کد مطلب: 116228
ممنوعيت اشتغال بازنشستگان در مشاغل اجرايي و ستادي خلاف قانون اساسي است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 721

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حميدرضا عزيزي فارساني در نشست علني مجلس شوراي اسلامي در اخطار اصول 138، 57 و 72 قانون اساسي در جريان بررسي طرح دوفوريتي ممنوعيت به کارگيري بازنشستگان در مشاغل اجرايي و ستادي گفت: براساس اصل 138 قانون اساسي، آيين نامه ها و مصوبات کميسيون ها ضمن ابلاغ براي اجرا به اطلاع رئيس مجلس شوراي اسلامي مي رسد و در صورتي که اين مصوبات را خلاف قوانين مي داند با ذکر دليل براي تجديدنظر به هيات وزيران ارسال مي کند.

نماينده مردم اردل، فارسان و کوهرنگ در مجلس نهم با بيان اينکه ممنوعيت اشتغال بازنشستگان در مشاغل اجرايي و ستادي خلاف قانون اساسي است، افزود:  اگر رئيس مجلس شوراي اسلامي اين مصوبات را خلاف قانون ديد بايد آن را به دولت ارجاع دهد و اين وظيفه مجلس نيست.

وي افزود: ضمن اينکه براساس اصل 57 قانون اساسي قوا از يکديگر مستقل هستند و براساس اصل 72 قانون اساسي نيز مصوبات مجلس نبايد مخالف شرع و قانون اساسي باشد.

اين نماينده مردم در مجلس نهم گفت: همچنين بر اساس بند ب ماده 65 قانون برنامه پنجم توسعه به کارگيري افرادي که در اجراي قوانين و مقررات بازخريد و بازنشسته مي شوند ممنوع است، اما نکته مهم در بند مذکور اين است که مقامات يعني استانداران، وزرا و همچنين هيات علمي و ايثارگران از اشتغال در مشاغل ستادي و اجرايي مستثني شده اند.

عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس در پايان با بيان اينکه البته به برخي از مقامات کشور براي اشتغال بازنشستگان در مشاغل اجرايي انتقاد داريم، تصريح کرد: اما واقعيت اين است که مدام شعار مي دهيم سوءمديريت باعث شرايط اقتصادي کشور شده است.

منبع:خانه ملت

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html