به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، تورج نظيفي در ديدار با مديرکل ورزش و جوانان استان، اظهار کرد: در شرايط حاضر فراهم نشدن شرايط ازدواج جوانان باعث شده که اين مسئله به معضلي تبديل شود تا آنجا که هر نهاد و ارگاني چه در حيطه مسئوليت خود و يا خارج از آن ميخواهد تدبيري براي ايجاد شرايط لازم جهت تسهيل در امر ازدواج جوانان بينديشد.
وي افزود: فراهم نشدن شرايط اشتغال يکي از مهمترين معضلات بر سر راه ازدواج جوانان اين شهرستان است که تاثير زيادي در بالا رفتن سن ازدواج اين قشر دارد.
نظيفي با اشاره به ديگر مشکلات فراروي ازدواج جوانان، گفت: مسکن، افزايش هزينههاي زندگي و هزينههاي ازدواج از ديگر اين مشکلات به شمار ميرود.
رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان فارسان ايجاد فرصتهاي شغلي مناسب براي جوانان را از راهکارهاي مطلوب حل مشکلات جوانان دانست و افزود: حل مشکل مسکن جوانان توسط دولت، از جمله در اختيار قرار دادن خانههاي استيجاري با قيمتي مناسب از ديگر راهکارهاي کاهش مشکلات ازدواج جوانان است.
وي ادامه داد: همچنين ترغيب خيّرين براي کمک به ازدواج جوانان از ديگر اين راهکارها محسوب ميشود.
منبع:فارس