پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 115654
شرط عجيب فتح الله زاده براي بازگشت جباري به استقلال
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 692

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از قانون، رييس هيات مديره باشگاه سپاهان ساعتي پيش از جدايي احتمالي مجتبي جباري از سپاهان خبر داد. برخي از اطرافيان باشگاه مي گويند هنوز براي زرد پوش ماندن شماره 8 اميد دارند و براي آن تلاش خواهند کرد چرا که پيوستن وي به تيم رقيب (استقلال) را به هيچ وجه به صلاح نمي دانند.


از سوي ديگر آنها خوب مي دانند با توجه به جوي که در سپاهان عليه جباري ايجاد شده، بازگشت او به اين تيم چيزي غير از حاشيه براي سپاهان به دنبال ندارد.

يکي از خبرنگاران قديمي اصفهان در توصيف جو سکوهاي ورزشگاه فولادشهر مي گويد: «داستان جباري ديگر براي هواداران سپاهان تمام شده. آنها به شدت از جباري دلخورند و شک نکنيد حتي اگر براي بردن وسايلش هم به اصفهان بيايد به دردسر مي افتد. جباري با سپاهان مثل يک تيم کوچک رفتار کرد. در شرايط فعلي بهترين راهکار اين است که طرفين توافقي از هم جدا شوند و جباري ديگر هرگز به اصفهان برنگردد.»

اما تلاش ها براي آشتي دادن فتح الله زاده و جباري توسط اطرافيان دانه درشت باشگاه استقلال وارد فاز تازه اي شده و به خصوص امير قلعه نويي بسيار مايل است که شماره هشت در نيم فصل دوم بار ديگر پيراهن آبي بپوشد. به گفته يکي از دوستان نزديک قلعه نويي که نقش ويژه اي در حل بحران مالي اخير آبي ها داشته، فتح الله زاده در يکي از نشست هايي که با او داشته عنوان کرده چنانچه استقلال قهرمان آسيا شود مشکلي با بازگشت جباري ندارد.

مديرعامل استقلال حاضر است در صورت قهرماني استقلال با ياغي سابق تيمش صلح کند. آنچه البته در نهايت علي فتح الله زاده را به عنوان برنده اين جنگ معرفي خواهد کرد. او مي خواهد بدون جباري تا فتح آسيا پيش برود و بعد طي يک نمايش قدرت بياد ماندني بازيکني که حتي چهار هفته هم در تيمي غير از استقلال دوام نياورده را به استقلال برگرداند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html