به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از باشگاه خبرنگاران، هفته گذشته زني بنام سيمين به مجتمع قضايي خانواده شماره دو رفت و گفت چون با شوهرش جواد اختلاف دارد مي خواهد مهريه اش را به اجرا بگذارد. اين زن در اين خصوص گفت: سه سال است که با شوهرم زندگي مي کنم. او مرد خوبي است. نه اعتياد دارد و نه دست بزن و نه بد اخلاق.
اما همه فکرش معطوف به کارش است و به من کمتر اهميت مي دهد. او مدير داخلي يک شرکت خصوصي است و بيشتر اوقاتش را سر کار مي گذراند و وقتي هم به خانه مي آيد حوصله صحبت کردن با من را ندارد. چند ماه است سعي مي کنم با جواد صحبت کنم اما او فرصت ندارد و همين که به خانه مي رسيد مي خوابد. من هم تصميم گرفتم مهريه ام را اجرا بگذارم تا او بخاطر اين رفتارش تنبيه شود.
اين زن ادامه داد: زماني که جواد به خواستگاري ام آمد من دانشجوي ادبيات بودم و علاقه زيادي به شاهنامه فردوسي داشتم. به همين دليل مهريه ام را 120 سکه بهار آزادي و يک مرتبه رونويسي از شاهنامه فردوسي اعلام کردم. حالا با گذشت سه سال از شروع زندگي مشترک مان بخاطر اينکه شوهرم به زندگي مان اهميتي نمي دهد مي خواهم آن بخش از مهريه که در خصوص رونويسي از شاهنامه است را به اجرا بگذارم تا شوهرم تنبيه و مجبور شود چند روزي را در خانه کنارم باشد.
به دنبال اظهارات اين زن پرونده خواسته او ثبت و مقرر شد در جلسه ديگري با حضور شوهرش به اين پرونده رسيدگي شود.
انتهاي پيام/ن