عضو شواري شهر گچساران با استفاده از موقعيت خود در اين رابطه و به صورت نامشروع مبلغي را دريافت مي کرد.

 

برخي از کارکنان شهرداري گچساران  با همکاري هفت نفر دلال که خارج از مجموعه شهرداري گچساران هستند متهمان چهارم شناخته شدند. اين افراد از متقاضيان  حق پروانه،  حق تمديد، حق تفکيک پايانکار و با استفاده از اسناد و فيش هاي جعلي و همچنين جعل تاييديه شهرداري از مردم پول دريافت مي کردند.

 

پنج نفر ديگر به عنوان متهمان رديف پنجم شناخته شدند، اين افراد فيش هاي جعلي را به شهرداري گچساران مي بردند و با متهمان رديف اول و دوم باند همکاري مي کردند.

 

برآورد اوليه اختلاس هفت ميليارد ريال است که با توجه به بازگرداندن وجه مورد اختلاس به حساب شهرداري و پرداخت ضرر، در پنجم اسفندماه گذشته قراربازداشت موقت ن ،ف و ميم به قرار وثيقه دو ميليارد و  500 ميليون ريال تبديل شد و هر دونفر به طور موقت از زندان آزاد شدند، همچنين ع ، ت. نيا و الف. الف با همين مبلغ شش روز مانده با سال جديد آزاد شدند.

 

بنا به اين گزارش آقاي ت مبلغ يک ميليارد و 598 ميليون ريال، آقاي ن. ف 917ميليون ريال، نفر سوم يک ميليارد و855 ميليون ريال و آقاي م ن 679 ميليون ريال اختلاس کردند و اين در حالي است که پرونده همچنان در دست پيگيري است.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html