به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از سايت جام، شبکه دولتي صداي آمريکا(VOA) با بحران بودجه مواجه شده و بعد از تعطيلي دولت آمريکا، نيمي از برنامه هاي اين شبکه تعطيل شد.
بحران صداي آمريکا تا حدي جدي است که حتي برخي از نمايندگان کنگره آمريکا به علت ناکارآمدي اين شبکه، قصد دارند بودجه بخش فارسي صداي آمريکا را به نصف کاهش دهند.
در چنين شرايطي، دولت ايالات متحده آمريکا بواسطه نيازي که به اين شبکه براي پيشبرد سياست هاي تبليغاتي خود عليه جمهوري اسلامي ايران دارد، به رغم سياست هاي کنگره آمريکا، در تلاش است بودجه بخش فارسي صداي آمريکا کاهش نيابد و در همين راستا به سراغ اموال بلوکه شده ايران رفته و بخشي از آن را به بخش فارسي صداي آمريکا اختصاص داده است.
براساس برخي گزارش ها، در حالي که اخباري مبني بر احتمال آزاد شدن اموال بلوکه ايران مطرح شده است، وزارت خزانه داري آمريکا قسمتي از ميليون ها دلار دارايي بلوکه شده ايران را در يک بانک سرمايه گذاري کرده و سود حاصل از آن را تحت عنوان ماليات هاي دريافتي و آبونمان در اختيار مدير بخش فارسي صداي آمريکا قرار مي دهد و بدين وسيله سرمايه ملي ايراني ها را به شبکه اي اختصاص داده که به اذعان خودشان ناکارآمد است و مخاطبان چنداني ندارد.