سخنگوي کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس گفت: عدم اجراي درست قوانين باعث مي شود که گسترده ترين و بيشترين فسادها در قوه مجريه بوجود بيايد .
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
اترک نيوز، قاسم جعفري، سخنگوي کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در خصوص مرقومه مقام معظم رهبري به "همايش ملي ارتقاي سلامت نظام اداري و مقابله با فساد" کفت:اولين نکته اي که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند اين بود که اين همايش ها معجزه اي نمي کند بلکه بايد عمل کرد.
وي افزود: طرف ديگر اين قضيه اين است که همه مسئولين وظيفه دارند با هم در ميدان باشند و جديت به خرج دهد و عملياتي وارد قضيه مبارزه با فساد شوند .
جعفري با بيان اينکه مسئولين بايد جدي تر وارد ميدان شوند، گفت: اگر هر کدام از اين سه قوه بگويد که من کارم را خوب انجام مي دهم پس بايد در کوچه بازار مقصر را پيدا کرد.
سخنگوي کميسيون آموزش اظهار داشت: سران قوا بايد مسئوليت پذير باشند و زير مجموعه خود را کنترل کنند و آسيب ها را شناسايي و رفع کنند و با قاطعيت تصميم بگيرند.
جعفري در خصوص وضعيت سه قوا گفت: باتوجه به اصل 57 وظايف هر يک از قوا به تفکيک روشن است اگر هر کدام وظايف خود را درست انجام دهند و قوانين درست وضع شود تا حدود زيادي از مشکلات بر طرف مي شود.
وي گسترده ترين و بيشترين مشکل مربوط به قوه مجريه دانست و خاطرنشان کرد: اگر ادارات از بحث استخدام تا بحث مديريت به درستي اقدام کند با مفاسد به صورت پيشگيرانه مبارزه کرده ايم و رانت هاي اداري و مالي با سيستم هاي نظارتي ،قوانين پيشگيرانه مي تواند، رفع شود.
جعفري در خصوص راه هاي مبارزه با فساد نيز گفت : بايد با حرکت هاي پيشگيرانه مديران شايسته و سالم منتصب کنيم و کساني براي اداره امورانتخاب شوند که علاوه بر سلامت اقتصادي، مالي، اخلاقي ، تجربه کاري و توانمند نيز باشند .
وي گفت: انتصاب مديران ضعيف به دليل اشراف نداشتن به زير مجموعه کاري خود امکان سوء استفاده و ايجاد فساد در ادارات را بيشتر مي کند.
سخنگوي کميسيون آموزش خاطر نشان کرد: زمينه هاي بسياري براي انحراف در مسائل اداري و مالي در بانک و شهرداري و استانداري و حتي نماينده هاي مجلس وجود دارد و آنچه در مبارزه با فساد بايد جدي گرفته شود نظارت عمومي بر مسئولين است بايد رفتار مسئولين توسط مردم بررسي شود تا گريز از قانون ايجاد نشود.
انتهاي پيام/