کد مطلب: 116613
جلسه اصلاح‌طلبان براي انتخابات آينده با حضورخاتمي، توفيقي و زنگنه+جزئيات
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 678

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روز سه‌شنبه جلسه‌اي با حضور برخي از وزيران و مسئولان دولت روحاني از بيژن نامدار زنگنه وزير نفت و توفيقي مشاور وزير علوم و با حضور محمد خاتمي در سالن اجتماعات رايزن در منطقه دارآباد تهران برگزار شد.

در اين جلسه که حدود ?? نفر درآن حضور داشتند مهدي مهريزي سخنراني کرد و در پايان جلسه هم خاتمي با حاضران عکس يادگاري گرفت.

در اين جلسه خاتمي در پاسخ به يکي از حاضران که از وي در مورد وضعيت کشور سوالي را مطرح کرد گفت که وضعيت درست مي‌شود.

خاتمي همچنين در مورد عملکرد دولت نيز گفت: اصلا اين دولت بدبخت، با اين همه گرفتاري که به سرش ريخته و خرابکاري هايي که شده چه معجزه اي مي تواند، بکند!

خاتمي در پاسخ به يکي از حاضران که به وي گفت:" ما به خاطر شما به روحاني راي داديم" اظهار داشت: نه اينطور نيست، روحاني خود شخصيت بزرگي دارد.

در حاشيه اين مراسم هم يکي از حاضران به خاتمي گفت که دو سال پيش ما با هم همسايه بوديم که خاتمي در پاسخ گفت که بنده هم‌اکنون در ميرداماد هستم.

حاضران در اين جلسه بعد از اتمام مراسم به منزل منتجب نيا قائم مقام حزب اعتماد ملي رفتند تا درباره آنچه که گفته مي‌شد انتخابات آينده مجلس است، به بحث و تبادل نظر بپردازند.

تکاپوي اصلاح‌طلبان براي چگونگي ورود به انتخابات مجلس دهم و تقلاي آنها براي کسب کرسي‌هاي سبز رنگ بهارستان موضوعي است که جلسات آنها را در هفته‌هاي اخير به شدت افزايش داده است.
مصاحبه ها و گزارش هاي پي در پي اصلاح طلبان در دو بعد "به تصوير کشيدن اختلافات دولت و مجلس" و همچنين "مطرح کردن اسامي چهره‌هاي شاخص اصلاح‌طلب براي رياست مجلس دهم" نشان از آن دارد که اصلاح‌طلبان و جريان رسانه‌اي آنها بيش از هر چيز ديگر به دنبال کسب قدرت کرسي هاي سبز رنگ بهارستان هستند.

تشکيل جلسات انتخاباتي با تشکل‌هاي استاني و شهرستاني‌هاي مقيم تهران براي شناسايي نيروهاي اصلاح‌طلب نيز از جمله راهبردهاي آنها براي انتخابات آينده است.

همچنين حضور دولتي‌ها در اينگونه جلسات هم نشان از دغدغه جدي آنها درباره انتخابات آينده مجلس است که البته گفته مي‌شود درباره حضور مستقل آنها در انتخابات با اصلاح طلبان اختلاف جدي وجود دارد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html