به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عبدالوحيد فياضي در گفت وگو با خانه ملت، با يادآوري بررسي طرح نظام رتبه بندي معلمان فردا( ?? فروردين) در صحن علني مجلس، گفت: با تصويب اين طرح شاهد ساماندهي منابع انساني، ارتقا کيفيت، ايجاد انگيزه براي کار، پر کردن خلاء انگيزشي بين معلمان و افزايش حقوق آنان خواهيم بود.
نماينده مردم نور و محمودآباد در مجلس شوراي اسلامي، با تاکيد بر اينکه يکي از مشکلات اساسي دستگاه تعليم و تربيت که بزرگترين دستگاه کشور از نظر اجرايي به شمار مي رود تامين نيروي انساني است، افزود: با وجود اينکه بيش از ?? درصد بودجه وزارت آموزش و پرورش صرف منابع انساني ميشود اما نتوانسته تاکنون رضايتمندي همکاران فرهنگي را از نظر معيشتي فراهم کند.
وي با بيان اينکه نارضايتي فرهنگيان نشان ميدهد که ما در اين بخش نيازمند تجديد نظر اساسي هستيم، تصريح کرد: نحوه جذب، نگه داشت و بازنشستگي فرهنگيان از دغدغههاي اساسي است که بايد هر چه سريع تر از سوي مجلس با تصويب نهايي طرح نظام رتبهبندي معلمان مرتفع شود.
اين نماينده مردم در مجلس نهم، يادآور شد: طرح ارتقاي نظام رتبه بندي معلمان از شهريور ?? در جلسه مشترکي در مشهد به اتفاق وزير وقت آموزش و اعضاي کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس و همچنين اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي کليد خورد.
فياضي تاکيد کرد: مجلس در پي تصويب ماده واحدهاي است که در پي آن يک سال به وزارت آموزش فرصت داده ميشود تا بتواند نظام رتبه بندي معلمان را به طور کامل، جامع و مانع تدوين و در نهايت اجرا کند.
وي افزود: طرح نظام رتبه بندي معلمان از سال ?? قابليت اجرايي خواهد داشت.
اين نماينده مردم در مجلس نهم در تشريح ويژگيهايي طرح مذکور، گفت: با تصويب نهايي اين طرح مسائل مربوط به حوزه نيروي انساني از جمله نحوه جذب، نگهداشت، نحوه تامين نيازهاي همکاران فرهنگي، ارتقاء جايگاه آنان از نظر علمي ومعيشتي ساماندهي خواهد شد.
سخنگوي کميسيون آموزش وتحقيقات مجلس شوراي اسلامي، يادآور شد: معلمان معماران شخصيت انساني هستند از اين رو بايد با نگاه متفاوتي از کارمندان ديده شوند و اين نگاه متفاوت به طور حتم در اين نظام رتبهبندي وجود دارد.
منبع:دانا