به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، برزو هيبتيان اظهار کرد: 21 هزار تن مرغ گوشتي در سال در استان توليد ميشود که ارزش ريالي اين توليد 136 ميليارد و 500 ميليون تومان است.
وي سرانه مصرف هر فرد را در سال 40 کيلوگرم عنوان کرد و گفت: صنعت پرورش طيور در کشور بعد از صنعت نفت بزرگترين صنعت محسوب ميشود اين درحالي است که سالانه دو ميليون تن مرغ گوشتي در کشور توليد ميشود.
هيبتيان با اشاره به اينکه چهارمحال وبختياري سالانه 1.3 دهم درصد از سهم توليدي مرغ کشور را توليد ميکند، افزود: مرغهاي گوشتي توليدي اين استان، به استانهاي اصفهان، کهکيلويه و بويراحمد و خوزستان صادر ميشود.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: با توجه به بهينهسازي مصرف سوخت و اصلاح سيستم گرمايشي و پرورشي واحدهاي مرغداري در استان تا پايان سال 93 توليد مرغ گوشتي در استان به 25 هزارتن در سال افزايش پيدا ميکند.
هيبتيان به نوسانات قيمت مرغ در بازارهاي استان اشاره کرد و گفت: عامل اصلي اين نوسانات قيمت در بازار افزايش تعداد دلالان و واسطههاي فروش است.
وي به توليد 200 تن مرغ گوشتي بدون آنتي بيوتيک در پنج واحد از مرغداريهاي استان در شش ماهه نخست امسال اشاره کرد و گفت: اين مرغهاي گوشتي بدون تزريق آنتيبيوتيکها و به طور کاملا طبيعي توليد شده و با بستهبنديهاي سبز رنگ در سطح شهر توزيع ميشود.
هيبتيان با اشاره به سالم بودن و طبيعي بودن اين مرغها، اظهار کرد: بايد براي مصرف اين نوع مرغ گوشتي در سطح استان فرهنگسازي شود تا مردم استان بتوانند گوشتي سالم مصرف کنند.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي چهارمحال و بختياري خاطرنشان کرد: هم اکنون 185 واحد مرغداري فعال و 27 مرغداري در حال احداث، سه واحد کشتارگاه صنعتي، 13 واحد کارخانه خوراک دام و يک مرکز بزرگ مرغ مادر تخمگذار با ظرفيت توليد 75 هزار قطعه مرغ در سال در استان فعال است.
منبع:تسنيم