به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سايت "حرف تو" به نقل از وبلاگ" معبر سايبري فندرسک" نوشت:
خانواده به عنوان اولين پله يک جامعه بسيار ارزشمند و محبوب است و در اسلام هيچ بنايي محبوب تر از خانواده پايه ريزي نشده است چنانکه در قرآن از زن و مرد به عنوان لباس يکديگر ياد شده است: «هُنّ لِباسٌ لَکُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُنّ؛ آنها لباس شما هستند، و شما لباس آنها. هر دو زينت هم و سبب حفظ يکديگريد». (بقره: 187)
باتوجه به اينکه ايران به عنوان ام القراي جهان اسلام بخاطر انقلاب اسلامي در دنيا شناخته شده است همواره مانند سيبل براي تير اندازي دشمنان به پايه اسلام تشبيه مي شود. از اين رو دشمنان اسلام براي از بين بردن ايندين الهي سعي در تخريب پايه ابتدايي آن يعني خانواده دارند و بهترين راه براي تخريب خانواده ها تزريق فرهنگ غربيست و اين وظيفه بر دوش شبکه هاي ماهواره اي فارسي زبان است.
هدف اصلي فيلمها و سريالهاي ماهوارهاي، زدودن تقوا، حيا، شرم، وفاداري، تعهد و حس مسئوليت در خانوادهها و ايجاد حس رقابت جنسي و تفکر آزادانديشي مطلق است. در اين نوع برنامهها، زن و مرد به جاي اينکه انيس و مونس هم باشند، به صورت رقيب يکديگر نمايش داده ميشوند و نسبت به هم وفاداري، تعهد و پايبندي ندارند.
اعضاي يک خانواده وقتي در سريالهاي ماهوارهاي، خيانت و روابط آزاد زن و مرد را تماشا ميکنند، اين احساس به آنها دست ميدهد که اين افراد در زندگي خود موفق هستند و هيچ مشکلي ندارند. در نتيجه، با تماشاي اين برنامهها خانواده دچار پوسيدگي ميشود، که پيآمدهاي منفي آن در جامعه، بيبند و باري دخترها و پسرها وافزايش آمار طلاق است.
مردان در اين روابط بيشتر به دنبال روابط جنسي بوده اما در طرف مقابل زنان به دنبال به دست آوردن روابط عاطفي قوي، به سمت روابط فرا زناشويي مي روند.
وقتي که زن مي بيند شوهرش بخاطر افکار جنسي که اورا احاطه کرده است توان برطرف کرد نياز عاطفي وي را ندارد به دنبال شخصي مي رود (دوست پسر) که بتواند اين نياز را براي او برطرف کند. و کار تاجايي پيش مي رود که زن بين انتخاب دوست پسر و شوهر دچار ترديد مي شود.
نمونه اين خيانت ها و اين بي بندوباري ها را مي توان در اعضاي شبکه هاي ماهواره اي مانند من و تو وفارسي وان ديد و بايد اندکي با خود فکر کرد چطور افرادي که خود پايبند اخلاق و خانواده نيستند مي توانند براي ما فرهنگ سازي کنند؟
ناآگاهي خانواده از خطرات شبکه هاي ماهواره اي باعث شده تا کانون بسياري از خانواده ها تحت تاثير آثاري تخريبي اين فناوري متزلزل شود. از سوي ديگر برخي شبکه هاي ماهواره اي مانند فارسي وان و زمزمه و من و تو با انتخاب سريالهايي از کشورهاي آمريکاي لاتين و اسپانيا و جذب مخاطب بالا تلاش گسترده اي را براي رواج روابطفرازناشوئي در ميان خانواده ها به خصوص جوانان آغاز کرده اند.
پ,ن: وفاداري، تعهد، گذشت و عشق، پايههاي اصلي استحکام خانواده است و طبق آيه شريفه «وَ مِنْ آياتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا إِلَيْها وَ جَعَلَ بَيْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً إِنَّ في ذلِکَ لَآياتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَکَّرُونَ»(روم: 21) بايد مودّت، رحمت و محبت در خانوادهها شکل بگيرد. در خانوادههايي که روابط بين فردي بر اساس مهر و محبت، عطوفت و صميميت برقرار است، نشاط و شادي حاکم ميشود و هيچگاه نااميدي پيش نخواهد آمد.