به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دكتر روح االله فتاحي در نشست اصحاب رسانه و دبيران دومين همايش بحران آب افزود: بحران آب در كشور مسله بسياري مهمي است كه تنها مختص به مناطق كويري ايران نمي شود .
فتاحي بعد از اشاره به اولين همايش بحران آب در زابل تصريح كرد: استان چهار محال بختياري كه روزي آب انبار كشور بود الان با معضلي به نام كم آبي مواجه است و در آينده نيز وضعيت بدتري به خود مي گيرد.
وي خاطر نشان شد: تجربه نشان مي دهد كه ااقدامات صورت گرفته در بحث بحران آب كشور به نفع كسي نيست.
دبير اين همايش بحران آب و محيط زيست، تغيير اقليم، خشك سالي و پيامد هاي اجتماعي و اقتصادي را از محورهاي اين همايش برشمرد و اذعان كرد: مديريت جامع حوضه، آمايش سرزمين و توسعه پايدار منابع آب، حفاظت از منابع آب هاي سطحي و زيرزميني، فرهنگ سازي مصرف بهينه منابع آب، مديريت تخصيص و بهره وري آب واستفاده از آب هاي نامتعارف از ديگر محورهاي برگزاري اين همايش هستند.
فتاحي همچنين انتقال آب بين حوضه اي، آبخيزداري و روش هاي نوين استحصال آب، قوانين، مقررات و جنبه هاي حقوقي بحران آب، تغيير اقليم، خشکسالي و پدافند غيرعامل را از محور هاي مهم دومين همايش ملي بحران آب در استان دانست.
اين استاد دانشگاه اظهار كرد: اين همايش در تاريخ ??و?? شهريور ماه در دانشگاه شهركرد برگزار مي شود.
وي با بيان مشكلات آب استان به حفر غير قانوني تونل بهشت آباد اشاره كرد و گفت: اصفهان و هر جاي ايران سراي ماست اما حفر تونل در حداقل ???متري زمين باعث خشك شدن بسياري از مناطق استان چهار محال و بختياري مي شود و هرچه كه فرياد زديم متاسفانه صداي ما به گوش كسي نرسيد.
منبع:جهان بين نيوز