کد مطلب: 116993
توافق جديد نفتي ايران و سازمان ملل
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1313

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، متنوع سازي سبد سوخت خودروها به منظور کاهش وابستگي ناوگان حمل و نقل کشور به بنزين، ارتقاي بهره وري و کاهش توليد آلايندهاي زيست محيطي يکي از سياست هاي کلان نظام سوخت و انرژي ايران است.

از چند سال گذشته تاکنون برنامه ريزي‌هاي گسترده‌اي به منظور باز کردن پاي برخي از حامل‌هاي انرژي همچون CNG، LPG، انرژي الکتريکي، هيبريد و گازوئيل کم گوگرد به سبد سوخت خودروهاي سواري ايراني در دستور کار قرار گرفته است.

در همين حال جمهوري اسلامي ايران و دفتر عمران سازمان ملل (UNDP) به منظور متنوع سازي سبد سوخت خودروهاي ايراني و جايگزين کردن سوخت پاک " بيو ديزل" با بنزين در سبد سوخت تفاهم نامه امضا کردند.

" مانيام مورالي" معاون دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد در تشريح جزئيات اين تفاهم نامه، گفت: تفاهم نامه 5 ساله‌اي با ايران امضا شده که پيش بيني مي شود تا سال 2017 ميلادي توليد سوخت پاك بيوديزل از پسماندهاي روغن خوراكي در ايران آغاز شود.

وي با اشاره به حمايت دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد از اين طرح توليد سوخت پاک در ايران، گفت: با جمع آوري پسماند روغن‌هاي خوراكي و تبديل آنها به سوخت پاك مي‌توان يك اقدام ارزشمند زيست محيطي انجام داد.

امير جعفرپور هم با اعلام اينکه براي نخستبن بار در كشور مكمل سوخت پاك بيوديزل از پسماند روغن‌هاي خوراكي آغاز شده است، گفت: بر اساس اهداف چشم انداز بايد 70 درصد سهم سبد سوخت تركيبي از بنزين و گازوئيل و مابقي آن به برق، سي.ان.جي و هيبريد اختصاص يابد.

معاون توسعه ستاد مديريت و حمل و نقل و سوخت با تاکيد بر اينکه در گام نخست اتوبوس‌هاي درون شهري و برون شهري از سوخت پاک بيو ديزل استفاده خواهند کرد، افزود: در بودجه سال 1393 يک رديف بودجه و اعتباري براي توسعه سهم بيو ديزل در سبد سوخت خودروها تعريف و تدوين شده است.

منبع: فردا نيوز

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html