به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، در اولين جلسه شوراي سياستگذاري هشتمين دوره جشنواره بين المللي شعر فجر که با حضور اعضا و رييس شورا و دبير اجرايي برگزار شد، عبدالجبار کاکايي از سوي اعضاي شورا به عنوان دبير علمي اين جشنواره انتخاب شد.
انتخاب عبدالجبار کاکايي با توجه به مواضع تند نامبرده در سال 88 سوالات بسياري را در اذهان مردم و علاقمندان به جشنواره هاي فجر به وجود آورده است.
کاکايي در يادداشتي که 19 تير ماه سال 88 با عنوان "براي پسرم که امروز بي گناه سيلي خورد" در وبگاه شخصياش منتشر کرد ضمن تصريح به حضورش در راهپيمايي 18 تير 88 با انتقاد از سيلي خوردن پسرش در اين تجمع از نيروهاي حافظ امنيت، بسيجياني که به دفاع از جمهوري اسلامي مي پرداختند را "حشراتي" دانست که در لباسش خزيدهاند و با تکرار ادعاي تقلب 11 ميليوني در انتخابات رياست جمهوري آن سال، از "شکسته شدن اعتماد مردم" به نظام جمهوي اسلامي و صداقت آن سخن گفته بود.
وي در اين يادداشت نوشته بود:
و امروز کنار من بودي و بي گناه سيلي خوردي از کسي که لباس خاکستري مرا پوشيده بود مقابل چشم حيرت زده من سيلي خوردي در بي پناهي و ناچاري وخدايي که تنها دوستت بود ديد که بي گناه سيلي خوردي از حشره اي که در لباس من خزيده بود همان لباسي که من به ديوار خاطراتم آويخته بودم.
و آن لحظه انديشيدم کاش پس از جنگ سوزانده بودمش تا تنپوش بلايي چنين نمي شد.
پسرم
به تن هاي تکيده اي که در لباس من سالهاي پيش جنگيدند شک نکن . به قهرمانان قصه هاي من شک نکن . به رودخانه هاي خون آلود اروند و کارون شک نکن به تن هاي مجروح تنگه ي چزابه شک نکن به بدنهاي خاک آلود دشتهاي مهران شک نکن فقط به حشره اي شک کن که در لباس من خزيده بود ".
جشنواره فجر، هماهنگونه که از نامش پيداست جشنواره اي براي کساني است که به جمهوري اسلامي اعتقاد و اعتماد دارند و انتخاب اين افراد جاي هيچ گونه توجيهي ندارد.