به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، آقاي نظيفي افزود: مهران عسگري و حسام نبي زاده که به همراه 20 کاراته کارديگر استان به مسابقات قهرماني کشور که در بابلسر برگزار شد توانستند 8 مدال رنگارنگ را براي استان به ارمغان بياورند.
وي تصريح کرد: شهرستان فارسان با حضور دو ورزشکار در اين دوره از مسابقات شرکت کرد که مهران عسگري در وزن 75 کيلوگرم مقام اول و کسب مدال طلا و در وزن 84 کيلوگرم حسام نبي زاده مقام سوم و مدال برنز راکسب کرد.
وي ادامه داد: در اين دوره از مسابقات که از 32 استان کشور حضور داشتند 1600کاراته کار از سراسر کشور حضور داشتند .
وي در ادامه ورزش را راز سلامتي افراد عنوان کرد که رابطه با اثر ورزش بر شخصيت انسان، يکي از گستردهترين عقايد اين است که ورزش، از راههاي گوناگون در روحيه و شخصيت ورزشکاران اثر مثبت ميگذارد. يا در مورد افراد جوانتر، به اين دليل که فرايند رشد و تکامل رواني و عاطفي آنان درحال تکوين است، بيش از افراد مسن صحت داشته باشد. ورزش به طور عمومي سرشار از فرصتهاي مناسب براي برخورد با موانع و مشکلات و اتخاذ شيوههاي مناسب به منظور رفع آنهاست که امروز جوانان بايد ورزش را در اولويت هاي برنامه اي خود قرار دهند که اين ورزش ميتواند براي انها روحيه شادي و تندرستي به همراه اورد.