به گزارش پايگاه خبر ي تحليلي پيرغار، حجت الاسلام حسين جمالي زاده به سالروز شهادت اولين شهيد انقلاب قربانعلي داودي در 12بهمن سال 57 اشاره کرد و گفت: مردم ما در سال 57 با دست خالي به رهبري عالم وآراسته اي چون امام خميني (ره) در برابر يک رژيم ديکتاتور تا دندان مسلح که مورد حمايت تمامي قدرتهاي بزرگ آن زمان بوده ايستاد.
وي تصريح کرد: از طرف ديگر اين انقلاب بعد از 35 سال که از عمر آن مي گذرد همان طراوت و شادابي روزهاي ابتدائي را دارد و هيچگونه تغييري در انقلاب بوجود نيامده است بلکه در زمينههاي مختلف از نظر کمي و کيفي نيز موفق بودهايم.
وي ادامه داد: ايران اسلامي يکي از تاثير گذاران بزرگ سياستهاي جهاني و منطقه اي شده که پي به عظمت شخصيت امام راحل(ره) و معجزه اين انقلاب و نيز بارش رحمت و نصرت خداوند بر اين انقلاب و مردم بيشترميشويم.
حجت الاسلام جمالي زاده در ادامه با اشاره به نشست ژنو2در سوئيس افزود: بعد از چند سال از حمايتهاي مادي و تسليحاتي و تروريستي ابر قدر تهاي غربي در کشور هاي منطقه از تروريستهاي آدمکش در سوريه امروز در حالي نشست ژنو 2را برگزار کردند که نماينده دولت سوريه با اقتدار و عزت و از آن طرف آمريکا و کشورهاي حامي تروريستها هيج نتيجه اي جز تلف کردن وقت و آبروريزي براي خودشان به همراه نداشت که کارشان به جاي رسيده که حتي گروههاي تروريستي دست پرورده آنها هم از دستورات آنان سر پيچي و به جان هم افتادند.