به گزارش پايگاه خبري تحليلي, محمدمهدي گويا، گفت: در شرايط فعلي به جايي رسيدهايم که مواردي جديد از ابتلا به بيماري شبيه آنفلوآنزا در کشور افزايش يافته است.
وي ادامه داد: اين موج جديد که به شدت هم روند صعودي دارد، در روزهاي اخير در کشور مشاهده شده که در حال بررسي نوع اين بيماري هستيم تا ببينيم آيا آنفلوآنزا هم جزء آن محسوب ميشود يا خير؟
رئيس مرکز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت گفت: طبق بررسيهايي که تاکنون انجام شده، اين بيماري نوعي از بيماري تنفسي است که علائمي شبيه آنفلوآنزا دارد.
گويا ادامه داد: نميتوانيم به طور قطع بگوييم که بيماري تنفسي ايجاد شده مربوط به آلودگي هواست، اما قطعاً آلودگي در تشديد اين بيماري در برخي افراد مؤثر بوده است.
وي ادامه داد: آلودگي هوا باعث ميشود که افراد مسن، بيماران قلبي، ريوي، تنفسي و سرطاني اگر به آنفلوآنزا مبتلا شوند، به انواع شديد و خطرناک آن گرفتار شوند.
رئيس مرکز مديريت بيماريهاي واگير وزارت بهداشت توصيه کرد: گروههايي که در معرض خطر هستند، بايد هرچه زودتر واکسن آنفلوآنزا را تهيه کنند و به زنان باردار، افراد مبتلا به بيماريهاي قلبي، بيماران ديابتي و بيماراني که نارسايي کليه دارند و همچنين افرادي که سيستم دفاعي بدنشان تضعيف شده، توصيه ميکنيم واکسن آنفلوآنزا را استفاده کنند، اما براي ساير مردم ضروري نيست.
منبع:فارس