پنير را به دليل نوع ساختار خاصي که دارد نبايد با برخي مواد غذايي خورد.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از باشگاه خبرنگاران، حسن اکبري متخصص آسيبشناسي و طب سنتي ايراني با اشاره به اين که پنير يک ماده پروتئيني با تب سرد است و نبايد آن را با گوجه، خيار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسياري از افراد براساس عادت هميشگي در صبحانه ميان وعدهها پنير را با گوجه و خيار يا هندوانه ميخورند. اين امر باعث بروز بسياري از عارضهها و برخي بيماريها شامل ديابت، ام اس، اختلالات عصبي، گوارشي و غيره ميشود. به طوري که برخي از افراد پس از خوردن پنير درچار ضعف ميشوند اين افراد بايد از خوردن پنير پرهيز کنند.
وي افزود: مصرف همزمان پنير با خيار، گوجه، هندوانه و يا سرديهاي ديگر باعث بروز عارضهها و بيماريها ميشود، اين امر عمر را کوتاه ميکند. بهتر است افرادي که تمايل به مصرف همزمان پنير، خيار، گوجه و يا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند.
يعني برابر 50 گرم پنير، گوجه و خيار يا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند.
اکبري تصريح کرد: پنير داراي مولکولهاي پروتئيني پيچيده است و براي تجزيه شدن نياز به مقدار زيادي انرژي دارد. به همين دليل هنگام تجزيه انرژي زيادي را از بدن دريافت ميکند. مصرف همزمان پنير با گوجه و خيار يا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشديد اين فرآيند ميشود.
اين متخصص آسيبشناس و طب سنتي ايراني در پايان گفت: بهتر است پنير همراه مغز دانههايي مانند گردو و يا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژي مصرف شود تا انرژي لازم را از اين مواد دريافت کند. پنير از لبنيات پرمصرف در سبد غذايي ما ايرانيان است و حذف آن امکانپذير نيست پس بهتر است هنگام مصرف پنير به نوع موادي که با آن استفاده ميشود توجه شود تا مشکلي پيش نيايد.