به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، برخي منابع نظامي از آمادگي ارتش براي پاسخ کوبنده به هر گونه حمله احتمالي به خاک اين کشور خبر دادند. اين در حالي است که ارتش سوريه همچنان به عملياتهاي نظامي خود عليه گروه هاي مسلح در خاک سوريه ادامه مي دهد.
اين منابع نظامي همچنين خاطرنشان کردند: موشکهاي سوريه تکيه گاه اصلي پاسخ به حمله احتمالي به سوريه است و هدف اصلي موشک هاي سوريه در صورت حمله احتمالي به خاک اين رژيم «اسرائيل» خواهد بود.
اين در حالي است که رژيم صهيونيستي از چند روز قبل پناهگاههاي خود را آماده کرده و شهرک نشينان صهيونيستي به تميز کردن و آماده ساختن اين پناهگاه ها از ترس حملات نظامي سوريه پرداختند.
اين منابع نظامي در ادامه افزودند: پيشبيني محافل سياسي و تحليلگران اين است که آمريکا حمله نظامي خود را با موشک هايي که از ناوهاي آمريکايي شليک مي شود آغاز کند و سپس جنگنده هاي انگليسي پايگاه هاي سوريه را هدف قرار دهند. چرا که ايالات متحده آمريکا جنگنده هاي خود را در مقابله با سيستم دفاع موشکي سوريه که اطلاع دقيقي از قدرت آن ندارد، قرباني نخواهد کرد.
اين منابع در ادامه خاطرنشان کردند: با توجه به تعداد نيروهاي پياده نظام سوريه و سازماندهي آن، ورود نيروهاي پياده نظام غرب به خاک سوريه بعيد است. چرا که در اين صورت نيروهاي آمريکا و انگليس بايد منتظر کشتار تمام عيار و تلفات سنگين باشند.
اين منابع نظامي در رابطه با حملات هوايي اظهارداشتند: سيستم دفاع موشکي سوريه طي بيست سال اخير روز به روز پيشرفت داشته و سيستمهايي قوي و بي نظير است و هر يک از اين سيستم ها محورهاي خاصي را به طور مناسب پوشش ميدهند که اين مساله باعت شد بسياري از کارشناسان غربي به اين نکته اذعان کنند که سيستم دفاع هوايي سوريه از جمله قويترين سيستمهاي دفاعي در جهان و قويترين سيستم دفاع هوايي در خاورميانه است.
منابع نظامي در ادامه پيرامون حملات موشکي غرب عنوان کردند: احتمال دارد که حملات موشکي غرب، غير نظاميهاي سوري را هدف قرار دهد که اين مساله نگران کننده است اما اين مساله به معناي آن نيست که معادله برهم خواهد خورد و گروهک هاي مسلح در سوريه در نبردهاي ميداني تعادل را ايجاد کنند.
اين منابع همچنين تاکيد کردند: قدرت سيستم موشکي سوريه بسيار بالاست و طوري طراحي شده تا به طور آشکار ظاهر نشوند و اين به معناي آن است که سيستم موشکي سوريه به دور از تهديدهاي آمريکا خواهد بود و اين سيستم طوري طراحي شده که براي شرايط مشابه امروز در سوريه قدرت خود را حفظ نموده و خطري آن را تهديد نکند.
اين منابع در ادامه خاطرنشان کردند که بيشترين کاري که آمريکا ميتواند انجام دهد اين است که گروهکهاي مسلح در خاک سوريه را براي ورود به پايتخت تشويق کند که اين مساله نيز با توجه به حضور و نحوه انتشار ارتش سوريه در دمشق و اطراف آن، غير ممکن است و حمله اين گروهک ها به پايتخت به معناي خودکشي ان هاست.
اين منابع نظامي در پايان تاکيد نمودند: اين موشکهاي سوريه است که سرنوشت جنگ احتمالي را مشخص خواهد کرد که اين موشکها در معرض هدف آمريکا نيستند.
منبع:افکار