به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، نماينده مردم فارسان، اردل، کيارو کوهرنگ اظهار کرد: با وجود چنين ظرفيتي ميتوان در زمينه توسعه کشاورزي، دامپروري، پرورش آبزيان و شيلات، بستهبندي و صادرات آب، رشتههاي شغلي فراواني را به وجود آورد اما به دليل عدم تخصيص مناسب آب نتوانستهايم در اين بخشها به درستي فعال شويم.
حميدرضا عزيزي با اشاره به انتصاب استاندار جديد چهارمحال و بختياري، افزود: در همين راستا برنامهريزي براي حل مشکلات اقتصادي و در پي آن برنامهريزي براي ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان در استانها بايد به نحو جدي در دستور کار استانداران جديد قرار گيرد.
عزيزي، نيروي انساني توانمند، کاري و متخصص را از ظرفيتهاي مهم استان چهارمحال و بختياري برشمرد و گفت: توجه به کشاورزي، دامپروري و صنايع تبديلي کوچک در استان جايگاه ويژهاي دارد که ميتواند در کاهش نرخ بيکاري و بهبود رشد اقتصادي موثر باشد.
عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به موقعيت استراتژيک چهارمحال و بختياري در منطقه مرکزي کشور، گفت: برهمين اساس در صورت توجه به استان ميتوانيم به عنوان محور ارتباطي استانهاي مرکزي و جنوبي کشور نقش مهمي را ايفا کنيم.
عزيزي تصريح کرد: صنعت گردشگري از ديگر ظرفيتهاي بالقوهاي است که در صورت سرمايهگذاري ميتواند اشتغال قابل توجهي را به وجود آورد و ضروري است تا استاندار جديد به اين موضوع توجه ويژهاي داشته باشد.
عضو کميسون بهداشت مجلس ادامه داد:اين استان داراي ظرفيتهاي بالقوه فراواني است که بهرهبرداري از اين ظرفيتها مستلزم تدوين برنامههاي کاربردي و اجرايي است.
وي افزود: در همين راستا مديريت جديد استان براي تبديل ظرفيتهاي بالقوه به بالفعل بايد در حوزههاي زيربنايي برنامهريزي کنند.
عزيزي تصريح کرد: اگر به زيرساختهايي چون راهآهن، حمل و نقل جادهاي، آب، برق، تلفن و ايجاد شهرکهاي صنعتي توجه شود، ميتوان مصرفگرايي را کاهش و توليد را رونق داد.
حميدرضا عزيزي: مهمترين چالش کشور، چالش اقتصادي است، از اين رو برنامههاي مديران ارشد کشور بايد معطوف حل گراني، تورم و بيکاري شود.
منبع:جهان بين