کد مطلب: 151196
ايران در ساخت سلاح نياز به هماهنگي با هيچ مرجعي ندارد
تاریخ انتشار : 1394/02/06 16:46:12
نمایش : 1699
وزير دفاع گفت: ايران در ساخت سلاح نياز به هماهنگي با هيچ مرجع بين‌المللي ندارد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار حسين دهقان وزير دفاع جمهوري اسلامي ايران در سفر خود به مسکو و شرکت در چهارمين نشست امنيت بين‌المللي مسکو ۲۰۱۵ طي مصاحبه‌اي با شبکه انگليسي راشاتودي به سئوالات خبرنگار اين شبکه پاسخ گفته است که متن کامل آن در ذيل آورده مي‌شود.

سوال ۱ ) از اينکه اين وقت را در اختيار برنامه قرار داديد تشکر مي‌کنم. طرف روسي اعلام کرده است که تحويل سامانه اس-۳۰۰ به ايران زمان زيادي طول نخواهد کشيد. البته تفاسير زيادي در خصوص انگيزه طرف روسي ارائه مي‌شود. برخي مي‌گويند تحويل اين سامانه به ايران نتيجه مذاکرات با ۱+۵ است، برخي ديگر معتقدند اين پاسخ به اقدامات آمريکا تلقي مي‌شود. شما در خصوص انگيزه روس‌ها يا دستاوردهاي آن در خصوص تحويل سامانه چه فکر مي‌کنيد؟

سردار دهقان: بنده هم تشکر مي‌کنم، موضوع اس-۳۰۰ يک موضوع قديمي در روابط ايران با طرف روس است. شش سال قبل قراردادي ميان ايران و روسيه امضا شد و بعد از آن طرف روس مي‌بايست قرارداد را به معرض اجرا مي‌گذاشت. در آن زمان ما کارشناساني به روسيه اعزام کرديم تا آموزش‌هاي لازم در خصوص مشخصات فني سامانه را طي نمايد و ساختار و سيستم‌هايي براي استقرار اين سامانه در ايران ايجاد کرديم و به عبارتي آماده شديم تا سامانه را دريافت کنيم و اين بر اساس قرارداد بود. هيچگاه ما از مفاد اين قرارداد فاصله نگرفتيم بلکه همواره دنبال اين بوديم که اين قرارداد اجرا شود. در دوره جديد و در دولت آقاي روحاني در چندين ملاقاتي که ميان دو رئيس‌جمهور برگزار شد، موضوع اجرايي شدن اين قرارداد نيز مورد بحث طرفين قرار گرفت و نهايتا اتفاق نظر بر اين شد که اين قرارداد اجرايي شود.

سوال ۲ ) آيا مجموعه اقداماتي که دولت ايران انجام داده و يا اقداماتي که ساير بازيگران انجام داده‌اند، روسيه را به پذيرش اجراي اين قرارداد مجاب کرده است؟ شما چگونه فکر مي‌کنيد ؟

سردار دهقان: به هر حال ما در مذاکرات مختلف از جمله مذاکراتي که ميان دو رئيس‌جمهور انجام شد اين بحث را پيگيري مي‌کرديم ليکن طرف روسي محدوديتي را اعلام مي‌کرد، مبني بر اينکه چون رئيس‌جمهور قبلي اين قرارداد را طبق آن چيزي که در روسيه مورد توجه دولت‌ها هست ملغي کرده، رئيس‌جمهور بعدي دستور رئيس جمهور قبلي را لغو نمي‌کند. اما نهايتا بحثي که شد اينکه به هرحال همان اختياري که رئيس‌جمهور قبلي داشته، رئيس‌جمهور بعد هم دارد و اين کار را مي‌تواند انجام دهد. بحث شد که طرفين چه راه‌هايي براي اجرايي کردن اين قرارداد مي‌توانند داشته باشند. ما در کنفرانس امنيتي سال گذشته اين موضوع را با آقاي شايگو مطرح کرديم، قرار شد يک فرمولي را براي اجرايي کردن اين قرارداد توافق کنيم. هيئت‌هاي کارشناسي طرفين کار مفصلي را انجام دادند، نهايتا در سفري که آقاي شايگو ( در ژانويه ۲۰۱۵ ) به ايران داشت، به يک فرمول رسيديم که چگونه مي‌توانيم اين قرارداد را احيا و اجرايي کنيم.

اين فرمول هم در فاصله زماني تا اين کنفرانس به اصطلاح به وجود آمد، هيئت‌هاي مختلفي رفت و آمد کردند، بحث هاي مختلفي را انجام داديم و چيزي که با آقاي شايگو توافق کرديم اين بود که قبل از سفر من در کنفرانس فعلي، تمامي مقدمات کار را انجام داده باشيم تا امکان اجرايي کردن قرارداد فراهم شود. اين هماهنگي ها به عمل آمد و در دو هفته گذشته رئيس جمهور محترم روسيه بيانيه اي را صادر کردند مبني بر اينکه واگذاري سامانه به ايران انجام شود( براساس همان توافقاتي که قبلا کرده بوديم ) اين که چقدر صدور اين فرمان تابع شرايط خاصي مي باشد و يا اينکه آن را در ارتباط با مذاکرات ۱+۵ تجزيه و تحليل کرد يا اينکه دليل ديگري دارد ، ما دليل اين را شرايط جديد به وجود آمده در مناسبات دو کشور مي دانيم که بر اساس آن اراده و عزم سياسي حاصل شده ميان دو طرف موجب شده که مناسبات دو کشور را در سطوح راهبردي و در همه زمينه ها ارتقا بدهند.

سوال ۳ ) اگرچه اهميت سامانه اس-۳۰۰ به لحاظ ژئوپولتيک و ساير ابعاد قابل بحث است ليکن تهديد اسرائيل به اقدامات يک جانبه عليه تاسيسات هسته اي نيز موضوعي مورد بحث است ؟ شما به عنوان وزير دفاع فکر مي کنيد تحويل اين سامانه موجب بازدارندگي عليه اسرائيل مي شود ؟ با توجه به اينکه اسرائيل حمله به تاسيسات هسته اي ايران را همواره محتمل دانسته است.

سردار دهقان: ببينيد ما به حمدالله در داخل کشورمان با اتکا به ظرفيت‌هاي انساني، فني و صنعتي که داريم، سامانه پدافندي مورد نياز را براي تامين امنيت هوا و فضاي کشورمان در اختيار داريم حتي ما سامانه‌هاي مشابه اين سامانه را هم طراحي کرديم و در دست ساخت داريم و آنچه که برنامه‌ريزي کرده‌ايم تا پايان سال جاري شمسي نمونه صنعتي آن را تست خواهيم کرد. آنچه که براي ما مهم بوده و هست و من بارها به طرف روسي گفته‌ام اين است که زماني که يک قراردادي به امضا مي‌رسد و جنبه‌هاي حقوقي آن را در اختيار دارد نبايستي زير پا گذاشته شود و امروز اين تصميم طرف روسي را در واقع پايبندي آنان به تعهدي که در قبال قرارداد اس-۳۰۰ با ايران داشته، تحليل و تلقي مي‌کنيم.

اين در شرايطي است که ما امروز در ايران انواع سامانه‌هاي پدافندي را طراحي، توليد و به کارگيري مي‌کنيم و البته همواره به دنبال اين بوديم که سيستم اس ۳۰۰ را در اختيار بگيريم ولي اينکه آن را براي مقابله با اسرائيل يا تامين امنيت مراکز هسته‌اي خودمان مي‌خواهيم ، بايد از اين جنبه به آن نگاه کرد که هر کشوري متناسب با نيازهاي دفاعي و تامين امنيت خود حتما به دنبال در اختيار گرفتن سامانه‌هاي دفاعي هست، طبيعتا ايران هم در راستاي چنين راهبردي، چه در انعقاد قراردادها، چه در ساخت و توليد سلاح و اقلام مورد نياز خود نيازي به هماهنگي با هيچ مرجعي ندارد و نيازي هم نمي‌بيند از کسي اجازه بگيرد و يا هماهنگي کند ، خودش تصميم مي‌گيرد و خود نيز اجرا مي‌کند.

سوال ۴ ) با توجه به حملات عربستان سعودي به يمن و هم زماني دستور پوتين براي تحويل سامانه اس-۳۰۰ به ايران اين احتمال را مي دهيد که اين تصميم روسيه براي مواجهه و بازدارندگي ايران در مقابله با حمله عربستان سعودي به ايران باشد؟

سردار دهقان : نه هيچ ربطي ميان اين دو مسئله وجود ندارد، چون تصميم گيري پيرامون اجراي اين قرارداد خيلي قبل از آن اتفاقي که امروز در جنوب خليج فارس رخ مي دهد( حمله عربستان و کشورهاي همراه به يمن ) اتخاذ شده و اين ربطي به آن ندارد اما اينکه اسرائيل اگر اين سيستم را در اختيار بگيريم به ما حمله نخواهد کرد و يا حمله خواهد کرد اين ها جنبه هاي سياسي موضوع هست و آنچه براي ما مهم است جنبه هاي فني و عملياتي موضوع هست اينکه بخواهد به اين قرارداد يا تصميم رنگ و بوي و لعاب سياسي بدهد قدري منحرف کردن موضوع از جايگاه خودش است نه پرداختن به موضوع، زيرا موضوع مشخص است. يک قراردادي بوده و شرايطي به وجود آمده که اين قرارداد متوقف شده و در شرايط فعلي نيز اجرايي و عملياتي مي‌گردد.

ما چيزي جز حاکم شدن اراده طرفين براي پايبندي به تعهد متقابل در اين تصميم نمي بينيم و اين اراده اي که طرفين براي انجام و اجرايش توافق کرده اند، ربطي به اين قضيه ندارد که اسرائيل يا آمريکا چه کرده است يا عربستان چه مي گويد. البته تحليل گران فرضيه سازي مي کنند، حدس و گمان مي زنند، تحليل هايي را ارائه مي دهند. زاويه نگاه خودمان اين است که تصميم گرفته ايم فضاي کشور را و زير ساخت هاي کشورمان را تامين کنيم که يکي از تصميم ها نتيجه اش خريد اس-۳۰۰ بوده است.

سوال ۵ ) برخي در ايران آمريکا را شيطان بزرگ مي نامند اما امروز با توجه به اينکه شرکاي ائتلافي ايالات متحده در منطقه از جمله در عربستان اقدامات امنيتي عليه کشور شما ( ايران ) انجام مي دهند اکنون شما چگونه فکر مي کنيد آيا کماکان آمريکا دشمن اصلي شما است يا کشورهاي هم ائتلاف امريکا در منطقه ؟

سردار دهقان : ما در کشورهاي همسايه هيچ تهديدي را نسبت به خود احساس نمي کنيم و هيچگاه خود را در موضع تهديد براي آن ها قرار نداديم . ما به استقلال سياسي و تماميت ارضي کشورهاي همسايه احترام مي گذاريم و معتقديم که ايران قدرتمند عامل ثبات و امنيت منطقه است و آنچه که از مقدورات خود در اختيار داريم را به عنوان سرمايه دنياي اسلام تلقي مي کنيم، لذا آمريکايي ها و اسرائيلي ها تلاش مي کنند ايران را به عنوان يک تهديد براي کشورهاي منطقه جلوه دهند . اين يک حرکت از قبل شکست خورده است چرا که ما در طول تاريخ هيچگاه به هيچ کشور همسايه تجاوزي نکرديم اما در نقطه مقابلش هر تجاوزي را به کشور خودمان قاطعانه جواب داديم. در جنگ عراق عليه ايران بود که همه دنيا اعم از شرق و غرب، که در آن موقع شوروي سابق، آمريکا ، فرانسه و کشورهاي غربي پشت صدام ايستاده بودند ، ملت ما بدون پشتوانه خارجي و بدون هر کمکي که ديگران به او کنند همه اين هجمه و هجوم را با شکست دشمن پاسخ داد و طرف پيروز در جنگ بوديم چرا که مانع از اين شديم که متجاوز بتواند خواسته هاي خود را بر ما تحميل کند. لذا ما تهديدي براي کشورهاي منطقه نيستيم و آن ها را تهديدي عليه خود نمي دانيم و معتقديم نه آمريکا و نه اسرائيل جرات حمله به ما را ندارند اگر داشتند تاکنون حمله مي کردند . اگر پيش بيني مي کردند که چنانچه جنگي عليه ما سامان دهند و يا حمله اي را عليه ما صورت بدهند و بتوانند پيامدهاي آن را مديريت کنند ترديدي براي اجراي اين اقدام نمي کردند اما نمي توانند.

اما اينکه کشور سعودي يا ساير همسايگان ما که احتمالا يک پيمان هاي امنيتي با امريکا دارند ، اين ظرفيت را دارند که بخواهند عليه ما اقدامي کنند معتقديم چنين ظرفيتي را ندارند و چنين پشتوانه اجتماعي و سياسي براي شکل دادن به چنين حمله اي و يا ايجاد آن را بر عليه ما ندارند.

سوال ۶ ) با توجه به ترتيبات امنيتي منطقه و سخنراني جناب عالي در کنفرانس امنيتي مسکو و همچنين تلاش شما براي توازن قدرت در مقابله با ناتو ( با توجه به استقرار سپر موشکي براي مقابله با تهديد ايران که البته ايران نفي کرده است) بفرماييد پس از توافق شما با کشورهاي ۱+۵ چگونه شرکاي هم پيمان خود را در ايجاد توازن قدرت براي همکاري با غرب متقاعد مي سازيد؟

سردار دهقان : اين يک نگاه سنتي غلط به مناسبات ما با چين ، روسيه و امريکا است ، اساسا دنيا دستخوش تغييرات جدي شده است ، ايران اسلامي امروز ايران زمان شاه نيست و ما هم آمريکا را به آن نسبت نمي بينيم . اولا اين را خدمت شما بگويم اگر اخبار را دنبال کنيد خود رئيس جمهور آمريکا اين واژگان را به کار گرفت که ما هر اقدامي که مي توانستيم عليه ايران انجام داديم و اقدامات کنوني ما موثر نبوده ، لذا تنها راه با ايران ورود به مذاکرات است براي حل مسئله هسته اي؛ ما رسما اعلام کرديم که هيچ موضوعي غير موضوع هسته اي در دستور کار ما با کشورهاي ۱+۵ و به خصوص آمريکا نيست و به قدر طبيعي هم خارج از اين پرونده اجازه ورود به هيچ مسئله اي را به اين مذاکرات نخواهيم داد و مورد بحثمان نيز نخواهد بود . لذا آنچه امروز در جريان است بحث مذاکرات ما با طرف غربي يا ۱+۵ که قاعدتا تحت تاثير آمريکا اين موضوع سازماندهي شده و غير از موضوع هسته اي در دستور کار مذاکرات قرار نخواهد گرفت و ماهم جز اين مذاکره اي با آمريکا نخواهيم کرد.

لذا به طور طبيعي اينکه بگوييم مناسبات با آمريکائي ها به سمت مناسبات عالي پيش خواهد رفت اينگونه نخواهد بود و البته آمريکائي ها به عنوان يک کشور و يک ملت اگر در موضع همکاري و تعامل سازنده با ساير کشورها از جمله ايران برآيند ما هيچ مانعي براي داشتن روابط عادي نمي بينيم اما آمريکائي ها يک اختلاف بنيادين فلسفي – سياسي با جمهوري اسلامي ايران دارند لذا آشتي اين دو تا عملي نيست آن ها به دنبال سلطه بر دنيا هستند و دنبال چپاول ملت ها هستند . آن ها به دنبال ايجاد، گسترش و توسعه فرهنگ و منافع خودشان بر همه دنيا هستند و ما با اين ديدگاه اساسا مخالفيم . پس اينکه ما با آمريکائي ها مي توانيم همکار تلقي شويم يقينا اينگونه نخواهد بود. در ست در نقطه مقابل اين طرف چيني ها و روس ها هستند ما و روس ها ، ما و چيني ها اساسا تحليل هاي مشترکي در سطح منطقه و اهداف مشابهي در سطح جهاني داريم و بر مبناي تحليل ها و اشتراکات مي توانيم با هم همکاري هاي بلند مدت و راهبردي را شکل دهيم و دنبال کنيم.

سوال ۷ ) پاسخ موسع به پرسش من داده ايد ، مي خواهم بدانم آيا تمايل داريد با چين ، روسيه و هند براي ايجاد ترتيبات امنيتي در منطقه کمک کنيد؟

سردار دهقان : ببينيد اين يک ايده است و اين ايده مطرح شده و پشتوانه نظري و پايه هاي منطقي و درستي دارد و قاعدتا اين ايده را بايد توسعه داد و تبديل به يک گفتمان کرد و اين گفتمان را در حوزه عمل سامانش داد و اجرايي و عملياتي کرد.

سوال ۸ ) پرسش ديگر من در خصوص تحولات نزديک سرزمين شماست، مداخله عربستان در يمن با حمايت گسترده ايالات متحده آمريکا صورت گرفته اگر چه برخي در داخل آمريکا مخالفند البته به دليل پيامدهاي اين حمله، لذا اين سوال مطرح است که چه منافعي براي عربستان و آمريکا از رهگذر اين حملات متصور است؟

سردار دهقان: اولا عربستان و ساير کشورها را نصيحت مي‌کنيم به اينکه اين اقدام تجاوز کارانه نظامي آنها هيچ پيامد مثبتي براي آنها نخواهد داشت و آنها به جاي اينکه سرمايه‌هاي ملت‌هاي مسلمان را بر عليه يکديگر به کار بيندازند، بهتر است اين سرمايه را در جهت مقابله با دشمنان اصلي مسلمانان که اسرائيل است به کار گيرند.

اما چرا آمريکا ترغيب کرد عربستان را به حمله به يمن، قاعدتا يک نگاه راهبردي براي بر هم زدن ژئوپولتيک منطقه بر آن حاکم است چرا که خليج عدن و باب‌المندب، به عنوان يک فضاي راهبردي که حجم عظيمي از اقتصاد جهاني وابسته به آن است براي آمريکائي‌ها بخش مهمي است. تصور آنها بر اين است که آنچه ملت يمن دنبال مي‌کنند که دنبال يک کشور مستقل متکي بر خواسته خود مردم است، نمي‌تواند تامين کننده منافع آمريکا در اين منطقه جغرافيايي باشد.

لذا به يک نوعي مقابله با خواست مردم يمن است و مقابله با اراده آنها براي برپايي يک دولت مستقل ملي و اين را آنها تهديدي براي خود تلقي مي کنند و اين هم برداشت غلطي است. من در صحبت امروز صبح گفتم که اين يک خطاي ادراکي راهبردي است يعني برداشت و تحليل درستي از شرايط ، نه امريکائي ها دارند نه عربستان و به عبارتي آمريکائي ها اين را القا مي کردند به عربستان که اين اقدام را انجام دهد . برخي از کشورها در ابتداي امر اعلام هماهنگي و همراهي کردند ولي وقتي واقع مطلب را در صحنه عمل ديدند از آن فاصله گرفتند و از اين که مشارکت در عمليات بکنند پرهيز کردند.

اينکه به اصطلاح عربستان يا کشورهايي که با آن همکاري مي کنند ، بخواهند زيرساخت هاي ملت يمن را مورد هجوم قرار دهند يا مانع رسيدن امکانات و امدادهاي ديگران به اين ملت که امروز مورد تجاوز قرار گرفته بشوند و يک نوع کشتار همگاني که در آن هيچ محدوديتي براي اقدام نظامي عليه مردم يمن مورد قائل نيستند را رقم بزنندو اينکه آيا اين اقدامات و حملات موجب تفوق و يا تسليم مردم يمن خواهد شد جوابش منفي است.

عربستان در گذشته ۴ جنگ را عليه يمن سامان داد ، و در همه ۴ جنگ گذشته طرف پيروز ملت يمن و شکست خورده عربستان بوده است . فکر مي کنم اگر هرچه زودتر و سريع تر عربستان از حمله هاي خود دست برندارد و اجازه ندهد ملت يمن خودشان بر اساس خواست خود و بدون مداخله بيروني سرنوشت خودشان را تامين کنند، پيامدهاي ناگواري براي عربستان خواهد داشت.

سوال ۹ ) روابط خوب ايران با حوثي‌هاي يمن بر کسي پوشيده نيست و حتي اخباري مبني بر کمک بشردوستانه، درمان زخمي‌ها و همچنين کمک تسليحاتي و نظامي به آنها انجام مي‌دهيد. سوال من اين است که با توجه به کمک‌هاي شما و تاثير شما بر روندهاي امنيتي از جمله در يمن امکان تسري اين تاثيرات بر ساير مناطق ژئوپولتيک وجود دارد؟


سردار دهقان : من سوال مي کنم از شما آيا گروه‌هاي تکفيري و صهيونيستي را آمريکائي و اسرائيلي‌ها آموزش دادند، تجهيز کردند، سامان دادند و يا ديگري؟

اگر شما امروز در آن کنفرانس حضور داشتيد يک ويدئويي را نشان داديم که در آن خانم کلينتون رسما اعلام مي‌کند که ما اين گروه‌ها را خودمان سامان داديم براي مقابله با حضور شوروي در افغانستان و آنها تبديل به طالبان شدند و القاعده از دل آنها به وجود آمد و بعد داعش نيز از دل آن.

پس فرايند شکل گيري، ساماندهي و پشتيباني اين گروه‌هاي تروريستي را خود آمريکائي‌ها، خود اسرائيلي‌ها و متاسفانه کشورهاي منطقه انجام داده‌اند. امروز نتيجه چه شده است؟ اينکه اولا ظرفيت و پتانسيل انقلابي دنياي اسلام در سايه يک سري اقدامات جنايت‌بار شکل داده شده، به اصطلاح دارد به نوعي تخليه مي‌شود، زير ساخت‌هاي کشورهاي مسلمان دارد از بين مي رود، مسلمانان، مسلمانان را مي‌کشند و اين وسط اسرائيل و آمريکا به اصطلاح تماشاگر صحنه‌اي هستند که تامين‌کننده منافع آنها است.

اما اينکه نسبت ما با سوريه، عراق و يمن چيست ؟ ما رسما اعلام کرديم هرجايي از دنيا که ملتي مورد تجاوز و تعدي آمريکا و اسرائيل قرار گيرد ما حتما در کنار آن ملت خواهيم بود، بنا به درخواستي که آن دولت ياملت مي کند و اين هم در حقوق بين الملل شناخته شده و منعي نيست حتي در منشور ملل اين آمريکائي ها يا عربستان است که متجاوزند برخلاف همه نرم ها و هنجارهاي پذيرفته شده جهاني ، ما به جايي تجاوز نکرديم . اگر دولتي از ما درخواست کمک کرده ، ما کمک کرديم اگر کمک نخواست هم کمکي را صورت نداديم . اينکه ما حوثي ها را تجهيز مي کنيم ، آموزش مي دهيم ؛ خير اينچنين نيست ،حوثي ها خودشان به اندازه کافي امکانات دارند به خصوص اينکه امروز تمامي نهادهاي رسمي دولتي اعم از ارتش و دستگاه هاي يمن با حوثي ها همکاري مي کنند؛ يک:تحت نظارت آن ها عمل مي کنند؛ دو :حوثي ها اساسا دنبال اينکه خودشان بر آن کشور حاکم شوند نيستند بلکه آن ها مي گويند دولتي فاسد و نظام فاسدي در آنجا حاکم بوده و اين دولت شايسته ملت يمن نيست و ملت يمن اراده کرده به اصطلاح يک نظام مورد رضايت خود را در آن جا مستقر کند.

جمعيت حوثي ها در يمن چيزي حدود ۴۰ % جمعيت مردم يمن است . امروز ملت يمن است که يکپارچه و منسجم در مقابله با اين تجاوز ايستاده ، اگر نبود، اين جنگ داخلي به سرعت در يمن مي توانست شکل گيرد مثلا بين حوثي ها و ساير گروه هاي مذهبي ، ولي اين اتفاق نيفتاده ، فقط بخشي از القاعده که در يمن بودند به اصطلاح يا بخشي از افرادي که همراه آقاي منصور بودند دارند با ارتش و حوثي ها مي جنگند و مردم يمن هر روز بر انسجام و يکپارچگي و تصميم خود براي تحقق اراده اي خود جدي تر مي شوند.

لذا عربستان به حوثي ها حمله نکرده ، به يمن حمله کرد. عربستان امروز حوثي ها را قتل عام نمي کند بلکه مردم يمن را کشتار مي کند و عربستان مناطق تحت نفوذ حوثي ها را فقط نمي زند بلکه سرزمين يمن را تحت هجمه نظامي قرار داده است.

لذا طرح اين موضوع که چون حوثي ها طرفدار ايران هستند پس اين اتفاق افتاده ، اين طور نيست . مي گوييم چون ملت يمن دنبال استقلال و حاکم کردن اراده خود بر سرنوشت خود است و اين بدان معنا است که اين منطقه راهبردي در اختيار آمريکا و عربستان نخواهد بود پس عربستان با حمايت و چراغ سبز آمريکائي ها و اسراييلي ها که به آن نشان دادند به يمن حمله کردند.

تشکر از وقتي که در اختيار قرار داديد . از شما صميمانه متشکرم.

سردار دهقان: من خيلي علاقه مندم که بتوانم ديدگاه هاي کشورم را به سمع و نظر بينندگان برسانم. به اين دليل که رسانه ها عمدتا در اختيار آمريکائي‌ها و صهيونيست‌ها است، آنها سعي مي‌کند، افکار عمومي را آن طور که مي‌خواهند شکل بدهند و هيچگاه اجازه نداده‌اند که به طور مستقيم اين حرف‌ها را دريافت کنند. اگر شما پيگيري کرده باشيد نامه‌اي که رهبري انقلاب به جوانان آمريکائي نوشتند چه استقبال عظيمي از آن شد. فقط يک کلام محور بحث بود که اينکه اسلام را از زبان دشمنان اسلام دريافت نکنيد، اسلام را از منبع اصلي آن دريافت کنيد. لذا اگر اين فرصت و زمان به وجود آيد که ما آنچه را که اعتقاد داريم آنچه را که عمل مي‌کنيم با صداقت و بدون نگراني از قدرتي و واهمه از کسي اعلام کنيم و دنيا بداند هيچ طمع و هدف غير انساني و غير خيرخواهانه‌اي براي هيچ کشوري نداريم و دنبال سلطه و فتح و توسعه جغرافيا نيستيم.

لذا اگر فضاهايي به وجود آيد که ديدگاه‌هاي خود را بگوييم منجر به روشن شدن افکار عمومي و ايجاد يک جبهه نرم مقاوم در مقابله با خواسته‌هاي آمريکا و اسرائيل خواهيم شد. من از اين فرصتي که فراهم کرديد متشکرم.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html