پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 204642
رضايي در برنامه «متن حاشيه»:
موضع آمريکا «گفتگو و تعامل» نيست/ مي‌خواهيم خطاي موشک‌ها را به چند سانتي‌متر برسانيم/ مشکلات کشور با شعار حل نمي‌شود
تاریخ انتشار : 1395/01/15 10:18:35
نمایش : 1106
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: آمريکا 2بار و اسرائيل 3 بار قصد حمله نظامي به ايران را داشتند اما توانمندي ايران مانع از تحقق اهداف آنها شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با حضور در برنامه زنده تلويزيوني «متن حاشيه» شبکه سه سيما به موضوع جنجال آفريني اخير کشورهاي غربي بخصوص آمريکا درخصوص موشک‌هاي ايران پرداخت.

رضايي در پاسخ به سوالي درباره نامه اخير آمريکا و 3 کشور اروپايي به دبيرکل سازمان ملل درباره برنامه‌هاي موشکي ايران، اظهار داشت: بنده منتظر چنين خبري بودم، زيرا آمريکايي‌ها برنامه‌اي را عليه ما چيده‌اند که مسئله هسته‌اي گام نخست آن بود و مسئله موشکي بعد از آن است و سپس مي‌خواهند مسائل مربوط به حقوق بشر را مطرح کنند و در نهايت مي‌خواهند کم‌کم وارد بحث سپاه پاسداران شوند و بگويند که شما بياييد و دست از اين نظام بکشيد.

وي ادامه داد: اين يک برنامه طراحي‌شده است که قبلا با جنگ و درگيري به ما فشار مي‌آوردند تا ما را به عقب برانند،‌ اما الان سيستم جديدي پيدا کرده‌اند و طبق آن عمل مي‌کنند. آمريکايي‌ها عليه سيستم دفاعي ما برنامه‌ دارند و آن را دنبال مي‌کنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال که نگراني‌هاي اخير که از سوي مقامات غربي مطرح مي‌شود از چيست، تصريح کرد: بعد از برجام و همکاري که ايران در مذاکرات با آنها داشت و يک فضاي جديدي از تعامل بين ما و غرب به‌وجود آمده، قطعاً نبايد آنها اينقدر سريع وارد اين حساسيت‌ها مي‌شدند. حداقل بايد چند سالي مي‌گذشت تا يک تعاملي بين ما و غرب به‌وجود مي‌آمد و آنگاه يک ميز جديد مذاکره باز مي‌کردند اما از همين شتاب‌زدگي‌شان مي‌توان فهميد کار آنها از موضع تعامل و گفت‌وگو نبوده، بلکه بايد يک مسئله ديگر پشت صحنه باشد.

رضايي ادامه داد: ايران امروز به خاطر اينکه بخش مهمي از توان دفاعي‌اش را بر روي قدرت موشکي متمرکز کرده و الان موشک تبديل به يک قدرت بازدارنده براي ما شده است، آنها به دنبال اين هستند که اين امکان را بگيرند و يا اينکه اگر نتوانند، تا يک حدي ما را در توليد و قدرت موشکي به عقب برانند تا خودشان دست برتر را در منطقه داشته باشند.

وي خاطرنشان کرد: وقتي موازنه قوا به نفع آنان عوض شود، يعني وقتي اسرائيل بتواند ما را تهديد کند و ما نتوانيم جواب دهيم، آنها به هدف مطلوب خود رسيده‌اند. کشوري که نمي‌تواند جواب تهديدهاي خود را دهد، قاعدتاً دست‌ش بالاست و تسليم خواهد شد.

فرمانده سپاه در سالهاي دفاع مقدس گفت: الان بحث آنها صراحتا معطوف به موضوع موشکي است و در اين زمينه دو ديدگاه را دنبال مي کنند. در وهله مي‌خواهند يک فضايي را طرح کنند که بگويند ما به ساخت موشک در ايران اطمينان نداريم و اينها مي‌توانند حامل کلاهک هسته‌اي باشند و بعد از مدتي که اين فضا را ساختند، قصد دارند بگويند که ما مي‌خواهيم بازرسي کنيم که بازرسي کردن به اين معناست که مي خواهند وارد پادگان‌هاي ما شوند و موشک‌هاي ما را تست کنند و قدرت، بُرد و تخريب‌شان را بفهمند که به‌راحتي اين اطلاعات را مي‌توانند به اسرائيل بدهند و يا اين اطلاعات را به کساني که فردا مي‌خواهند به ايران حمله کنند، بدهند يا اينکه وقتي آنها سلاح ما را بشناسند، مي‌توانند ضد آن را بسازند و اين يکي از اهداف آنان است.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان اينکه آمريکايي‌ها و غربي‌ها متوجه جايگاه ويژه و خاص قدرت موشکي‌ در نظام دفاعي ما هستند، افزود: به خاطر همين ويژگي، ما الان قدرت اول منطقه هستيم و مي‌توانيم از وقوع جنگ جلوگيري کنيم و يا اگر جنگي عليه ما اتفاق بيفتد، مي‌توانيم آن را با شکست مواجه کنيم.

رضايي با تأکيد بر اينکه جمهوري اسلامي ايران حرف اول را در منطقه مي‌زند، اظهار داشت: ايران الان قدرت اول منطقه است و آنها مي‌خواهند ايران را از اين قدرت پايين بکشند.

وي افزود: از زماني که جنگ تمام شد تا الان آمريکايي‌ها دو بار و اسرائيلي‌ها سه بار مي‌خواستند به ما حمله کنند، اما نتوانستند که اين مسئله نشان‌دهنه  قدرت دفاعي بالاي ايران بوده است.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان اينکه آنها قصد دارند جلوي توسعه توان دفاعي و موشکي ما را بگيرند، تصريح کرد: همه کشورها به دنبال ارتقاي توان خود هستند و اگر ما در همين سطح باقي بمانيم، ۵ سال آينده فاصله اسرائيل با ما بسيار زياد مي‌شود، لذا ما همواره نسبت به افزايش دقت موشک‌هايمان اقدام کرده‌ايم.

رضايي ادامه داد: اگر در گذشته خطاي موشک هاي ما ۲-۳ کيلومتر بود، الان اين ميزان خطا به چند متر رسيده و ما حتي قصد داريم اين اختلاف را به چند سانتي‌متر برسانيم.

وي تاکيد کرد: تلاش دشمن در وهله اول جلوگيري از توسعه و محدود کردن توان موشکي ماست و درنهايت قصد دارند کلا اين قدرت بازدارندگي را از بين ببرند.

رضايي در پاسخ به اين سوال که آيا بهتر نبود به خاطر کاهش تنش‌ها، يک مدت توسعه توان موشکي کنار گذاشته مي شد، گفت: علت اينکه ما به دنبال ساخت موشک هستيم، به دليل تجربه ذي‌قيمتي بود که در جنگ به‌دست آورديم، بر همين اساس طبق آمار، ۱۶ هزار نفر از هموطنان‌مان در دوران دفاع مقدس بر اثر بمباران‌ها و شليک موشک‌ها شهيد شدند که بلافاصله بعد از جنگ، نيروهاي انقلابي همت کردند و اين خلاء دفاعي را پر کرديم.

وي تأکيد کرد: آنها خوب مي‌دانند مسئله پيشرفت موشک‌هاي ايران، يکي از عوامل اقتدار ما در منطقه است و مي‌خواهند اين توان را از ما بگيرند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: کشور ما در چهارراه منافع بين‌المللي است و تاريخ نشان داده که هر ۳۰ سال در ايران جنگ شده و الان مي‌بينيم که وضع منطقه بسيار بد است و اگر ما جلوي داعش را نمي‌گرفتيم، امروز شاهد ناامني‌هايي در تهران بوديم.

رضايي افزود: ممکن است کشوري مانند ژاپن نيازي به اين سطح از توانمندي هاي دفاعي مثل ما نداشته باشد، اما ما بر سر قله‌اي هستيم که همه مي‌خواهند به آن حمله کنند و آن قله را بگيرند. بنابراين بايد براي مردم‌ آرامش و امنيت ايجاد کنيم.

وي با اشاره به تاريخ تلخ گذشته که منجر به جدايي بخشي از شهرها از ايران شد، گفت: يکي از دلايلي که نصف ايران جدا شده، به خاطر اين جوهاي روشنفکري است که بعضي وقت‌ها وارد کشور ما مي‌شود و آن اقتدار و پشتوانه ما را متزلزل مي‌کند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح کرد: آن کساني که مي‌گويند ايران نبايد موشک داشته باشد و مدعي دلسوزي براي کشور هستند، چرا تاريخ گذشته را نمي‌خوانند و اگر هم مي خوانند و باز اين حرف‌ها را مي‌زنند، مطمئنا خيانت آشکاري به کشور مي‌کنند. نمي‌توانيم اجازه دهيم يک بار ديگر صحنه‌هاي تلخ تاريخ گذشته تکرار شده و قسمت ديگري از کشورمان جدا شود.

رضايي خاطرنشان کرد: ما موشک را براي امنيت و صلح مي‌خواهيم و هدف ما ايجاد ثبات در منطقه است.

رضايي با بيان اينکه ما گفت‌وگو را نفي نمي‌کنيم، افزود: اگر گفت‌وگو بدون موشک باشد، کم‌تر از ۴۸ ساعت، ما را به‌هم مي‌ريزند. به طور مثال کارشکني عربستاني‌ها در جريان مذاکرات، حتي بيش‌تر از رژيم صهيونيستي بود، اگر اقتدار و موشک نداشته باشيم، رقباي ما در منطقه مشکل ايجاد مي‌کند.

وي با بيان اينکه ما در طول ۳۷ سال اخير همواره بر گفت‌وگو تأکيد داشته‌ايم، افزود: البته برخي از مسائل مانند موضوع موشک قابل مذاکره نيست و نمي‌توانيم به کسي اجازه دهيم وارد حريم دفاعي ما شود.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: رزمايش‌ها در ايران هميشه وجود داشته و دارد. ما ۱۰ سال است که رزمايش موشکي برگزار مي‌کنيم، اما در 2 سال اخير برادران‌مان در سپاه براي همکاري با دولت، رزمايش‌هاي خود را علني نمي‌کردند تا دوستان‌مان در جريان مذاکرات هسته‌اي، حداکثر فرصت رايزني را داشته باشند.

رضايي در پاسخ به اين سوال که آيا ايران بعد از برجام، تغيير يافته است، گفت: از بُعد خارجي تغيير ايجاد شده و بعد از ۱۲ سال در سياست چند گام جلو افتاديم و دنيا به اين نتيجه رسيده که ايران را نمي‌توان منزوي کرد،‌ اما از نظر اقتصادي و اينکه آيا آمريکايي‌ها به تعهدات‌شان عمل مي‌کنند يا خير، برايند تحليل‌ها اين‌گونه است که آنها تعهدات خود را عملي نمي‌کنند و تأثير چنداني هم بر اقتصاد ما نخواهد گذاشت.

وي گفت: اگر اقتصاد مقاومتي به‌درستي در کشور اجرا شود، اجرا يا عدم اجراي برجام، تأثيري نخواهد داشت.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، نسبت به اجرايي شدن اقتصاد مقاومتي در سال جاري، اظهار داشت: انتظار داريم جناب آقاي روحاني و دوستان‌شان کار انقلابي کنند و بدانند که با شعار دادن نمي‌شود مشکلات کشور را حل کرد.

وي با بيان اينکه دولت بايد يکپارچه‌سازي را براي موفقيت در عرصه اقتصادي از خودش آغاز کند، ادامه داد: اين تمرکزي که در دولت است بايد از بين برود و موضوع مديريتي بايد در دولت حل شود، روحيات محافظه‌کارانه‌اي که در دولت وجود دارد نمي‌تواند کاري کند. وقتي گفته مي‌شود به استانداران اختيار لازم دهيد تا بتوانند اقدامات اساسي‌تري در عرصه اقتصادي انجام دهند، مي‌گويند که بايد قانون اساسي عوض شود که اصلا اين موضوع درست نيست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تأکيد کرد: اگر اقدام انقلابي انجام شود، قطعا در عرصه اقتصادي به موفقيت‌هايي خواهيم رسيد و منظورمان از حضور نيروهاي انقلابي کساني است که قدرت فهم اقتصاد را دارند، لذا در همين بخش خصوصي افراد موفقي حضور دارند، اما در سيستم بروکراسي گرفتارند.

رضايي بيان کرد: تحريم‌ها برداشته شد، حالا ببينيم دوستان‌مان در دولت مي خواهند چه‌کار کنند، زيرا اگر بخواهند مانند روند سه‌سال گذشته کارها را پيش ببرند، معلوم است که راه به جايي نمي‌برند. دوستان ما در دولت بايد ابتدا از خود شروع کنند و موانع راه توليد را بردارند تا انقلابي صورت بگيرد.

وي در پاسخ به اين سوال که برخي مي‌گويند شرايط لازم براي اجراي اقتصاد مقاومتي فراهم نيست و تحقق آن نيازمند بودجه است، تصريح کرد: اينکه مي‌گويند بودجه دولت آقاي روحاني کم‌تر از دولت آقاي احمدي‌نژاد است، از نظر ارزي شايد درست باشد، اما از نظر ريالي درست نيست، زمان آقاي احمدي‌نژاد ارز را هزار تومان مي‌فروختند، الان در اين سال‌ها شايد ميزان درآمدهاي ارزي کم‌تر شده، اما قيمت ارز به ۳ هزار تومان رسيده، بنابراين از نظر ريالي تفاوت چنداني ندارد و شما مي‌توانيد بودجه دولت را مقايسه کنيد هم از نظر ريالي و هم از نظر ارزي، ضمن اينکه پول فراواني در اختيار مردم وجود دارد، اما آنها اعتماد ندارند تا وارد چرخه اقتصادي کنند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: الان نقدينگي به ۹۰۰ هزار ميليارد تومان رسيده و سير صعودي دارد و نتيجه اين مسئله اين است که پول بر سر جاي خودش نمي‌رود. به هر حال اقتصاد مقاومتي، شدني است، اما دولت بايد روش مديريتي اقتصادي خود را عوض کند. تا زماني که دولت اين روش را عوض نکند، ممکن است ما به جايي نرسيم، البته همه بايد به دولت کمک کنند و امسال منتظريم دولت در عرصه اقتصاد مقاومتي کارهايي را انجام دهد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html