به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عبدالرضا عليمحمدي افزود: تاکنون 80درصد روند اجراي کار انجام شده و از ابتدايي سال آينده ارائه آموزش به زوج هاي جوان اجباري مي شود.
وي گفت: در اين طرح زوج هاي جوان 12 ساعت آموزش هاي لازم در زمينه مهارت هاي زندگي را با حضور کارشناسان، مشاوران و روان شناسان فرا مي گيرند.
وي ناآشنايي زوجين به مهارت هاي زندگي را از مهم ترين و شايع ترين دلايل طلاق دانست و فرهنگ سازي و ارائه آموزش به افراد در شرف ازدواج را مورد تاکيد قرار داد.
عليمحمدي اظهار داشت: راه اندازي کيلينيک هاي خانواده درشهرستان هاي لردگان، بروجن و فارسان نيز مي تواند در کاهش نرخ طلاق در استان موثر باشد .
وي گفت: در اين کيلينيک ها به مراجعه کنندگان مشاوره ارائه مي شود که امسال بسياري از درخواست طلاق ها با مراجعه به اين کيلينيک کاهش پيدا کرده است.
منبع:ايرنا