به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار ،روزانه بيماران زيادي در ساعتهاي مختلف شبانه روز براي درمان به مراکز درماني مراجعه ميکنند و با اميد اينکه خود و يا خانوادههايشان با سلامتي کامل به کانون گرم خانواده برگردند با توکل به خدا و اميد به تخصص پزشکان تحصيل کرده خود را در اختيار متخصصان رشتههاي مختلف پزشکي قرار ميدهند.
بيمارستانهاي دولتي به لحاظ دانشگاهي و آموزشي بودن، باعث مي شوند تا اعتماد بيماران و خانوادههايشان از لحاظ مادي و معنوي جلب شود و مورد استقبال عمومي قرار بگيرد و از همين رو توجه دانشگاه علوم پزشکي در حوزه درمان بيشتر به بيمارستانهاي دولتي معطوف و عامل مهمي شده تا پزشکان حاذق در اين مراکز درماني دولتي به درمان بيماران روي آورند.
اما شنيدهها و مستنداتي هم وجود دارد که نشان ميدهد هميشه پزشکان وسيله اي براي شفا نيستند و گاهي به نوعي بر تداوم بيماري مي افزايند که در برخي مواقع نيز به مرگ بيمار هم منجر ميشود.
بيمارستان آيت الله کاشاني شهرکرد يکي از مراکز درماني دولتي است که با تجهيزات نوين دولتي و کيفيت بسيار بالا، در حد خود خدمات رساني ميکند.
اما مرگ مشکوک مادر شهرکردي، تجمع ديروز( يکشنبه هفتم ارديبهشت93 ) خانواده قرباني، در مقابل بيمارستان کاشاني را در برداشته است.
همسر قرباني در گفتگو با خبرنگار ما گفت:همسر بنده به همراه خواهرش براي عمل ساده سنگ کليه به اين بيمارستان رفت، در حالي که ما با خيال راحت مشغول کار هاي روزانه بوديم .
وي ادامه داد: پزشک متخصص بعد از معاينه همسرم شرايط او را را طبيعي اعلام کرده بود و او آماده عمل شده بود.
آقاي مرادي افزود:پس از عمل که ظاهرا موفقيت آميز بوده ، مي بايست همسرم به هوش مي آمد تا به بخش منتقل شود در حالي که او هرگز به هوش نيامد.
وي گفت: اين در حالي است که همسرم " مهين کريمي "سابقه هيچ بيماري را نداشت و در صحت وسلامت کامل روان وجسم به سر مي برد و تنها با درد سنگ کليه به بيمارستان رفته بود.
خانواده اين زن که مرگ ناگهاني را باور نداشتند حاضر به دفن جسد نشده و با مراجعه به اداره کل پزشکي قانوني استان خواستار تعيين علل مرگ شدند.
همچنين دکتر فيروز بخت، مدير کل پزشکي قانوني استان ظهر امروز، در گفتگو با خبرنگار جهانبين نيوز، گفت: پرونده اين زن جوان به اين اداره کل وارد شده است و تا انجام مراحل آزمايشات و نمونه برداري هاي متعدد، حدود 10 الي 15 روز براي گزارش نهايي اين پرونده لازم است.
گفتني است، اين زن ?? ساله، مادر دو پسر چهار و چهارده ساله بود.
مرگ هاي اينچنيني در بيمارستان ها هميشه يا به دليل عدم آگاهي خانواده قربانيان پيگيري نمي شود ويا به دليل تخصصي و زمان بر بودن بودن پرونده ها در محاکم قضايي، با پيشنهاد پرداخت مبلغ ديه از سوي پزشک وبيمارستان خاتمه مي يابد، و حتي پزشکاني که در اين باره محکوم مي شوند تنها با محروميت چند ماهه به کار خود بر مي گردند.
پيگيري هاي جهان بين نيوز براي کسب جزئيات بيشتر اين خبر ادامه دارد.
منبع:جهان بين نيوز