|
کد مطلب: 182584
پيشنهاد عجيب يک اصلاحطلب براي شوراي نگهبان
تاریخ انتشار : 1394/05/25 12:50:23 نمایش : 1042
حسين کمالي، فعال اصلاحطلب و دبير کل حزب اسلامي کار اخيراً در بخشي از مصاحبه خود با خبرگزاري ايلنا اظهار کرده است: شوراي نگهبان نبايد نقش مميزي و انتخابگر را در انتخاباتهاي مختلف ايفا کند!
 به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، او همچنين گفته است: معتقدم دفاع از انقلاب اسلامي و حفظ نظام و افزايش جمعيت فعال در اداره امور جامعه و همچنين کاهش جمعيت خاموش٬ مستلزم بروز رفتار غير گزينشي نهادهاي ناظر است٬ لذا شوراي نگهبان ميتواند با ارتقاي جايگاه فعلي خود٬ از بررسي گزينشي صلاحيت کانديداها خودداري کند.
*کمالي در صحبتهاي خود توضيح نميدهد که با اين اوصاف پس چه کسي بايد صلاحيت کانديداهاي انتخاباتي در يک کشور را بررسي کند؟!
کدام نهاد بايد به مردم اطمينان بدهد که رأي خود را به نام هر کانديدايي به صندوق بياندازند، لزوماً به انقلاب و نظامي اسلامي رأي دادهاند؟!
و کدام ارگان بايد تعيين مقام شود که بتواند گزينههاي مطلوب را در سبد انتخاب مردم بگذارد تا گزينهي بهينبهان انتخاب شود؟!
نکته جالب آن است که فردي پس از گذشت ۳۶ سال از وقوع انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامي به خود اجازه ميدهد مکاشفه جديدش درباره کارکردهاي شوراي نگهبان را در عرصه رسانه و افکار عمومي طرح کند و جالبتر آنکه زير ساخت اساسي اين نهاد انقلابي يعني بحث «نظارت و تشخيص و انتخابگري کانديداها» را به زعم خود قابل حذف شدن معرفي ميکند!
در اشاره به صحبتهاي کمالي و مسئله جمعيت خاموش! همچنين بايد بيان کرد که اگرچه بيان برخي استدلالهاي منطقي براي مشارکت کساني که به هر دليلي قصد شرکت در انتخابات را ندارند، امري پذيرفته است اما بيان روايتهايي مبني بر تأثيرگذاري کلان شرکت نکردن اين افراد در امورات و مقدرات سياسي کشور و يا درخواست اقدامات غير ممکني نظير حذف برخوردهاي گزينشي از سر راه کانديداها به منظور جلب رضايت اين افراد خاموش! مقولاتي غلط، بيمنطق و غير قابل پذيرش هستند.
مفاهمه اصولي در جامعه و در کنشگريهاي سياسي زماني شکل ميگيرد که حتي کساني که رأي خود را خاموش کردهاند نيز بدانند که حضور دوباره آنها به معني احترام به خود و آينده خود است وگرنه يک نظام سياسي مستقر، هرگز نبايد و نميتواند شأن نزول نهادهاي حاکميتي خود را به بهانههاي واهي ناديده بگيرد.
در اينجا لازم به ذکر است که طرح چنين سخنان ساختارشکنانهاي از جانب يک فعال سياسي وابسته به يک جريان خاص، بيترديد سبب افزايش سطح بدبينيها به اين جريان خاص ميشود.
کما اينکه ليدر اين جريان نيز در سال گذشته به مسئله وجود بدبيني نسبت به جريان متبوع خود اشاره و خواستار تلاش براي حذف آنها شده بود.
خواستهاي که صدالبته با طرح چنين صحبتهايي همچنان بر زمين خواهد ماند.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|