کد مطلب: 151038
اظهارات مديرعامل زنداني پرسپوليس پس از آزادي
تاریخ انتشار : 1394/01/24 10:44:26
نمایش : 1156
مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس مي‌گويد در زمان حضورش در باشگاه پرسپوليس نتايج اين تيم قابل قبول بوده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حميدرضا سياسي پس از آزادي از زندان درباره مديرعاملي‌اش در باشگاه پرسپوليس اظهار کرد: من اطلاعي از وضعيت مديريتم ندارم و نمي‌دانم که کماکان مديرعامل پرسپوليس هستم يا خير؟ به تازگي از زندان آزاد شده‌ام و بايد ببينم چه اتفاقي رقم خواهد خورد.

او در پاسخ به اين سوال که در صورتي که وزارت ورزش از شما بخواهد از مديرعاملي پرسپوليس استعفا دهيد آيا اين کار را مي‌کنيد يا خير؟ گفت: من نمي‌دانم وضعيتم چيست؟ بايد ابتدا وضعيتم را بدانم و بعد درباره اين موضوع صحبت کنم. در حال حاضر آقاي نژاد فلاح در باشگاه پرسپوليس به عنوان قائم مقام فعاليت مي‌کند و به نظر من هيچ فرقي نمي‌کند که قائم مقام باشد يا مديرعامل باشد زيرا در نبود مديرعامل قائم مقام با تمام وظايف مديرعامل در باشگاه فعاليت مي‌کند. شايد طي چند روز آينده کنفرانس خبري برگزار کنم و درباره ابهامات موجود اطلاع‌رساني کنم.

او در پاسخ به اين سوال که آيا اطلاع داريد آقاي هدايتي عضو هيات مديره باشگاه شده‌ و در حال حاضر وظيفه اسپانسري باشگاه را نيز بر عهده دارد، گفت: جسته و گريخته اطلاعاتي در اين باره به دست آورده‌ام. ان‌شاءالله موارد را بررسي مي‌کنم و درباره اين اتفاقات صحبت مي‌کنم.

سياسي در ادامه در پاسخ به اين سوال که آيا از آمدن به فوتبال پشيمان نيستيد، اظهار کرد: در هر صورت اين اتفاق هم جزئي از زندگي است. همه زندگي که سرپاييني نيست. گاهي اوقات هم شما بايد سربالايي‌ها را تحمل کنيد. خوشي و ناخوشي در زندگي همه وجود دارد. به قول معروف که مي‌گويد الخير في ماوقع. هر اتفاقي که رخ مي‌دهد خيري در آن است. زماني که در بازداشت بودم جسته و گريخته اخبار باشگاه پرسپوليس را پيگيري مي‌کردم اما در حال حاضر نمي‌توانم راجع به اين مسائل بيشتر صحبت کنم.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که اگر الان به چند ماه قبل برگرديم آيا باز هم علي دايي را برکنار مي‌کنيد و درخشان را به عنوان سرمربي انتخاب مي‌کنيد؟ گفت: قبل از اينکه من بازداشت شوم، نتايج پرسپوليس درخشان نبود اما ما نتايج بدي را هم نگرفته‌ايم. به نظر خودم تا زماني که خودم در باشگاه بودم نتايج پرسپوليس قابل قبول بود. بعد از آن شرايط و اتفاقاتي رقم خورد که نتايج پرسپوليس ضعيف شد. شما فکر نکنيد فقط سرمربي مقصر نتايج تيم است. خيلي از اتفاقات و حواشي در نتايج تاثيرگذار است. به طور مثال اگر کريستيانو رونالدو را به پرسپوليس بياوريد مطمئنا نمي‌تواند کار خاصي انجام دهد. در هر صورت اعتقاد دارم که اين گونه اتفاقات قسمت است و بايد آن را بپذيريم. در زماني که درخشان سرمربي پرسپوليس شد و من در باشگاه پرسپوليس بودم، نتايج نسبت به دوره علي دايي بهتر بود هرچند درخشان نبود.

او تاکيد کرد: هيچ کسي جايگاه امني ندارد. بايد ياد بگيريم هيچ کس جايگاه امن نخواهد داشت. امن بودن جايگاه نسبت به عملکرد افراد رقم مي‌خورد. يک زماني خوب عمل مي‌کند اما وقتي مي‌بيند عملکردش به سمت منفي حرکت مي‌کند او را جابه‌جا مي‌کنند اين يک قانون است. علي دايي فصل قبل نتايج خوبي با پرسپوليس گرفت به همين دليل امسال هم در ابتداي فصل هدايت تيم را به او داديم اما در يک مقطع نتايجي که مد نظر ما بود را نگرفت. بايد اين تغييرات صورت مي‌گرفت. زماني که تغييرات صورت گرفت و تا زماني که من در باشگاه بودم نتايج رو به بهبود بود اما همان طور که گفتم بعد از بازداشت من عوامل و اتفاقاتي رخ داد که نتايج پرسپوليس بد شد.

او خاطرنشان کرد: من از هيچ کس دلگير نيستم. الخير في ماوقع را من سرلوحه کارم قرار داده‌ام و هرچه که خدا بخواهد رقم خواهد خورد.

سياسي در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا اگر از شما بخواهند باز هم در باشگاه پرسپوليس به عنوان عضو هيات مديره و يا اسپانسر فعاليت خواهيد کرد يا خير؟ گفت: نمي‌توانم در حال حاضر پاسخ اين سوال را بدهم. بايد ببينم در آينده چه اتفاقاتي رقم مي‌خورد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html