کد مطلب: 117344
تهاجمي ترين نوع اقتصاد، اقتصاد مقاومتي است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 820

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، امروز به بهانه دوم ارديبهشت سالروز تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، خدمت شما رسيديم، براي اولين سوال بگوئيد برآيند شما از سپاه چيست؟

سردار محمدسليماني: سپاه پاسداران از بدو تولد انقلاب اسلامي به فرمان حضرت امام(ره) تشکيل و با حضور مقتدرانه و معنوي و تاثيرگذار خود توانست در تثبيت انقلاب اسلامي به خوبي ايفاي نقش کند.
به اعتراف دوست و دشمن، سپاه با تکيه بر نيروي شگرف حاصل از ايمان الهي توانسته است نقش بي‌بديل خود را ايفا کند تا آنجايي که دشمنان نيز به قدرت و حضور تاثيرگذار سپاه اقرار مي‎کنند و بايد گفت که اين موفقيت‌ها به مدد تفضلات الهي رخ داده است.
امروزه سپاه به حدي از توانايي رسيده که تهديدات دشمن را در نطفه خفه مي‌کند و به عنوان بازوي قدرتمند با قابليت انعطافي در نوک پيکان ولايت قرار گرفته است.
سپاه در حال حاضر، نيروي مسلحي با آمادگي بالا براي بازدارندگي است که با تقويت ابعاد نرم‌افزاري و سخت‌افزاري خود به ويژه تقويت بعد روحي و معنوي، در عرصه خدمت به مردم حضور پررنگي دارد.

امروزه نيز با حفظ روحياتي که سپاه به وجود آمد که شامل قدرت معنوي و استعانت از وابستگي معنوي که به اردوگاه امام حسين دارد، با قدرت و انگيزه بيشتر به راه خود ادامه مي دهد..
سپاه با قدرت در برابر تهديدات انقلاب و دستاورد هاي آن ايستاده است، گاهي هجوم به مرزها صورت مي گيرد که در ان صورت سپاه لباس رزم مکي پوشد، گاهي دستاورد هاي در داخل کشور مورد تهاجم قرار مي گيرد که آن موقع، لباس متناسب با آن ميدان را بر تن مي کند.
اگر انقلاب وجود نداشت، ديگر ضرورتي براي تاسيس سپاه هم مجود نداشت، سپاه مسير خود را با قطب نماي ولايت تنظيم مي کند.
امروزه، حضور سپاه در عرصه هاي مختلف در برابر تهديدات بر کسي پوشيده نيست.
حضرت امام در خصوص سپاه فرمودند: اگر سپاه نبود، کشور هم نبود و يا مقام معظم رهبري فرمودند: سپاه، عمود خيمه انقلاب است.
تلاش و توئفيقات سپاه در مقابله با گروههاي معاند ضد انقلاب، دفاع از کشور، حضور در عرصه هاي علم و فناوري، حوزه هاي مهندسي، حفاظت از شخصيت ها، سازندگي و محروميت زدايي،فف گواهي صادقي بر اين مدعاست که سپاه توانمندي خود را به اثبات رسانده است.
در هر انقلابي تهديد و دشمني وجود دارد و عمق و گستره تهديدات عليه هر انقلابي به عمق و گستره آن لانقلاب بستگي دارد. موضوع ما در سپاه هم، موضوع انقلاب اسلامي است، تا آن باشد، زنده هستيم.
سپاه بايد همواره در زشد و تعالي باشد و به طور و.يژه رشد کيفي دذاشته باشد تا بتواند در اطاعت از فرامين رهبري موفق تر باشد.

جهانبين‌نيوز: امسال از سوي حضرت آقا به نام، سال فرهنگ، اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده است، تبيين خود را از اين نامگذاري را بفرماييد؟

سردار محمدسليماني: حضرت آقا با نامگذاري هر سال، راهبرد نظام را معين مي‌کنند.
فلسفه و تبيين شعار امسال را مي توان در سه سخنراني ايشان واکاوي کرد. در ديدار با خبرگان رهبري بود که به تشريح واقعيات انقلاب پرداختند و نکته حائز اهميت آن است که مي‌توان واقع‌بيني را به تمامي حوزه‌ها تسري داد.
ديدار با دولتمردان و دست اندرکاران نظام که بحث اقتصاد مقاومتي را تبيين کردند و بر اين نکته تاکيد داشتند که بر توانايي‌ها و ظرفيت هاي درون کشور، اتکا داشته باشيم.
و در جوار حرم ثامن‌الحجج در ابتداي سال که با طرح موضوع اقتدار، از پارامترهاي اقتدار که اقتصاد، فرهنگ و علم بودند، نام بردند.
فرهنگ بستر همه کارهاست و به تعبير حضرت آقا، هوايي است که استشمام مي کنيم. اين سه ديدار بستر و خميرمايه نامگذاري امسال به نام سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي است که مديريت جهادي برگرفته از آرمان شهدا، همراه با کوشش، خدمت خالصانه،؛ تکليف مداري و رضاي خدا است.

جهانبين‌نيوز: به نظر شما پاسدارن و بسيجيان کشور در تحقق شعار سال چه نقشي مي‎توانند ايفا کنند؟

سردار محمدسليماني: ما بسيجيان، پاسداران و جامعه ارزشي بايد با تلاش و دغدغه‌مندي، نوک پيکان ولايت براي تحقق اين فرمايشات در تمامي شئونات باشيم و با عزم ملي و مديريت جهاني بتوانيم در راستاي تحقق هرچه بهتر منويات مقام معظم رهبري گام برداريم.


جهانبين‌نيوز: پس با توجه به شعار سال، رويکرد سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع) استان چهارمحال و بختياري امسال بر چه مولفه‌هايي استوار است؟

سردار محمدسليماني: سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع) استان نيز منبعث از ديدگاه حضرت آقا حرکت کرده و مي‎کند تا گفتمان ولايت در جامعه جاري و ساري شود.
در حوزه فرهنگ کارهاي خوبي انجام داديم، در رابطه با اقتصاد مقاومتي، دو سال است که به طور ويژه فعاليت هايي انجام مي دهيم.
مديريت جهادي مديريتي است که رنگ محجوريت به خود گرفته بود و با اشاره حضرت آقا احيا شد. و البته مهمترين بحث، عزم ملي است که بايد وحدت‌رويه آن را در الفبا و فلسفه کار ايجاد کنيم.

جهانبين‌نيوز: سرلشگر جعفري در کنفرانس خبري ديروز خود، بر آماده بودن سپاه براي ورود به عرصه اقتصاد مقاومتي اعلام آمادگي کردند، در مجموعه تحت مديريت شما، اين آمادگي چگونه است؟

سردار محمدسليماني: آماده هستيم تا با دولت تعامل داشته باشيم، به ويژه اينکه ما در استان مناطق محروم داريم که با توجه به توانمندي هايي که وجود دارد و بستر سازي هايي صورت گرفته  مي توان خدمات قابل ملاحظه تري را انجام داد.
پرداخت چندين ميليارد وام در قالب مشاغل خانگي و فعاليت‌هاي کشاورزي از جمله اين کارهاست. ما به دنبال آن هستيم تا با گسترش ظرفيت‎هاي بومي، مايحتاج عمومي را در استان فراهم کنيم. در همين رابطه با مسئولين استان همکاري کرده و تجارب خود را در اختيار آنان قرار داده‌ايم.
بايد همگي براي تحقق شعار سال و با ايده "هر خانه، يک کارخانه" سهيم باشيم و ما نيز به نوبه خود در تلاش هستيم تا بستر اين کار را فراهم ‎کنيم.

جهانبين نيوز: براي آخرين سوال اقدامات و برنامه‌هاي سپاه استان در حوزه‌هاي مختلف طي سال‌هاي گذشته را تشريح کنيد؟

سردار محمدسليماني: سپاه استان چهارمحال و بختياري، با توجه به توانمندي‌ها و ظرفيت‌هايي که در اختيار دارد به دنبال مردم داري و مردم ياري در عرصه هاي مختلف است. در اين خصوص توانستيم با کمک خيران، ?? خانه بهداشت احداث کنيم که ساخت آنها با سپاه و تجهيز و کادر درماني آن با دانشگاه علوم پزشکي استان بوده است. اين در حالي است که بيمارستان دياليز همچنان در حال پيگيري است.
ساخت ?? سوله صالحين در دستور کار قرار داده شده که ?? ساختمان آن آماده و بهره‌برداري شده است. اين سوله ها در نقاط دور و محروم استان با رويکرد هر حوزه مقاومت، يک سوله، با کارکرد فرهنگي و تربيتي و ورزشي ساخته شده است که نيمي از روزهاي هفته در اختيار خواهران و نيمي ديگر در اختيار برادران است.
در هر شهرستان يک سالن نيز به نام ? دي احداث شده است، سازماندهي گروه هاي جهادي به همت بسيج سازندگي ما که از استان خودمان يا از استان هاي ديگر کشور براي فعاليت در استان حضور پيدا مي کنند، با همکاري معاونت عمراني استانداري و فرمانداري ها از ديگر اقدامات سپاه استان است.
در حوزه مهندسي نيز، فعاليت هاي مختلفي اعم از جاده سازي و راهسازي در مناطق مختلف استان صورت گرفته است. در حوزه بهداشت و درمان، ارائه خدمات به خانواده هاي بسيجيان، احداث بيمارستان صحرايي در مناطق محروم به مناسبت هاي مختلف، از جمله فعاليت هاي سپاه استان است.


جهانبين نيوز: با تشکر از فرصتي که در اختيار ما قرار داديد.

سردار محمدسليماني:
خواهش مي کنم. اميدوارم که در انجام رسالت خويش موفق باشيم.

منبع:جهان بين نيوز

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html