به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، اکبر لبافي در خصوص رويکرد دولت يازدهم درباره ايجاد و توسعه اشتغال اظهار داشت: رويکردهاي جديد در کشور در بخش دولتي و خصوصي اين است که ظرفيتهاي موجود و خالي بنگاههاي کنوني تکميل و افزايش يابد.
وي افزود: در اين صورت با حداقل هزينه و نيز بيشترين اشتغال را ميتوان به خود اختصاص داد و به همين دليل يکي از رويکردهاي اساسي در وزارت تعاون کار و رفاه رسيدگي به اين موضوع است.
معاون توسعه اشتغال و کارآفريني وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعي با بيان بر اينکه وزير نيز به اين مباحث تاکيد دارد، گفت: رويکرد ديگر اتمام طرحها و بنگاههاي نيمه تمام است که اطلاعات کامل آنها از استانها دريافت شده است.
وي با اشاره به اينکه ?? هزار طرح با ظرفيت خالي و نيمه تمام وجود دارد، بيان داشت: در ابتداي سال فرمي براي همه استانها به استانداري ارسال شد تا بالاترين سطح استانها واقعيتهاي موجود بنگاهها را تهيه کنند که از اين طريق اطلاعات جمع آوري شده است.
لبافي با تاکيد بر اينکه سرانه ايجاد اشتغال نسبت به هر صنعت و بخش متفاوت است، تصريخ کرد: با طرحهاي موجود ميتوان حدود ??? تا ??? هزار شغل ايجاد کرد و غالب اعتبار مورد نياز براي سرمايه در گردش هزينه خواهد شد و سرمايهگذاريهاي ثابت، انجام شده است.
به گفته معاون وزير تعاون کار و رفاه اجتماعي، اطلاعات اشتغال در سه بخش تهيه شده که بخشي از آن برنامههاي ??? روزه است که مي توان در کوتاهترين زمان ممکن انجام شود و تاثيرگذار باشد که مربوط به رفع موانع اداري و ساختاري است که مي توان با يک مصوبه و بخشنامه مشکلات را حل کرد و به نتايج نهايي نزديک شد.
وي عنوان کرد: غالب برنامههاي ??? روزه اين نوع نگاه به طرحها است که نياز به مصوبه دولت دارد.
لبافي با بيان اينکه برنامههاي يک ساله نيز تهيه شده است، اظهار داشت: اولويتهاي يک ساله و همچنين برنامههاي ? ساله تهيه و تدوين شده و در حال بررسي بيشتر است.
منبع:افکار